Tr'den Göçmenlik

puama637

Yasaklanmış
Dostlar,
İnternetteki bloglardan gördüğüm kadarıyla yurtdışına gidip yerleşen ve işini bulan sayısı çok fazla(öyle tahmin ediyorum)
eee.. tamam olabilir dediğini duyabiliyorum ve bu konu hakkında bilgin varsa yardımına ihtiyacım var.Lise mezunu hemşireyim ve yurtdışına gidip çalışmak istiyorum ama hakikaten bir an önce gitmek istiyorum.
İngilizce var tamam devamı nasıl olucak lise mezunu hemşireyi kabul eden bir ülke varmı nitelikli meslekler arasında çünkü yurtdışında kırtırık birşey oluyoruz(burada da öyleyizde aslında) lise mezunu olduğumuz da peki bu devreyide geçeyim kalifiye olarak hangi ülkelere gitmek için kesin bir yol izleyebilirim.

Uzun uzun yazılarınıza ve yardımlarınıza muhtacım.
Sağolun,var olun.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar,
İnternetteki bloglardan gördüğüm kadarıyla yurtdışına gidip yerleşen ve işini bulan sayısı çok fazla(öyle tahmin ediyorum)
eee.. tamam olabilir dediğini duyabiliyorum ve bu konu hakkında bilgin varsa yardımına ihtiyacım var.Lise mezunu hemşireyim ve yurtdışına gidip çalışmak istiyorum ama hakikaten bir an önce gitmek istiyorum.
İngilizce var tamam devamı nasıl olucak lise mezunu hemşireyi kabul eden bir ülke varmı nitelikli meslekler arasında çünkü yurtdışında kırtırık birşey oluyoruz(burada da öyleyizde aslında) lise mezunu olduğumuz da peki bu devreyide geçeyim kalifiye olarak hangi ülkelere gitmek için kesin bir yol izleyebilirim.

Uzun uzun yazılarınıza ve yardımlarınıza muhtacım.
Sağolun,var olun.

başka ülkede sanmıyorum hemşireliği yapasın hocam. örnek vereyim KKTC'de yaşamaktayım 2 yıldır. kuzenım ile geldik eşlerimiz ile. kendisi hemşire ama burda yapamıyor kktc vatandaşı istiyor özel hastanelere girebilirsin sadece onlarda asgari veriyor (2000tl) onlada tek başına burada geçinemezsin.Nisan ayları sezon başlar çok rahat iş bulabilirsin her yerde. ama ailenle filan gelecek isen yada arkadaşlarınla 2000tl bana yeter dersen herhangi bir özel hastaneye girebilirsin diye düşünüyorum. ama tabi bir araştırma yapman lazım öncelikle.

NOT : 3 yıl burada çalışır isen bedelli hakkın oluyor 1000 Euroya askerliğini yapabiliyorsun.

İlginize çok teşekkür ederim hocam.

kanada balıkçılık adam alkıyorlar yazıyordu blog larda

Ben 2010 da Almanyaya yerlestim. Türkiyede lise 3'e gecmistim ama biraktim ve gittim. Benden 2 sene önce ailem gidip ortam hazirlamislardi o yüzden de pek zorluk cekmedim. Dil ögrenmek, uyum saglamak bircok kisi icin zor seyler ama isteyen icin kolay (benim icin kolaydi). Senin hemsireligini kabul etmezler burda okulunu tekrar bitir yada belli basli egitim sistemleri vardir pek bilgim yok. Türkiyenin ehliyetini bile kabul etmiyorlar ki hak vermiyor da degilim. Burdaki her konuda egitim sistemi Türkiyeden cok daha fazla gelismis.

[MENTION=14114]puama637[/MENTION]
KANADA
KANADA
KANADA
MUTLAKAAAA KANADA.
MESLEGIN INGILIZCENDE VAR.
HAYIRLI OLSUN KARDESIM.
KANADA GIBI YER YOK

[MENTION=14114]puama637[/MENTION]
KANADA
KANADA
KANADA
MUTLAKAAAA KANADA.
MESLEGIN INGILIZCENDE VAR.
HAYIRLI OLSUN KARDESIM.
KANADA GIBI YER YOK
Ama lise mezunuyum hocam dikkat çekerim lütfen oluyor de :)

Hocam ülke adı vermekle olmuyor o işler...
Her ülkenin kendine göre göçmen kabul kriterleri var.
Avrupa bu konuda biraz katı...
Kanada nispeten daha yumuşak fakat puanlama sistemiyle göçmen kabul ediyor.A
ABD'nin Greencard çekilişi dışında göçmen kabulü Kanada'ya göre daha zor.

Tabi siz bir de hemşirelik konusunda başvuru yapmak istiyorsunuz sanırım.
Üstelik lise mezunusunuz.
Ne yazık ki göçmen başvurusu yapmak istediğiniz ülkeler genellikle Türkiye'ye göre daha gelişmiş statüde olduğu için mesleki konuda o ülkede tekrar eğitim almanız gerekiyor.

Ha unutmadan Kanada Türkiye'yi; Afganistan, Yemen, Suriye, Mısır ve Irak'la birlikte iltica listesine dahil etti. Bu konuda şansınız yüksek olabilir.

Bizim çift vatandaşlık hakkımız olduguna bile 1 yıldır ab ülkesine yerleşmeye çalısıyoruz artık öyle kolay değil adam diyor neden geldin diploman varmı her diplomayı salmamıyorlar uluslar arası geçerliliği olan diploma konus bakalım yabancı dili yabancı dil yoksa 10-0 yenik baslarsın. Ha zengimin dersin hibe alan yerler var 500bin$ verip yerleşebilirsin çok rahatta iş bulabilirsin.

Ha bunların hiç biri yoksa o zaman adam diyecek gelme kardeşim senin suriyeliden farkı ne göçmen mi topluyoz.

Avrupa türklerden bikti almiyorlar da zaten. Bence Türkiye'de birşeyler yapın avrupa amerika'yi kurtarıcı olarak görmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri