Tr özgün ne alemde ? 2017

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

seric33

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba kafamda uzun zamandir planladigim bi ozgun tr proje var bu tarzda bazi kanallar var ama benim kafamdaki biraz daha farkli denenmemis olmasini umut ediyorum. Neyse merak ettigim tr özgun calisan arkadaslar gerekli bilgi ve beceriyle en fazla ne kadar izlenir ne kadar kazanir yada abone durumu telif vs durumunu bilgi vercek ozguncu arkadaslardan hem kendim hemde ciddi anlamda spamdan artik yorulan diger ozgun adayi arkadaslar icin yorum bekliyorum Lutfen.
Not: Taktik icerik kazanc yontemi kata kulli seyler degil adam akilli profesyonel isi cevaplar daha yararli olabilir

Tüm yorumlar icin tesekur ederim.

en fazla 4,754,466 abone olur
en fazla
11,511,160,383 izlenir
en fazla 100k dolar kazanırsın ortalama
özgünüm demişsin telif sormuşsun orayı anlıyamadım tam biraz daha açarsan bilgi vere bilirim

Arkadaslar merhaba kafamda uzun zamandir planladigim bi ozgun tr proje var bu tarzda bazi kanallar var ama benim kafamdaki biraz daha farkli denenmemis olmasini umut ediyorum. Neyse merak ettigim tr özgun calisan arkadaslar gerekli bilgi ve beceriyle en fazla ne kadar izlenir ne kadar kazanir yada abone durumu telif vs durumunu bilgi vercek ozguncu arkadaslardan hem kendim hemde ciddi anlamda spamdan artik yorulan diger ozgun adayi arkadaslar icin yorum bekliyorum Lutfen.
Not: Taktik icerik kazanc yontemi kata kulli seyler degil adam akilli profesyonel isi cevaplar daha yararli olabilir

Tüm yorumlar icin tesekur ederim.

Hocam özgün kanal açıcam ne kadar izlenir ne kadar kazanır diye bir soru olur mu ? bi düşün bakalım. Bunun bi cevabı yok.

bu iş neyi ne kadar iyi yaptığına göre degişir hocam
rakip analizi şart gerçi youtube çok büyük bir derya deniz ama yinede şart
rakibi analiz edip yaptıgının iyisini + yapmadıklarını yapmak

valla günlük izlenmeleri zar 10k ya getiriyorum bi bakmışım bir hafta sonra izlenmeler geri 3k ya düşmüş sonra yine zar zor 10k ya geliyor geri 2k ya düşüyor. çok garip geliyaor bana. çalışma şeklim hep ayni günde 1 video atarım :(

valla günlük izlenmeleri zar 10k ya getiriyorum bi bakmışım bir hafta sonra izlenmeler geri 3k ya düşmüş sonra yine zar zor 10k ya geliyor geri 2k ya düşüyor. çok garip geliyaor bana. çalışma şeklim hep ayni günde 1 video atarım :(

hocam demekki videoların ilgi cekmiyor fazla belli bi kitlen var izliyorlar ve yeni kullancılara ulaşmıyor videor güclendirmelisin cok iyi bu video dedigine 100k hit bas önerilenlere vsvs cıkartmaya calış dogru metalar ile başlıklarını ilgi cekici yap

hocam demekki videoların ilgi cekmiyor fazla belli bi kitlen var izliyorlar ve yeni kullancılara ulaşmıyor videor güclendirmelisin cok iyi bu video dedigine 100k hit bas önerilenlere vsvs cıkartmaya calış dogru metalar ile başlıklarını ilgi cekici yap

hocam hit basma konusu haric diğerlerini zaten yapıyorum onerilernlere de çıkıyor 19k organik abone var. rakiplerimin videoları ile aynı tarz videolar onların attığı yeni video iki günde 100k izleniyor benimki 5-10k da kalıyor. eminim ki onların yeni bir videosunu (adamlar ile anlaşıp onlar yayınlamadan) benim kanala atsam yine 5-10k da kalır. ya da benim videomu anlar atsa yine 100k yı bulur :) bir yerlerde bişeyleri kaçırıyorum ama tam çözemedim.

hocam hit basma konusu haric diğerlerini zaten yapıyorum onerilernlere de çıkıyor 19k organik abone var. rakiplerimin videoları ile aynı tarz videolar onların attığı yeni video iki günde 100k izleniyor benimki 5-10k da kalıyor. eminim ki onların yeni bir videosunu (adamlar ile anlaşıp onlar yayınlamadan) benim kanala atsam yine 5-10k da kalır. ya da benim videomu anlar atsa yine 100k yı bulur :) bir yerlerde bişeyleri kaçırıyorum ama tam çözemedim.

başlıkları rakiplere yakın yapın aşırı ilgi ceksin ufak resminiz büyük etken bunlar

geçen kolayı 1 derece bıçakla kesen adam 36 milyon izlenmişti :D aslında sizde böyle yapsanız iyi gelir elde edersiniz..

en fazla 4,754,466 abone olur
en fazla
11,511,160,383 izlenir
en fazla 100k dolar kazanırsın ortalama
özgünüm demişsin telif sormuşsun orayı anlıyamadım tam biraz daha açarsan bilgi vere bilirim

hocam özgün derken şundan bahs ediyorum normalde sıradan bi kanal film kesitlerini paylaşırsa hemen telif vs geliyo ama bazı kanallar var filmlerden videolar paylaşıyor kimisi telifli müzik kullanıyo ama özgün ve kanal kazanç sağlıyo bundan bahs ediyorum içersinde telif gelme ihtimali olan videolar mesela nasıl kazanıyor örnek: filmler ve filimler

bana sorarsan yabanci icerik yap derim 50k izlenim aldigim videoda 9 dolar kazanmis tr tavsiye etmiyorum trendteki videolara bakarak yapmani tavsiye ederim

Günde 10-15k izlenen 3-5 dk lık videolardan oluşan 41k aboneli kanal ayda 60 dolar getiriyor. Sen hesap et işte.. :) Türkçe çalışıyosan ya çok uzun videolar olacak yada kazandıran kategorileri iyi çözüceksin ki ona göre reklam çıksın.. Yoksa Türkçe çalışmak büyük pişmanlık.

Mesela dün bir arkadaş Türkçe özgün kanalını satıyordu. Açıkcası içeriğini merak ettim. Çünkü arkadaş Türkçe içerikle günde 300-400 tl kazanıyormuş kanaldan. Yani böyle kazandıran kategorilerde var.. İyi araştır öyle gir Türkçe özgüne..

Arkadaşlar Özgüne sadece yt olarak bakmayın.Güzel özgün kanallar büyük markaların da dikkatini çekiyor artık.Mesela defacto giyim markasıyla anlaşıyorsunuz videonuzun ilk 2 saniyesine defactonun reklamını koyuyorsunuz ytden ziyade ek ve güzel gelir oluyor.Ve her markadan teklif gelebiliyor mesela x soda markası diyor ki videoda benim sodamdan iç vs vs yani Türkçe özgün devamlı gelişmekte.

hocam özgün derken şundan bahs ediyorum normalde sıradan bi kanal film kesitlerini paylaşırsa hemen telif vs geliyo ama bazı kanallar var filmlerden videolar paylaşıyor kimisi telifli müzik kullanıyo ama özgün ve kanal kazanç sağlıyo bundan bahs ediyorum içersinde telif gelme ihtimali olan videolar mesela nasıl kazanıyor örnek: filmler ve filimler

Adil kullanım hakkını bi araştır hocam. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri