Trafik Kazaları Video Koyuyorum İzlenim Yok ?

Efecan # Önal

Yasaklanmış
Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Araba Kazası ve Motor Kazası Videolarını Attım Youtubeye Tabi Videolar Bana Ait Değil Video Üzerinde Bazı Düzenlemeler Yaptım Telif veya Ünlem Her Hangi Bir Şey Yok Normal Para Işığıda Yanıyor Ama İzlenim Yok Normalde Başkası Attığında 1 Günde 4-5 Bin'i Buluyor Ama Bende Hala Aynı Sadece Motor Kazasını 10 Kişi İzlemiş Diğerkisi Aynı Sizce Neden ? Kanalın Linkini İsteyene Özelden Atayım

Etiket tag aciklama. Aranmaya uygun bir sekilde duzenle kanallarini

etiketleri dikkat et , you tubeden çekiyorsan etiketlerine bak aynıları yaz bir kaç tanede ek yap ben genelde bu şekilde yapıyorum ve videoları pingle.

Şöyle Birşey Önerebilirim..

Video Başlığına Günümüz Tarihini Gir..

Bunu Herkese Öneriyorum :D

16.06.2014 Yazabilirsin Başlığa..

Dizi Olsa 1. Bölüm 2. Bölüm Gibi Bölüm Adlarını Yazabilirdin Ama Bu Kategoride Sadece Tarih Verebilirsin.. Eminim Ki Bu Senin İzlenmeni Çoğaltacaktır..

Diğer Kişi Tarih Yazmıyor Diyebilirsin Ama Onun Abonesi Fazladır Veya Videosu Aramalarda İlk Sırada Çıkıyordur..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri