TR adsensenizde durum nedir ?

Benimki bikeresinde tamı tamina 5gün dayandı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kazanc dusukken 8-10 gun
kazanc yuksekse 2-3 gun

7 günü geçemedim :(
Aynı kategoriyi ingiltere adsensesine bağladım bakalım ne olacak ilk yabancı adsensem.

tek kanal,günde 3tl ortalama ve 13 yada 14 ünde baglamıştım hala bi sorun yok.daha önce 10 gün sürmemişti benimkiler :D

denemeler uzun sürüyor bence şuan birçok kişi denemeler yapıyor ... yaptığım denemelerde bir kanalım 10 günü geçti sanırım kapandı kesinleşecekmi diye kenara ayırdım (sanmıyorum kesinleşeceğini) şuan 3 hane kazanan kanalım var dun yaptım kanalı kaç günde kapanacak deniyorum bugun bir kanal daha yaptım aynı adsenseye bağladım (yeni yeni kanal yapmaya denemeler yapmaya başladım yabancı adsenseye geçmemek için direnen insanlardanım bakalım sonuç bulacakmıyım yoksa dükkanı bende kapatıp gidicekmiyim zaman gösterecek)

Son düzenleme:
Google Türkiye`yi spam listesine eklemiştir. Sadece özgün kanallar ayakta kalacaktır. Düzeleceğini de sanmıyorum.
Bu 2015 yılı sonunda gelen güncellemeyle de onaylandı. Kesin dille konuşmuş gibi oldum ama ödeme gününe saatler kala hesapların kapatılması demek " Artık yakalandınız " anlamı taşıyor. Tabi bu benim görüşürüm.

Tam 1 hafta once 2 farkli adsense 2 farkli kanal bagladim. Para kazandiran askiya alindi pek bisey getirmeyen aktif. Guncel durum bu

Geçen hafta kapandı kanalım. Bağladıktan sonra 4. gündeydi.

4 yillik adsensem var en son kanalimi 3 yil once bagladim totalde 5 kanal falan var adsenseye bagli ondanda 500tl kadar kazaniyorum aylik. Şimdi tekrar basladim youtube a yeni kanallarim kapanirsa adsenseye bi sıkıntı gelirmi? Veya tekrar bi adsense acarak mi yola devam etsem

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu kara liste olayı bence %100 doğru. TR adsenseler nalları dikti. Öyle ki, Türkçe özgün kanalımı bağlasam 3 gün sonra o bile gider.

Gecen bisey farkettim. Belki aktif olali baya olmustur ama ben yeni gordum. Kanal ayarlarindan Turkiye secildiginde eskiden reklam direk aktif olmuyordu. simdi kanal Turkiye secili ve para kazanma direk aktif oluyor. Faydasi oluyor yada olmaz ben hep amerika seciyordum kanallari simdi Turkiye sectim. Yeni tr adsense actim deneme yanilma ile biseyler denicem bakalim. Umarim olumlu sonuc aliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri