Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
Son zamanlarda TTnet internet hızlarını düşürüyor bundan bazı kullanıcılar haberdarken bazı kullanıcılar maalesef farkında bile değiller. Hız düşüklüğü yaşayanlar telefon ile teknik servise ulaştığında insanlara bilgisayarınızda virüs vardır, modeminiz bozuktur, yok santrale uzaksınız tarzı laflar edip kandırıyorlar. Forumlarda bu insanlar yüzünden bilgisayarına defalarca format atan veya atmayı bilmeyip gidip para verip attıran, yeni splitter ve modemler satın alanlar var. TTnet tekel olmanın da verdiği güçle müşterileri ve müşteri memnuniyetini hiçe sayarak acımasızca insanların hızlarını düşürüyor.
Yukardaki yazı bir forumdan alıntı, arkadaşlar okuyunca o kadar üzüldüm ki. Banada modeminiz arızalı ve santrale uzaksınız demişlerdi. Meğer herkese bu yalanı atıyorlar.
10 gündür aralıksız bu işin peşindeyim. Gerek Twitterdan gerekse telefon üzerinden problemi belirtiyorum. Hat değerlerini 5 mbt e sabitliyorlar gelin görün ki bu saatten itibaren 8 saat bu hızda kullanabiliyorum. Sonrası alttaki ekran fotoğrafı. Bir önerisi olan varmı?
Yukardaki yazı bir forumdan alıntı, arkadaşlar okuyunca o kadar üzüldüm ki. Banada modeminiz arızalı ve santrale uzaksınız demişlerdi. Meğer herkese bu yalanı atıyorlar.
10 gündür aralıksız bu işin peşindeyim. Gerek Twitterdan gerekse telefon üzerinden problemi belirtiyorum. Hat değerlerini 5 mbt e sabitliyorlar gelin görün ki bu saatten itibaren 8 saat bu hızda kullanabiliyorum. Sonrası alttaki ekran fotoğrafı. Bir önerisi olan varmı?