Ellerin de ki tek koz kur ile saldırıyorlar boyun eğmek yok. Eğer boyun eğersek bilicekler ki mazlumlarım sesine boyun eğdirdik diyecekler ve bize ümitle bakan ülkeler boyun eğecek bugün müslüman olmadığı halde bize destek veren venezuela var abd ye karşı bu bile herşeyi belli ediyor Türkiye bir birleştirici güçtür ve bu gücü durdurmak istiyorlar. Bırakın saldırsınlar biz Oğuzun soyuyuz tarih Türk'ü devlet yıkıp devlet kuran bir millet olarak yazmıştır bize öyle boyun eğdirmek kolay değildir inceldiği yerden kopsun fakat şunu da unutmayın dik durup bu durumudu da ALLAH'ın izniyle atlattığımız zaman ellerin de hiç bir şey kalmayacak . O yüzden ister sağcı ol ister solcu ister akpli ol ister chpli yeter ki DEVLETİNİN yanın da dik dur desteğini ver. Bugün teslim olursak yarın ypg ye pyd ye pkk ya operasyonları durdurun diyecekler sonra suriyeden çıkın diyicekler sonra sınırımıza kurulmak istenen terör devletine karışmayın diyecekler sonra israile ses etmeyin diyecekler susun diyecek sonra ülke de yapılan yapılmak istenen yapılıcak herşeye karışıklar uçak yapma helikopter yapma tank yapma roket füze silah araba yapma diyecek çünkü bir kez boyun eğersek teslim olmuş olucaz ve HİÇ BİR TÜRKE KORKU İLE YAŞAMAK YAKIŞMAZ. Ben açlığın dibini görmüş bir insanım cocuklugum da gerekirse yine görürüm yeter ki Milletim Özgür Devletim Baki Olsun ....