TTNet Hız Rezaleti

FatihYT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tarifem 35 mbit akn geçtikten sonra hızımın 16 mbite düşmesi gerekirken 2-3 mbit alıyorum sadece. Bu konu hakkında nereye kime şikayet etmem gerekiyor. Çünkü faturanın son ödeme tarihi geçince hemen kapatıp 25 lira da kapatma ücreti yansıtıyorlarsa ek ücretini verdiğim tarifemin de hizmetini almam hakkım.

valla benimde 16mbit kota dolmamasınam rağmen 8mbite çekmişler stabil olan odur diyorlar (: o zaman bana neden 16mbit satıyorsunuz?

normalde 16mbit zatn alamıyorudm 11mbit filan alabiliyordum santral bana yakın ama aradım kopma yaşıyorum diye adamlar direk işin kolayına kaçtılar hoppp internet hızımı 8mbite düşürdüler çıkarmıyorlarda genelde (:

valla benimde 16mbit kota dolmamasınam rağmen 8mbite çekmişler stabil olan odur diyorlar (: o zaman bana neden 16mbit satıyorsunuz?

normalde 16mbit zatn alamıyorudm 11mbit filan alabiliyordum santral bana yakın ama aradım kopma yaşıyorum diye adamlar direk işin kolayına kaçtılar hoppp internet hızımı 8mbite düşürdüler çıkarmıyorlarda genelde (:

aradım kadın çıktı 35 mbit desteklemiyor olabilir diyor. İlk tarifeyi aldığımda (2 ay önce) 35 destekliyordu şuan 3 mbit mi destekliyor sadece dedim. Sustu üç kağıtçısınız Allah belanızı versin diyip kapattım. İlla uğraş bizimle diyorlar

aradım kadın çıktı 35 mbit desteklemiyor olabilir diyor. İlk tarifeyi aldığımda (2 ay önce) 35 destekliyordu şuan 3 mbit mi destekliyor sadece dedim. Sustu üç kağıtçısınız Allah belanızı versin diyip kapattım. İlla uğraş bizimle diyorlar

Bende onu diyorum işte (: 16mbit vediler ilk seneler 11-12mbit alabilyordum şimdi 8mbite sabitlemişler ideal değerler diyorlar o zmana dedim benim faturamıda hızıma göre revize yapın hız düştüyse faturamda düşsün yok

dünyada en pahalı yakıt, en pahalı internet ne pahalı pahalı pahalı ne varsa bizde

Bende onu diyorum işte (: 16mbit vediler ilk seneler 11-12mbit alabilyordum şimdi 8mbite sabitlemişler ideal değerler diyorlar o zmana dedim benim faturamıda hızıma göre revize yapın hız düştüyse faturamda düşsün yok

dünyada en pahalı yakıt, en pahalı internet ne pahalı pahalı pahalı ne varsa bizde

hem pahalı hem ezik şeyler bizde. Şu fiyatlarla dünyada en kral yaşamın bizde olması lazımdı ama download hızı bir örnek :D

canım reklam yapmak istedi :D

5DONXR.png

cemali hocam ya hiç olmasa idi :D 1980 yıllarda yaşanalar aklıma geldi :D

Onu bana hersene yapıyorlar alıştım artık. Bir sene 16mbit - 1 sene 4mbit - 1 sene 8mbit böyle her yıl değişiyor hızım. Geçen sene güzeldi 16mbit di hep. 2018e girdik 8mbit sabitlendi yine. Ne değişiyor anlamıyorum. Bir kez aramıştım hız sorunu için o yıl 4mbite sabitlediler artık aramaya korkuyorum. :D

Onu bana hersene yapıyorlar alıştım artık. Bir sene 16mbit - 1 sene 4mbit - 1 sene 8mbit böyle her yıl değişiyor hızım. Geçen sene güzeldi 16mbit di hep. 2018e girdik 8mbit sabitlendi yine. Ne değişiyor anlamıyorum. Bir kez aramıştım hız sorunu için o yıl 4mbite sabitlediler artık aramaya korkuyorum. :D

Harbiden bende anlamadım ya neden 8mbit'e sabitlediler anlam vermedim ciddi ciddi dedim indirim yapın o zmana 8mbite kalsın (: yanaşmadılar haha

Harbiden bende anlamadım ya neden 8mbit'e sabitlediler anlam vermedim ciddi ciddi dedim indirim yapın o zmana 8mbite kalsın (: yanaşmadılar haha

Benimki taahhüt bitelide 1- 1buçuk sene oldu her ay 80-90lira +15-20sabit telefon kitliyorlar. Tek sevdiğim yanları eskiden 2faturam geçerdi 3. fatura gelince keserlerdi. Geçen ay yine unuttum ödemeyi tek faturada kestiler üstünede 25lira açma kapama kitlediler. Türknetle aynı oldu şimdi her ay unutmadan yatıracan. O yüzden artk türknete geçecem.

sessiz kaldıkça her yerden darbe yemeye devam ediyoruz. Ulan işi gücü bırakıp da uğraşamıyor insan bunu kullanıyorlar

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Benimki taahhüt bitelide 1- 1buçuk sene oldu her ay 80-90lira +15-20sabit telefon kitliyorlar. Tek sevdiğim yanları eskiden 2faturam geçerdi 3. fatura gelince keserlerdi. Geçen ay yine unuttum ödemeyi tek faturada kestiler üstünede 25lira açma kapama kitlediler. Türknetle aynı oldu şimdi her ay unutmadan yatıracan. O yüzden artk türknete geçecem.

Benim de en az 5 defa başıma gelmiştir bazen sıkıntıya giriyorsun ödeme yapamıyorsun diğer ay 25 lira fazladan ödüyorsun. Dediğin gibi eskiden 3.faturanın kesiminde neti keserlerdi artık ilk fatura 10 gün falan geçince kesiyorlar

aynen öyle olmuş bende o yüzden otomatik ödeme talimatı verdim kurtuldum yoksa acımıyorlar yaa çat diye geçiriyorlar valla

TTNET 100mb var bende yeni eve geçtiğimde hayallerle geçtim fibeeerrr oo 100mb fenaa efsanee diye sebepsizce gülüyordum ilk günler(eski evde 8mb görüyorduk)
valla 100mb i görünce şaşırdım ben 30 verseler yeter diyordum ama 93-102 arası gidip geliyoruz yükleme hızı sabit 2.Ama tuhaf olay şudur ben 93 mb hızla internet sekmelerinin geç geldiğini youtube videolarının geç yüklendiğini görüyorum.Abi bi videoyu indirmek izlemekten daha hızlı olabilir mi ya? Artık izleyeceğim videoları indirerek izliyorum indirmek 10 saniye sürüyor videoyu normal izlemek dona dona 720p de 1 ömür.
Hee birde superonline olayı var.Eski evimde desteklemiyor altyapınız uygun değil dediler yeni eve geçtik bu seferde altyapınız çok hızlı farklı tel biz oraya veremiyoruz dediler :D

CgE46E.jpg

Son düzenleme:
Hatlar yoğunlaşırsa lak diye kısarlar arayıp hop noluyor derseniz de paketin isminin 50mbit değil, 50mb'ite kadar olduğunu hatırlatırlar :D

ttnetten beklenmeyen bir davranış:
arıza kaydı açtılar bu süre zarfında sorun hallolana kadar telefonuma 2gb hediye verdiler

Benimde ttnet ile taahhütüm bitti turknetten memnunmusunuz ?

Benim için ttnetden, turknet geçmek destek vb konuda hiç fark olmadı. Arıza olduğu zaman arama veya mobil uygulama üzerinden kayıt bırakıyorsun daha sonra dönüş yapıyorlar. İlk geçiş yaptığım hafta kopma hız konusunda stabil olmamıştı. 3-5 ay önce 3-4 gün içerisinde aralıklı günlerle 2 gün internet bağlanamadım.

aralık 2016 geçiş yapmıştım o zamanlar müşteri hizmetleri ile direk diyalog hatta web sitesinde anlık destek alma imkanın vardı.

Ayda 60 tl ödüyorum. 70 mbbit ( upload 3-4 mbbit 10-15 gündür kullanıyorum) kota yok 1000 dakika ev telefonu. fatura ödemeler ptt bir kaç banka ile yapılabiliyor ben enpara ile ödüyorum.

Fatura kullandığın ay içerisinden çıkar. Nisan ayın ödemesi Nisan - 12-20 arasında yapılıyor.

Turknet geçiş işlemleri maille gönderdikleri sözleşmeyi gerekli yerleri doldurmanız daha sonra posta veya kargo ile tekirdağ/velimeşe organize sanayideki adreslerine gönderiyorsunuz. 3-5 gün içerisinde geçiş işlemlerinizi yaparlar.

TTNET 100mb var bende yeni eve geçtiğimde hayallerle geçtim fibeeerrr oo 100mb fenaa efsanee diye sebepsizce gülüyordum ilk günler(eski evde 8mb görüyorduk)
valla 100mb i görünce şaşırdım ben 30 verseler yeter diyordum ama 93-102 arası gidip geliyoruz yükleme hızı sabit 2.Ama tuhaf olay şudur ben 93 mb hızla internet sekmelerinin geç geldiğini youtube videolarının geç yüklendiğini görüyorum.Abi bi videoyu indirmek izlemekten daha hızlı olabilir mi ya? Artık izleyeceğim videoları indirerek izliyorum indirmek 10 saniye sürüyor videoyu normal izlemek dona dona 720p de 1 ömür.
Hee birde superonline olayı var.Eski evimde desteklemiyor altyapınız uygun değil dediler yeni eve geçtik bu seferde altyapınız çok hızlı farklı tel biz oraya veremiyoruz dediler :D

CgE46E.jpg

4 Aylik cok memnun kaldigim Superonline fiber internetimi alt yapi sadece turk telekomu destekleyen eve tasindigim icin iptal etmek zorunda kaldim. Turk telekom 100mbps 300gb adil kullanim gercek fiber net baglattim ayda 116tl (allahtan 1 senelik taahhutlu)

Yazdigin youtube yavaslik olayini ben de yasadim, musteri hizmetlerine cemkirmek sonuc vermedi, biraz arastirdim bu sorunu fiber internet kullanicilarinin cogu yasiyormus.

Cozumu NordVPN'de buldum. Yemin ediyorum VPN daha hizli olur mu demeyin bal gibi de oluyor 720p 10 saniyede acan internet 4k videolari 1. saniyede aciyor. Bir de Amerika'daki ip ile bu hizlari aliyorum, Bursa'da da serverlari mevcut onda 80mbps aliyorum, fakat bazen kopukluk oluyor. lag yuksek ama Amerika iyi su an hic fark yok.

Herkese VPN kullanmasini oneririm, hem turk telekomun kasitli yaptigi hiz sinirlarindan kurtuluyorsunuz hem gizliliginizi koruyorsunuz hem de engelli her bir siteye erisiyorsunuz (site engellemek nedir, ne sacma islerle ugrasiyoruz).

Butun isletim sistemlerini desteklemesi de cabasi iphone, mac, windows artik nette gezerken gram endisem yok. Turkiye'de herkese sart. Helal olsun yapana, aylik 50 dolar olsun yine veririm.

Son düzenleme:
hepimizin derdi ne yazıkki ttnet.bende çok yaşadım bunları,yaşıyorumda hala.ama gel gör ki elden gelen bişey yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri