•TRSMS.ORG• Online Mobil Onay Sistemi (Bütün İnternet Servisleri)

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Biraz sonra Yapacağım üstadım Yazılmcım tatilden yeni döndü eski yazılımcı piyasada yok sistem az kaldı max 10 gün içinde yne buradan ve site uzerinden duyuru yapılacaktır herkese anlayışı için teşekkürler

Hayırlı olsun
Üye oldum, üyelik adı acan38

Hayırlı olsun benden referans almıştın hocam deneyecektin 2 gün önce benim sistemi ne oldu :))

Hayırlı olsun, üye oldum . Üye adım: dreadlord

Teşekkür ederim hocam. Numara sisteminizi denemek adına üye olmuştum ;)[/QUOTE]

Forumdan üye olan arkadaşlar konu altından üye isimlerini bildirirlerse deneme kredilerini yükleyebilirim. ;)[/QUOTE]

Hayırlı olsun ; K.A. ; kertenkele

Hayırlı olsun Hoşam Güzelsisteme benziyor LuKe olarak kayıt oldum ref verirseniz sevinirim

hayırlı olsun bide bunu test edelim bakalım / strongarm

hayırlı olsun / viaccess

apıye bakmıştır sitenin işleyişi adına fikir oluşturup kendi sitesini yapıştırmıştır yerinde olsam imzama TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR YAZARIM:)

sms-reg.com sitesi gibi yani

SeaNoNe kullanıcı adıyla üye oldum.
Numaraların menşei nedir?

Şimdilik sadece Rusya vardır. İlerleyen süreçte talebe göre çin ve abd lokasyonları eklemeleri de düşünüyoruz..[/QUOTE]

Hayırlı olsun
Üye oldum, üyelik adı sertankona

üye oldum üyelik adı ertunc23

Acunilicali olarak üye oldum ref :D

hayırlı olsun hocam .. uye oldum ..ardaca

hayırlı olsun, aynı nickimle kayıt oldum

tebrik ederim güzel bir site olmuş hayırlı olsun bol kazançlar olsun

Hayırlı olsun.
üyelik adı: PLutonium

Üyelik adı: DaRuGa

Hayırlı olsun [MENTION=10016]wazzup[/MENTION]

Hayırlı olsun, çok başarılı bir sistem olmuş.

nickimle üye oldum..

sisteme nickimle üye oldum
başarılı ve kalıcı olmasını dilerim

nickimle üye oldum hayırlı olsun inşallah.

nick: cagomi bol kazançlar..

Bilgilendirme : Kredi Kartı ile bakiye yükleme yapan arkadaşların ödeme bildirimi yapmalarına gerek yoktur. Bakiyeniz otomatik olarak eklenmektedir.[/QUOTE]

sistem başarılı güzel sms 30 saniye civarı geliyor saolsun kredi yükledi arkadaş denedim sıkıntısız şuan umarım devam eder böyle..

Bakiyeniz yüklendi.[/QUOTE]

hocam hayırlı olsun nickimle üye oldum 10 tl lik adsense hizmetinde yt ile oluşturulmuş hazır asense hesabı mı sağlamaktasınız acaba ?

Doğrudur hocam sizden alacağımız bilgilerle adsense hesabınızı titizlikle açıp veriyoruz. Size sadece kanala bağlamak ve pininizi onaylamak kalıyor. ;)[/QUOTE]

Hayırlı olsun afir kullanıcı adı ile üye oldum

Hayırlı olsun.
bozgun kullanıcı adı ile üye oldum. Deneme bakiyesi alabilir miyim?
Teşekkürler

Bakiyeleriniz eklenmiştir.[/QUOTE]

Kullanıcı adım: Furkan

Ref istiyorum.

Hayırlı olsun kullanıcı adım: ozhanharnub

Denedim çok iyi çalışıyor ellerinize sağlık.

Aynı zamanda skype hizmetimiz aktiftir. Daha hızlı iletişim için ekleyebilirsiniz..[/QUOTE]

k.adım eray70 deneme bakiyesi istiyorum.. teşekkürler.....

Yeni üyelere deneme bakiyeleri bu hafta sonuna kadar eklenecektir. Üye olmayanlara test etmek isteyenlere duyurulur.

Bilginize..[/QUOTE]

üye adı fat0314

Merhaba hocam iyi bir sistem sunmuşsunuz teşekkür ederiz. Kullanıcı adım ataozkan, bana da bir ref atarsanız memnun olurum. Teşekkürler tekrar.

Hocam üye oldum.Deneme bakiyesi rica ediyorum.

Teşekkürler hocam. Hayırlı işler.

this phone number cannot be used for verification
Gmail

Ayni durum bende de var bu numara dogrulama icin kullanilamaz diye hata veriyor

bu yazdığınıza sadece gülerim.

ben kanalı temiz ip temiz pc temiz şey felan yapsam zaten o kanal onaya takılmadan açılır. kanal onaya takılıyorki sizden bu hizmeti alıyoruz ve bu sorunun sebebi biz değil sizsiniz.

hocam sıfır kurulu tertemiz vds de özgün kanal maili açarken bende bu numara kullanılmaz hatası aldım sanırım rusya numaralarına bi yaptırım var kullandığım diğer programlarda da rusya numaralarını kabul etmiyor. Vds nin temiz olduğunu sanıyorum retnor sıfır vds çünkü

hocam bu yazdığınıza uyarsak kendi kullandığımız telefon numarasını da kabul etmemesi gerekir. ama her türlü kabul ediyor. turkcell-vodafone numaralarını.

Merhaba Arkadaşlar Trsms.Org Ben devraldım Ve sistemde Yaşanan Sıkıntı Ve yazılımcı Sorunundan Dolayı Yeni Sıfırdan Mükemmel bir sistem yazdık Eski Sistemde Uyeligi Olan Arkadaşlar Mail adreslerini Kullanarak giriş yapa bilirler

YENİ ADRESİMİZ FASTACC.NET Üzerinden Ulaşa bilir Herhangi bi sorunda Destek Talebi olustura bilirsiniz

Banka Havalesi Ve Kredi Kartı ile Ödememiz Hala Aktiftir
Sorun Olanlar Pm yolu ile de ulaşa bilirler

hayırlı olsun

Merhaba Arkadaşlar Trsms.Org Ben devraldım Ve sistemde Yaşanan Sıkıntı Ve yazılımcı Sorunundan Dolayı Yeni Sıfırdan Mükemmel bir sistem yazdık Eski Sistemde Uyeligi Olan Arkadaşlar Mail adreslerini Kullanarak giriş yapa bilirler YENİ ADRESİMİZ[URL="http://FastAcc.Net"' Alıntı:
FASTACC.NET[/URL] Üzerinden Ulaşa bilir Herhangi bi sorunda Destek Talebi olustura bilirsiniz

Banka Havalesi Ve Kredi Kartı ile Ödememiz Hala Aktiftir
Sorun Olanlar Pm yolu ile de ulaşa bilirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri