Torrent sitesi davetiyesi (istek)

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba elinde fazladan torrent sitesine davetiyesi olan var mı? Eğer verebilirse çok makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim.

çoğunda üyeliğim var ama hangilerinde var bilmiyorum :D adresleri atarsanız maile istetirim davetiye varsa yollarım :)

herhangi bir torrent sitesi fark etmez hocam genellikle içerikleri aşağı yukarı aynı oluyor burda link paylaşmak ne kadar doğru tam bilmiyorum

herhangi bir torrent sitesi fark etmez hocam genellikle içerikleri aşağı yukarı aynı oluyor burda link paylaşmak ne kadar doğru tam bilmiyorum

hocam valla açıkçası bu zamana kadar hiç torrent kullanmadım :D ama çoğu forum siteleri ve plotforumlarında üyeliklerim olduğu için şu torrent sitesinde üyelik açıldı gibi konulara girip hemen üye olurdum. ama şuan hatırlamıyorum. bildiğiniz torrent sitelerinin linkini bana özelden atarsanız bi bakayım üyeliğim varsa davetiye atarım size

Edit: Arena-TR de iki tane davetiyem varmış birini size gönderibilirim isterseniz.

hocam valla açıkçası bu zamana kadar hiç torrent kullanmadım :D ama çoğu forum siteleri ve plotforumlarında üyeliklerim olduğu için şu torrent sitesinde üyelik açıldı gibi konulara girip hemen üye olurdum. ama şuan hatırlamıyorum. bildiğiniz torrent sitelerinin linkini bana özelden atarsanız bi bakayım üyeliğim varsa davetiye atarım size

Edit: Arena-TR de iki tane davetiyem varmış birini size gönderibilirim isterseniz.

bende alabilirmıyım hocam

Vallahi çok makbule geçer hocam özel msj attım bekliyorum.

ikinizede vermek isterdimde seviye atlaman gerekiyormuş felan diyor davetiye göndermek için tam anlamadım. ama ben kullanmıyorum hesabı direk vereceğim. fullblack pm olarak atıyorum bilgileri güle güle kullan hesabı :) [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] hocam kusura bakmayın ilk konuyu açan arkadaş istedi ona vereceğim fakat birçok torrent ve davetiyeli sitelerde üyeliğim var (r10 da yok ama :) ) önceleri açıp öyle bıraktığım. eğer pm den bana torrent sitelerinin ismini atarsanız mailden isteteyim varsa üyelik.

ikinizede vermek isterdimde seviye atlaman gerekiyormuş felan diyor davetiye göndermek için tam anlamadım. ama ben kullanmıyorum hesabı direk vereceğim. fullblack pm olarak atıyorum bilgileri güle güle kullan hesabı :) [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] hocam kusura bakmayın ilk konuyu açan arkadaş istedi ona vereceğim fakat birçok torrent ve davetiyeli sitelerde üyeliğim var (r10 da yok ama :) ) önceleri açıp öyle bıraktığım. eğer pm den bana torrent sitelerinin ismini atarsanız mailden isteteyim varsa üyelik.

msjda belirttim bir kaç site. Eyvallah hocam çok teşekkür ederim bekliyorum.

edit; Hesabı aldım. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim :)

msjda belirttim bir kaç site. Eyvallah hocam çok teşekkür ederim bekliyorum.

edit; Hesabı aldım. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim :)

kaç yıldır boş boş duruyordu. işe yarama zamanı gelmiş demekki :p

belirtiklerinize baktım uturk üyelikleri açıp ordan üyelik alabilirsiniz arkadaşlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri