TR nin En büyük Borsası Herkese 1.000 TL Dağıtıyor

thecaptaiinn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar BİTAY isimli yeni bir borsa çıkmış ve her yeni üyede 20 TL veriyor. SADECE REFERANS İLE ÜYE OLANLARA 20 TL VERİYOR. Toplamda ödül miktarı 50 üyeye kadar 1.000 TL...

https://bitay.com/ref/674A1F08

1000 TL kazanmanız için toplam 50 kişiyi davet etmeniz gerekmektedir.

Davet ettiğiniz herkes kimlik ve adresini onayladığında 20 TL kazanacaktır.

Toplamda 50 kişiye 1000 TL kazandırdığınız anda siz de 1000 TL kazanacaksınız.

Yıldız Teknik Üniversitesi!
Platformumuz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Desteği ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark‘ında Araştırma-Geliştirme Projesi olarak geliştirilmiştir.

%100 Yerli ve kendi bünyemizde olan yazılım ekibimizle Trading platformundan, Cüzdan ‘lara kadar bütün gelişmiş teknolojimiz, en güvenli şekilde hizmet vermekte olup; 3. parti yazılım kesinlikle kullanılmamıştır.
Kurucularımızın Finansal Teknoloji ve Yatırım sektörlerindeki uzun soluklu tecrübelerinin de ışığında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. – Bitay

Şu coinlereede saadet zincirini bulaştırdılar ya ne diyim hadi kazandık o 1000tlyi almak için bir sürü şey isticekler para yatır işlem yap vs vs

1000 tl kazanmak için 50 kişi davet et. Sonra amuda kalkıp çay servisi yaparken 1000 takla atmanız gerekli tarzı saçma sapan şartlsr koyarlar. Yerli girişimler malesef insanları salak yerine koyan tipler oluyo genelde

Biz 3 kişiyi bir araya getirip çay içmekte zorlanan bir toplum olmuşken, 50 kişiyi kimlik onaylı üye yapmak imkansız gibi bir şey :==)

yanlış bilmiyorsam bu ödülü kazanmak için 50 kişi davet edip o 50 kişinin de 50 kişiyi davet etmesi gerekiyor
AHHAHAHAHHAHAHAHAHAH komediye bakın. KARMA DÖNGÜSÜ

50 kişi davet etsen bile o 50 kişi işlem yapmaz ise o parayı alamazsın ve kimlik onaylı bir sitede 50 kişi bulunan zor geçen hafta başında duydum samimi bir arkadaş önerdi girdim kayıt olacağım tam baktım kimlik bilgilerini istiyor birden gözümün önüne üzerime açılıp batırılmış şirketler geldi vaz geçtim arkadaş da bıraktı zaten sıkıntı bu tarz sistemler

e devletten ikamet no ne öyle birşey istiyorlar 50 kişi bide bunu ögrenicekde ohoo ölme eşşegim ölme

boş beleş işler, konuyu açan arkadaş neden türkiyenin en büyük borsası diyorsunuz, daha dün açılmış bir borsa, nezaman en büyük oldu, adını ilkkez duydum

bu tür işlerle zamanınızı harcamayın, çocuk yada ergenlerin uğraştığı işler bunlar

Dolandırıcıktan başka bişeye benzemiyor.20tlye ihtiyacı olanın borsaya ne ihtiyacı olsun. çok başınız ağrır açtıkları hesaplar ile bilgileriniz kredi kartı dolandırılığında kullanılabilir 15 yaşında iseniz okuyorsanız anamın bababın kardeşlerin yüklerim 100 tl alırım diyen varsa, yarın evinize kredi kartı dolandırıcılığın dan ifadeye çağırılabilirsiniz yada başka.
bana gönderin 30 tl veriyim bi kaç payoneer ve paypal hesabı açmamda yardımcı olur.

Bilende yazmış bilmeyende maşallah. Ağzı olan konuşuyor pardon eli olan yazıyor.

Yerli yabancı borsa, cüzdan vb. uygulamaları zaman zaman tanıtım için airdrop yapar.

Reklam vermek yerine bu şekilde reklam yapmış olur. Bazen kendi tokenlerini verir bazen direk ücret.

Zaten o verilen parayı genellikle min eşikten düşük olduğu için çekemezsiniz. Tabi onunda yöntemi var.

Kimlik onayına gelirsek borsa sadece tc kimlik onayı ve adres bilgisi istiyor yani sizin adınıza işlem mişlem yapamazlar. Bu borsanın kimlik onaylama kısmını çok beğendim hem hızlı hem güvenli.

coin vs o işlere 2013 de gırmedıgıme pısmanım artık bundan sonra tum dunya belkı bıtcoın coın vs sanal paralara gececklermıs sınyallerını coktan verdıler yanı kagıt para ısı bıtecekmıs..
gerıye altın ve bu sanal ıslerı var.
ulkeler bıle ılerleyen yuzyılda sanal para tutmanın korumanın zorlugundan kı sonucta hacklenmeye musaıt.
daha cok sanalın yanında altına şimdiden yatırıma basladılar..
ben şuan hıcbırını yapmıyorum.
normalde tam zamanlı calısıyorum.
arada bı tüyo aldıgım 10 yıldır tanıdıgım bir abım var sagolsun borsa hisse senedi tuyosu verır bazen kaybederım kı en buyuk kaybım bırkez 5-6bın tl olmustu..
onun dısında hep kazandım.
ve bu ıste sunu ogrendım sabır yoksa kaybetmeye mahkumsun..

Bilende yazmış bilmeyende maşallah. Ağzı olan konuşuyor pardon eli olan yazıyor.

Yerli yabancı borsa, cüzdan vb. uygulamaları zaman zaman tanıtım için airdrop yapar.

Reklam vermek yerine bu şekilde reklam yapmış olur. Bazen kendi tokenlerini verir bazen direk ücret.

Zaten o verilen parayı genellikle min eşikten düşük olduğu için çekemezsiniz. Tabi onunda yöntemi var.

Kimlik onayına gelirsek borsa sadece tc kimlik onayı ve adres bilgisi istiyor yani sizin adınıza işlem mişlem yapamazlar. Bu borsanın kimlik onaylama kısmını çok beğendim hem hızlı hem güvenli.
herkez bombalamış noluyor anlamadım sadece faydalanın dedim 50 kişi mecbur değil arkadaşlar 100 tl olunca çekiyorsunuz parayı bilip bilmeden niye yazıyorsunuz arkadaşlarımdan 3 4 kişi cekti emin olmasam zaten paylaşmazdım gereksiz yorum yapmayın ya tek ugrastırıcı

1: kimlik no
Tcni yazıyon seri numarayı yazıyon

2: adres no
edevletten adres cıkarmaya giriyosun hangi kuruma verecegini seciyorsun kurum olarak bitay borsasını seciyorsun barkodu kodunu alıp siteye yapıştırıyon hepsi bu

aşırı sacma yorumlar gelmiş cok sinir oldum [MENTION=13561]androitik[/MENTION] mantıklı yorumunuz için tesekkur ederim :)
başlığı abartmış olabilirim ama çok saglam borsa arastırabilirsiniz en iyisi olacak gibi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri