Toshiba satellıte l50-b-1nj satılık laptop

krozz01

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler 23 temmuzda laptobu almış bulunmaktayim. İki gün kullandim sevmedim götürüp değiştirmek istedim. Vatan computerden aldım laptopu. Bana 1 iş gününü geçtiği için değiştiremeyiz dediler. Bende sevmedim laptopu istemiyorum dedim. Garantiye yollayalim onlar değiştirirlerse değiştirelim dediler. Bende olur ozaman dedim ve laptoba bahane olarak aşırı kasiyor işlerimi yapamiyorum dedim. Laptop gitti 14 gün sonra hdd değiştirip yolladilar. Bende sevmedim zaten hic kullanasim gelmiyor arkadaşlar aldigim fiyattan 100 tl aşağı fiyata satmak istiyorum. Laptop un hiçbir sıkıntısı yoktur arkadaşlar.
Laptop un özellikleri
>İntel core i5-4210U 2.40 ghz
>8 GB RAM
>64 bit İşletim sistemi
>1 TB Harddisk
>Win 8 işletim sistemi kurulu (İstediğiniz zaman Win10 yapabilirsiniz ücretsiz olarak.)
>2 GB ekran kartı AMD Radeon
>Laptop un 5 YIL BOYUNCA TOSHİBA TARAFİNDAN GARANTİLİDİR.
> Yanında OFFİCE365 Verilecektir. (Açılmamış kutusunda.)
>Laptop hiç YouTube işlerine bulaştırılmadi tertemiz :D

Adana içi görmek isteyen arkadaşlar istedikleri zaman gelip göstere bilirim.
İlanim 1 hafta boyunca duracak satilmazsa kullanacağım.

Mağaza Fiyatı 2000 TL
Ben hic kullanmadigim için magazadan nasıl aldiysam o şekilde vereceğim.
Fiyatım 1900TL'dir Arkadaşlar.
Varsa sorulariniz yanitliya bilirim.

LAPTOP'UN RESİMLERİ.

Satış güncel.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satış güncel...

az bir şey düşmezsen elinde kalır.mağaza fiyatı 2bin yazıp da 1900 a satılacağını düşünmüyorsun herhalde.adam zaten netten falan alsa 100lira puan kazanır.az feragat et ne de olsa 2.el.

az bir şey düşmezsen elinde kalır.mağaza fiyatı 2bin yazıp da 1900 a satılacağını düşünmüyorsun herhalde.adam zaten netten falan alsa 100lira puan kazanır.az feragat et ne de olsa 2.el.
Alacak olan olursa azda olsa ikramim olacak hocam pazarlik sunnettir nede olsa :)

Satış Fiyatim 1800 TL arkadaşlar..

Bende kafama yatacak bir laptop bakıyorum ama tamir görmüş bir laptop için biraz daha düşmenizi tavsiye ederim. Sıfırı 1852 Lira.

aynı cıhaz hazıran ayında bı arkadasıma aldırmıstım 1599 tl +100 tl parapuan kampanyası ıle :) kliksada suanda sıızn verdıgınız rakamları gorunce acıdım ahşu doler yokmu doler:p

Bende kafama yatacak bir laptop bakıyorum ama tamir görmüş bir laptop için biraz daha düşmenizi tavsiye ederim. Sıfırı 1852 Lira.
Piyasada 1852 ye bulamazsiniz hocam. Bulsaniz bile freedos tur o. Laptopumda win10 mevcuttur orjinal. Benim laptobumun hiçbir sıkıntısı yok alacak arkadaş alır 2 gun sonra geri vermek istiyorum derse geri veririm. Laptop neden tamir olduğunu da izah ettim. Laptop sağlam yani gitmeden öncede sağlamdı sırf değiştirirler diye yolladim ama değiştirmediler.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri