Trueview(video önü reklam) çalışanlar Bilgi Paylaşımı

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Trueview yani video öncesi çıkan video reklam içerikli para kazanan arkadaşlara bikaç tavsiyem olucaktı.Bende bu şekilde nasıl her videomda bu reklamları çıkarabilirim diye araştırırken yaptığım ve başarılı olduğum bi tekniği sizlerle paylaşmak istedim.

öncelikle ayarlar kısmından sadece Trueview reklamlarını aktif edin.
Yapıcağımız şey ip adresimizi değiştirerek abd üzerinden videolarınızı görüntüleyerek video öncesinde çıkan reklam veren şirketlerin isimlerini not edin bi kenara . Sonrasında etiket kısmınıza bu not ettiklerinizi yazın. neredeyse her 2 videodan 1 tanesinde reklam çıkarmış oluyosunuz.Ben bu şekilde günlük gösterimimin yarısı kadar video öncesi reklam çıkartabiliyorum . haliyle TO da yükseliyo %3 ün altına düşmüyor. Tbm de 0.10 altına düşmüyor.

Kazancını yükseltmek isteyen kişiler deneyebilir gözlemlerini aktarabilirler.
bu şekilde bildiklerimizi paylaşarak kazançlarımızı yükseltebiliriz.

Not: izlenim sayısı arttıkça 2 de 1 reklam çıkma düştü onu anlayamadım genel sorundan kaynaklandığını dusunuyorum.
örnek vermek gerekirse

200 izlenim 100 video reklam 10 tık
500 izlenim 150 video reklam 20 tık
1000 izlenim 250 video reklam 30 tık

ortalama rakamlardır.

---------- Mesaj saat 13:04:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:24:02 civarında gönderildi. ----------

Bu arada şimdi farkettim ve test ettim 10 dk nın üzerindeki tüm videolarda Trueview reklamların çıktığını gördüm. Diğer videolarda 2 dk da da 8 dk dada istisna çıkabiliyo ama 10 dk nın üzerindeki videolarda daha fazla çıkıyor. Bu şekilde çalışan arkadaşlara duyrulur. 5 dk lık 2 video yükliceğinize birleştirin gerekirse yada yüklediklerinizi 10dk üzerinde tercih edin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri