TR adsensenizde durum nedir ?

yabancı adsense acın sessizligie bürünün :D

ABD Adsenseye yaklaşık 2 haftadır bağlı düşük gelirli bir kanalım var henüz birşey olmadı ama yüksek gelir bırakma potansiyeli olan kanallar öyle boş boş yatıyor :( onlarıda bağlardım ama yine korkutuyor riske girmek istemedim..

ABD Adsenseye yaklaşık 2 haftadır bağlı düşük gelirli bir kanalım var henüz birşey olmadı ama yüksek gelir bırakma potansiyeli olan kanallar öyle boş boş yatıyor :( onlarıda bağlardım ama yine korkutuyor riske girmek istemedim..

hocam risk risktir
günlük 3 haneli getirenler 2 haneli getirenler suan bişey olmadı tabi bu kategoriye gore dayanma şansı vs degişir

Yabancı adsense kullananlara bir sorum olacaktı.TR lokasyondan açılmış kanalı yabancı adsense bağlayan oldumu acaba kanal kapanıyormu?

1 senedir acik olan sorunusz kanal, tr adsense ye baglar baglamaz 3 gün icin de, yani az önce kapandi. Benzeri seyleri yurtdisi adsenseyilede yasadim. Tek care partner.

1 senedir acik olan sorunusz kanal, tr adsense ye baglar baglamaz 3 gün icin de, yani az önce kapandi. Benzeri seyleri yurtdisi adsenseyilede yasadim. Tek care partner.

Hocam partnerle çalışcazda adamlar paramızı vermiyorlar ki bir partner olsa giricem denicem ama güven yok partnerde yok :D

bayadır acık olan kanalımı 2 gün önce adsenseye ekledim az önce kapandı ...

Peki kapanmalar nasıl oluyor arkadaşlar? Şu an videolarını sildiğim bir kanalım bir süredir tr adsenseye bağlı sorunsuz. Kanalda video oluncamı kapanıyor yoksa videolar olupta para kazanmayı açtıktan sonramı kanal kapanıyor?

Benim patlayan kanallar videoluydu, adsenseye bağlayıp para kazanmayı açtıktan sonra patlamışlardı. Sizlerde de kapanmalar hangi aşamadan sonra başladı merak ettim.

7 gün dayandı bir içerik. Kapandığı gün 3 tane de almıştı eminim onlar gelmeseydi biraz daha giderdi.

Edit: 2 yıllık adsense.

Son düzenleme:
Kapanma yaşayan arkadaşların Adsenseleri, eski adsenselermi ? yoksa yeni adsense açıp da kapanma yaşayan varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri