Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek kanal,günde 3tl ortalama ve 13 yada 14 ünde baglamıştım hala bi sorun yok.daha önce 10 gün sürmemişti benimkiler![]()
vietnamdırTR adsenseler düzelse nolucakki. Türkiye'den hergün binlerce adsense açılınca 1-2 ay sonra yine karalisteye giricez. Dünyanın en çok adsense açılan ülkesiyizdir heralde.
dua et kazanc yukselmesin diyecek hale geldik![]()
Kapanip geri acilan kanal dimi hocam o dahada birsey olmaz merak etme![]()
Hocam ayın 2 sinde toplu kapnma olacak dıye duyum mu aldınız yoksa tahmınm ı edıyorsunuz Eğer duyum aldıysanız bu toplu kapanmalar sadece adsense kanallarınamı olacakvietnamdırAyrıca herkes ayın 2 sini beklesin toplu kapanmalar geliyor.
Hocam ayın 2 sinde toplu kapnma olacak dıye duyum mu aldınız yoksa tahmınm ı edıyorsunuz Eğer duyum aldıysanız bu toplu kapanmalar sadece adsense kanallarınamı olacak
Google Türkiye`yi spam listesine eklemiştir. Sadece özgün kanallar ayakta kalacaktır. Düzeleceğini de sanmıyorum.
Bu 2015 yılı sonunda gelen güncellemeyle de onaylandı. Kesin dille konuşmuş gibi oldum ama ödeme gününe saatler kala hesapların kapatılması demek " Artık yakalandınız " anlamı taşıyor. Tabi bu benim görüşürüm.
rüyamda ;
gece adsense ye 3 kanal bağlayıp yatıyordum(tr idi). sabah saat 10 gibi kalkıyordum ve adsenseyi yenilediğimde kazancın 2 trilyon olduğunu görüyordum. daha sonra çok seviniyodum ve kız arkadaşıma söylüyodum. 10 saatlik kazanç 2 trilyon hayatım çok güzel çok mutluyum diyodum. oda bana aşkım ödeme yapmıycak adsensen boşuna seviniyosun diyodu(yt den anlamaz). biraz araştırdım rüya tabirlerinde işlerin yoluna gireceğine işaretmiş. bu rüya.
Hocam ayın 2 sinde toplu kapnma olacak dıye duyum mu aldınız yoksa tahmınm ı edıyorsunuz Eğer duyum aldıysanız bu toplu kapanmalar sadece adsense kanallarınamı olacak
2015 de gelen güncellemeyle forumda birçok kişi bu işi bırakmıştır. Buna bende dahil. O zamanlar anlayamadık, sorun çalışma sistemimizdedir dedik. Ama sonradan anladık ki Türkiye`ye karşı bir yaptırım var. [MENTION=28909]lejyon58[/MENTION]
2015 de gelen güncellemeyle forumda birçok kişi bu işi bırakmıştır. Buna bende dahil. O zamanlar anlayamadık, sorun çalışma sistemimizdedir dedik. Ama sonradan anladık ki Türkiye`ye karşı bir yaptırım var. [MENTION=28909]lejyon58[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.