Triqalx e !!!!!!(ben 10 dakika once banlanan basbaba)

B
  • Kullanıcı bistrial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bistrial

Guest
Triqalx isimli yonetici actigim , Niche miche hikaye , spam sahane konulu paylasimda , kendisinin kisisel sebeplerden dolayi kimseyi banlamadigini belirtmisti , nedenini bilmiyorum ama tamamen kisisel , iki gun once bir konumuda kapatti , kendisine mesaj yazdim cevap vermeye bile tenezzul etmedi ,neyse sorun degil , cekememezlikle , gorgusuzluk arasinda bir fark var heralde , cok da umrumda degil , isterse yuz tane ban atsin , ben her halukarda bu siteye girerim yorumlari okurum ,zaten cok yorum yazan biri degilim , bi sure once kendisi baska bir mod u da siteden atmisti , cok kati oldugundan dolayi , simdi sana sorarim Triqalx , beni banlamandaki sebep nedir? hangi kisisel sebep ? tabi yine beni banlayabilirsin , ama ben herhalukarda dedigim gibi girerigm siteye........

Konuyu bilmiyorum ama haklı olsan da ısrarla durmadan siteye girerim girerim demen ne kadar doğru ? sanki diğer bananlar giremiyor bırakın bu işleri banlanıyorsan illa bir neden vardır forum kurulduğundan beri forumdayım görmedim sebebsiz ban yiyen.

tamam bende 4 cu aydan beri foruma uyeydim , benim nmerak ettigim , gorgusuzluk , forumdan uzaklastirilma sebebimi admine gore???

Sen uraşırsın üye olursun yeni nick koyarsın vsvs ama o bi tıkla banlar.Girmen sıkıntı değil yani :) Uraşan sen olursun.He birde şu olayın şu yüzü var istenmediğin yerde duracak kadarda yüzsüz değilsindir heralde.

NOT : Tarafsızım yanlış anlama :D

kimse kimseye durduk yere bir şey yapmaz atalarımız boşuna dememişler kedinin kuyruğuna basmazsan seni tırmalamaz diye (benzetmeleri yanlış anlamayın sözün gelimi)

Sen uraşırsın üye olursun yeni nick koyarsın vsvs ama o bi tıkla banlar.Girmen sıkıntı değil yani :) Uraşan sen olursun.He birde şu olayın şu yüzü var istenmediğin yerde duracak kadarda yüzsüz değilsindir heralde.

NOT : Tarafsızım yanlış anlama :D

istenip istenmeme ayri konu , ozellikle birini banlama ayri konu ..

---------- Mesaj saat 03:17:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:50 civarında gönderildi. ----------

sizin yaş 33'müydü?

evet 33 cnm kardesim

---------- Mesaj saat 03:17:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:50 civarında gönderildi. ----------

evet 33 cnm kardesim

Hayırlısı olsun.

evet 33 cnm kardesim

33 yaşındaysan hiç sözüm yok. ağrına gitmiştir vs. diyebilirim, ancak açtığınız konu dolayısı ile bir böbürlenme, bir kendini beğenmişlik havalarında, bi gösteriş merakı gibiydi ki forum ortamı burası. Bu tarz olaylar hoş karşılanmaz. Alıyorsan o parayı helali hoş olsun, ancak burada her defasında belirtiliyor. Kazanıyorsan Allah daha çok versin, kimsenin kimsenin parasında gözü yok. Ancak paylaşım yapacaksan adsense ve kazançlarını, nasıl kazandığınla ilgili arkadaşlara biraz birşeyler söyleyeceksin. Bunu kendim için söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Forumun kuralı bu. Kazandığın parayı paylaşıyorsan, nasıl kazandığınıda az çok paylaşıcaksın diye belirtilmiş.

Actiginiz konuda 1 resim 3 kelimelik yazi.Eklediginiz Gorsel'de birbirine uymayan Oranlar vs vs.Triqalx'de bende herkesde bu forumda cok bu sekilde acilmis resimde konuda gordu bu yuzden Banlamissa hakli bence.

Ayrica Bu savunmayi yapana kadar,eskidende girip ciktigina gore foruma Forum kuralalrini okumus olsaydin,Kazanc paylasimlarinin,resim paylasimlarinin yasak oldugunu bilirdin.

Cok afedersin ustad ama 33 yasindaki bir kiside paylastigin konudaki gibi yazida yazmaz resimde paylasmaz,o Miktari kazanan isi gucu birakip ben bunu cozdum bakin bunu kazandimda demez.

Yolunuz acik olsun Forumu disardan takip edin siz daha iyi.Saygilarimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri