TR Adsense düzeldimi

haylaz661

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı formlar.. Birşey sormak istiyorum tr adsense düzeldimi bi ara ne olursa olsun tr adsenseye kanal bağlayınca kanal 2.3 gün içerisinde kapanıyordu hatta daha sonraları yabancı adsenselerede bağlasan kapanıyodu bu durum düzeldimi aceba formdada göremedim böyle konu yada eskisi gibi adsenseye sitem göremedim. tecrübesi yada 2018 de tr adsenseye kanal bağlayıp sıkıntı yaşamayanlardan yorumlarını bekliyorum

Son düzenleme:
Düzelse de bağlamam ben bir kere dil yandı sonuçta.

2 ay önce ödeme aldığım bir Tr adsensem var .. Ödeme aldıktan sonra 1 ay kadar adsenseye kanal bağlı değildi.. 1 ay önce tekrar bir kanal bağladım .. 1 aydır adsensede kanalda sağlam ..

Valla insan korkuyor bağlamaya güzel hitli bi kanalım var spam partnerlerde almıyor alsada adsense bağlantısı olacak diyor napacaz bilmiyom günlük 200 k izlenme boşa gidiyor

uzun zamandır bende tr-ing-alm hiç farketmiyor.kapanacak olan hepsinde kapanıyor,çok oldu o trye baglanınca kapanıpda ingde sorun olmama olayı.

Sıkıntı şu para kazanmayı aktif edietmez kapanıyordu. Aceba hala aynımı gecenlerde biriyle görüştüm adamın özgün kanalı var sıfırdan açtığından beri kanal adsensede ve kapanmamış 2 senedir. Aceba 2015 onaylı adsenseye bağlasam sıkıntı olurmu. O kadar emek veriyosun spamda olsa özgünde olsa kapanınca insanın zoruna gidiyo

TRye bağla gitsin ödeme konusunda sıkıntı olmaz en azından

Tr adsense kücük süreli sıkıntı yaşadı, onun dışında hep normaldi.

TR daha mantıklı fakat pin bekleniyor uzun süre. Ama işleme girdikten sonra hemen ertesi gün hesabında diğer türlü yok payonere geldi yok form istediler yok bankaya geldi en az 5-10 gün kayıp oluyor. Şuan yabancı adsense neyse Trde o

Ozaman pinli 2 tane tr adsensem var birine bağlayam sıkıntılar bittiyse

evet arkadaşlar bir tane onaylı ve öncesinde ödeme aldığım tr adsenseye bağladığım 14k aboneli bir kanalım para kazanmasını açtığımın 2 günü kapatıldı. kanal 1 yıllık kanaldı. tr adsensede düzelme filan yok anladığım kadarıyla youtubenin türkiyeye karşı uyguladığı yaptırımlar hala devam ediyor anlaşılan

evet arkadaşlar bir tane onaylı ve öncesinde ödeme aldığım tr adsenseye bağladığım 14k aboneli bir kanalım para kazanmasını açtığımın 2 günü kapatıldı. kanal 1 yıllık kanaldı. tr adsensede düzelme filan yok anladığım kadarıyla youtubenin türkiyeye karşı uyguladığı yaptırımlar hala devam ediyor anlaşılan

ben tahmin etmiştim, geçmiş olsun,

adamlar bugüne kadar hayata geçirdiği hiçbirşeyi geri çekmediler

Son düzenleme:
ben tahmin etmiştim, geçmiş olsun,

adamların bugüne kadar hayata geçirdiği hiçbirşeyi geri çekmediler

aynen öle bu şekildede ne yazıkki hiçbirşey kazanamıyoruz özgün kanalımı bile adsenseye bağladığımda uçtu gitti. kazanan arkadaşlara helal olsun biz kazanamıyoruz ne yaparsak yapalım herşey elimizde patlıyor youtubede

aynen öle bu şekildede ne yazıkki hiçbirşey kazanamıyoruz özgün kanalımı bile adsenseye bağladığımda uçtu gitti. kazanan arkadaşlara helal olsun biz kazanamıyoruz ne yaparsak yapalım herşey elimizde patlıyor youtubede

yabancı adsensedede kanallar kapanıyor tahminimce ama tr adsenseler gibi 2 günde kapanmıyor 25 30 gün içinde kapanıyor

bir kanaldan ödeme almak için içinde bulunduğumuz ayın 1 inden sonraki ayın 7 sine kadar yani 37 gün kanalın ayakta kalması gerekiyor

sonraki ayın 7 8 ine kadar kanal ayakta kalırsa öyle para kesinleşiyor

ben daha hangi kanal ayakta kalırsa gözüyle bakıyorum artık

en son 1k abone şartı getirilmeden önce yabancı adsensedede kanallar kapanıyordu, şuanda durum nedir bilmiyorum

yabancı adsensedede kanallar kapanıyor tahminimce ama tr adsenseler gibi 2 günde kapanmıyor 25 30 gün içinde kapanıyor

bir kanaldan ödeme almak için içinde bulunduğumuz ayın 1 inden sonraki ayın 7 sine kadar yani 37 gün kanalın ayakta kalması gerekiyor

sonraki ayın 7 8 ine kadar kanal ayakta kalırsa öyle para kesinleşiyor

ben daha hangi kanal ayakta kalırsa gözüyle bakıyorum artık

en son 1k abone şartı getirilmeden önce yabancı adsensedede kanallar kapanıyordu, şuanda durum nedir bilmiyorum

valla hocam yabancı adsenseleride araştırdım durum aynı onlardada kapanma oluyormuş 1-2 günde kapananda varmış dediğin gibi 25-30 gün ayakta durup kesinleşme zamanı kapananda ama spam yapıp kapanmayanlarda var hatta 4-5 hane kazanıp 6 haneyi zorlayanlar bile varmış bu youtubede bi şans gülmedi bu denizden götüren götürüyor ama ne yaparsak yapalım biz bi damla bile alamıyoruz

7 aydır sorunsuz benim adsense. Özgün olunca kapanmıyor, tabi flagcı varsa sorun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri