Trafik Canavarı Acil Yardım

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha 1.30 saat önce annem beni eve bırakıp hastaneye gidecekti beni eve bıraktı ben tam eve doğru yürürken pat diye bi ses duydum koşarak çıktım dışarı bi baktım bir araba ters yolda 80-90 ile hızlıca kaçıyor hemen plakayı aldım.
Araç yan verirken kaymış ve kaldırımdan da çıkıp diğer yola sarkmış ve annemin tam karşısına gçemiş allahtan annem yavaşmış beni bıraktığı için.
Şimdi polisi aradım 1 saat oldu gelen giden yok elimde kayıtlar var o ana karşı yola çıktığına dair.
Ayrıca alkollü ve ehliyetsiz gibiydi sürücü ne yapmam lazım ?

maalesef hiçbir şey olmayacak belki para cezası. haa olurda birine çarpar işte ozaman polis devreye girer.

Bu ülkede herşey allaha emanet o zaman.
İnsanlara bir şey olduğu vakit mi dank ediyor bazı şeyler.
Ahh canım ülkem ah..

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------

Konya.

hocam şansa bak daha yeni spor salonundan geliyordum göbekde kaza olmuş aracın biri yan yatmıştı siz hangi semttesiniz akıncılara yakınmıydı sizin kaza.

Polis kaza olsa bile zor geliyor ölüm olmadığı sürece aranızda uzlaşın diyor bu duruma geliceklerini zannetmiyorum

hocam şansa bak daha yeni spor salonundan geliyordum göbekde kaza olmuş aracın biri yan yatmıştı siz hangi semttesiniz akıncılara yakınmıydı sizin kaza.

Bizde kaza olmadı hocam annem yavaş olduğu için çarpmamış ama tam önünde toplamış ters yoldan devam etmiş.
yazırdayım yan yatan araç bmwmiydi ?
Bu gece çok içen var bu ******** evlatları da alkollüydü.

Bizde kaza olmadı hocam annem yavaş olduğu için çarpmamış ama tam önünde toplamış ters yoldan devam etmiş.
yazırdayım yan yatan araç bmwmiydi ?
Bu gece çok içen var bu ******** evlatları da alkollüydü.

yok bitane mitsubishi minibüs yan yatmışdı. bu konyada tofaşçı cingenelerden daha bol bişey yok zaten durmadan yan veriyolar kitapsız soysuz şeyinin şeyinin şey ettiğimin pislikleri. polis polisliğini yapmıyoki bizim polislerden bi halt olmaz.

Polis şuan senin ayağına gelmez 155 i arayıp plakayı verirsin onlarda devriye esnasında o aracı bulurlarsa bulurlar sorgularlar fakat ceza uygulamazlar eğer alkolluyse o ayrı , obur turlu yarın karakola gidersin elinde görüntü vs bir şey varsa o zaman şikayetçi olursun davalar açılır olay çözülür

yok bitane mitsubishi minibüs yan yatmışdı. bu konyada tofaşçı cingenelerden daha bol bişey yok zaten durmadan yan veriyolar kitapsız soysuz şeyinin şeyinin şey ettiğimin pislikleri. polis polisliğini yapmıyoki bizim polislerden bi halt olmaz.

Aynen öyle bu gerizekalılar ölsün böyle insanın yaşamaya hakkı yok ölsün allahın belaları.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

Polis şuan senin ayağına gelmez 155 i arayıp plakayı verirsin onlarda devriye esnasında o aracı bulurlarsa bulurlar sorgularlar fakat ceza uygulamazlar eğer alkolluyse o ayrı , obur turlu yarın karakola gidersin elinde görüntü vs bir şey varsa o zaman şikayetçi olursun davalar açılır olay çözülür

Polis ekiple geleceğini o plakaya 2-3 şikayet daha geldiğini ilgilenceğini söylediler.
Polis ayağıma gelmeyecekse ne için var kaydım var kuydum var o zaman kimse devriye atmasın askerler dağlara çıkmasın karakollar kurulmasın.
Polemiğe girmek istemiyorum sinirliyim kalp kırabilirim 2 kardeşim ve annemin hayatı tehlikeye girdi ötesi yok bu işin.
İyi forumlar.

Polise kaldıysa işin birşey bekleme vatandaşın işi önemsiz onlar için ben bu yaşıma kadar bi ... derman olduklarını görmedim.Daha geçenlerde bmw li bi zengin p.çi çiçekçiyi ezdi öldürdü nişantaşı'nda,ailesi dalga geçer gibi basına demeç veriyor kendini iyi hissettiğinde teslim edicez diye,sonra bu ülkede kanun var diye güven.

usta burda bilgi istemenle olucak birşey olabilir mi bilmiyom ancak kamera kayıtlarını bul , polise şikayette bulun çöksünler tepesine.

Bakın Polislere yok onlardan bir şey olmaz falan gibi yayık yayık konuşuyorsunuz haddinizi bilin son zamanlarda kaç tane polis şehit var en azından onlara saygınız olsun adam olun azıcık adam ! (Lafım konu sahibine değil o pis dillerini Polisimize uzatanlara )

Trafiğe görüntüleri iletirseniz ceza kesiyorlar diye biliyorum. Yeni bir kanun çıkmıştı bu tarz ihlalleri ispat ederseniz ceza keseceklerdi. Yanlış hatırlamıyorsam

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

EGM - Ihbar burdan görüntüleri gönderebilirsin

Bakın Polislere yok onlardan bir şey olmaz falan gibi yayık yayık konuşuyorsunuz haddinizi bilin son zamanlarda kaç tane polis şehit var en azından onlara saygınız olsun adam olun azıcık adam ! (Lafım konu sahibine değil o pis dillerini Polisimize uzatanlara )

Abim polis istediğim gibi konuşurum sana düşmedi derdi,eğer bi kurumda ters giden işler varsa söylenir bunun şehitlerle ne alakası var senin 100 mislin fazla üzülüyorum merak etme ailemde var polis gereksiz demogoji yapma burda sistemin yanlışlığından bahsediyoruz bireysel olarak polislerden değil,duyanda bütün gece uyku uyuyamıyorsun zanneder üzüntüden burda iki post atıp millete akıl vermeyin,vıcık vıcık yapmacıklık akıyor her tarafınızdan.

Son düzenleme:
cevrede dükyan varsa onlardan da camera kayıtlarını alarak tazminat davası açabilirsin hayatımı tehlikeye soktu diye ve ilgilenmezlerse insan hakları mahkemesine uluslararsı dava açacağını ve onların da sizinle ilgilnemediğini belirtirseniz sonucu büyük olur :) :D

en nefret ettiğim şey mahalle ve sokak aralarınsa sürat yapan zavallılar insan olan düşünür cocuk var coluk var hız yapacaksan çık otobana yap kıt bunlar hocam

Türkiyede Araba ile CArpan kimse malasef hapse girmiyor o kadar haber okuyorum adam alkollu. hız sınırını aşmış. Lastik patladı, Kontrolu kaybettim diyip cıkıyor. Malasef Hukuk işlemiyor. Allah korumuş. Geçmiş Olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri