Trend sıralaması

aynen yeni bence güzel uygulama

Bide Trende girmek için kaçıncı sırada olduğumuzu filan yazan bi grafik olsa 10 numara olur

Önerilenleri artık like, izlenim ve yorumla eş oranlıyor trend sistemi buna entegre edilmiş yani popüler içerik olayı
bunu az facebook a benzetmişler ne kadar fazla erişim o kadar öne çıkıyor artık içerikler diyebiliriz.
Zaten like analizi yaparsanız o oranlarda kanalların artık trendde olduğunu görürsünüz, sadece izlenim işe yaramaması bu neden ile alakalı galiba
ne kadar etkileşim o kadar popüler içerik.

nerden bakıyoruz hocam buna ?

Önerilenleri artık like, izlenim ve yorumla eş oranlıyor trend sistemi buna entegre edilmiş yani popüler içerik olayı
bunu az facebook a benzetmişler ne kadar fazla erişim o kadar öne çıkıyor artık içerikler diyebiliriz.
Zaten like analizi yaparsanız o oranlarda kanalların artık trendde olduğunu görürsünüz, sadece izlenim işe yaramaması bu neden ile alakalı galiba
ne kadar etkileşim o kadar popüler içerik.

Hocam benim tespitim:Trend'e çıkmasının en büyük sebeblerinden biri Abone olmayan kullancıların video'yu izlemesi yani dışardan gelen hit önemli

örn:1 videoya 100 bin izlenim'in 60 bin i aboneden geliyorsa o videonun trend'e çıkması imkansız gibi bişey ancak 100 bin izlenimden +90 bin i bi anda dışardan geliyorsa o video çok büyük ihtimal Trende

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

nerden bakıyoruz hocam buna ?

Youtube trend lerden herhangi bir videoya tıklarsanız görürsünüz hocam

önümüzdeki günler;
trend listesinde #xxx numaralı kanal satılıktır :D

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Az önce videoları izlerken gördüm yeni özellik sanırım

hocam 44 numaraya baktım hangi videoyu izliyorsunuz diye melek subaşı çıktı :D
ZYo5MA.png

ozgunculer icin guzel olmus, trend listesinde yuksek olan icerikler uretip, daha hizli buyume kat edebilirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri