TTNET Hızları Her Ay Düşürüyor

dün ben de aradım 95 gb olduğunu söyleyince hak verdim adamlara. Yalnız SuperOnline de kota aşımı diye bir şey yok. Evde superonline kullanıyorum 75 adil kullanım var 150 gb da dayadım yavaşlatmadılar.

dün ben de aradım 95 gb olduğunu söyleyince hak verdim adamlara. Yalnız SuperOnline de kota aşımı diye bir şey yok. Evde superonline kullanıyorum 75 adil kullanım var 150 gb da dayadım yavaşlatmadılar.

Bugün ayın 1'i, yani kotaların sıfırlandığı tarih. Kotalar sıfırlandıktan sonra hızınız parasını ödediğiniz düzeye çekilir. Kotayı aştığın zaman 3 mbps'ye düşer.

Benimki zaten geçen ay kotayı aştıktan sonra 3 mbps'ye düşmüştü. Ona itirazım yok. Ama ay başlangıcında parasını ödediğim hız 16 olmasına rağmen bana 7 veriyorlar, arayıp kızınca yükseltiyorlar.

Yani dolandırıcılık yapıyor ttnet.

Bugün ayın 1'i, yani kotaların sıfırlandığı tarih. Kotalar sıfırlandıktan sonra hızınız parasını ödediğiniz düzeye çekilir. Kotayı aştığın zaman 3 mbps'ye düşer.

Benimki zaten geçen ay kotayı aştıktan sonra 3 mbps'ye düşmüştü. Ona itirazım yok. Ama ay başlangıcında parasını ödediğim hız 16 olmasına rağmen bana 7 veriyorlar, arayıp kızınca yükseltiyorlar.

Yani dolandırıcılık yapıyor ttnet.

TTnet konusun da katılıyorum. Aradığınız da yumuşak davranınca geçiştiriyorlar ama sesi biraz yükseltince hemen hallediyorlar.

Superonline 1 seneden fazla kullanıyorum bu güne kadar hızım hiç yavaşlamadı. TTnet alt yapısı kullanmasına rağmen ttnetten 1000 kat daha iyi.

Aylık 90 tl alıyorlar 2-3 mbit internet sağlıyorlar süperonline a geçicem.

TTNET de 3mb hız ile adil kullanmım kotasını doldurmak zaten marifet istiyor. Diğer sağlayıcılar hızı çıkartmak için çaba gösterirken TTNET sürekli hızı nasıl düşürebiliriz şeklinde çalışma yapıyor.

Benim ilk hat çekildiğinde 1 mbps geliyordu aradım kadın açtı söyledim durumu hızınızı 7 ye sabitliyorum dedi akk bile gelmedi :D sesimle etkiledim sanırım

16nbıt ınternetım : download 13.10mb. up: 0.55 şuanda

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

TTNET de 3mb hız ile adil kullanmım kotasını doldurmak zaten marifet istiyor. Diğer sağlayıcılar hızı çıkartmak için çaba gösterirken TTNET sürekli hızı nasıl düşürebiliriz şeklinde çalışma yapıyor.

oylebir calısma yok kardesım.

16nbıt ınternetım : download 13.10mb. up: 0.55 şuanda

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

oylebir calısma yok kardesım.

16 mb
4878445760.png

en iyisi super online .. 54 tl ödüyorum 55 tl 16mbit hız var .. kota normalde 60 gb 150 gb felan kullanıyorum hızı 6-7mbit düşüyor bana çok rahat yetiyor .. ama 3 mbit çok çok yavaş

hocam yalın internet olarak mı 55 tl ödüyorsun
net + telefon ile birliktemi?

birde süper online zaten ttnetin alt yapısını kullanmıyor mu?
bende 2 aya kadar yeni bir net bağlantısı yaptırıcam. konuyu görünce bilgi almak istedim kullanıcılardan...

şu an hali hazırda kullandığım ttnet.

hocam yalın internet olarak mı 55 tl ödüyorsun
net + telefon ile birliktemi?

birde süper online zaten ttnetin alt yapısını kullanmıyor mu?
bende 2 aya kadar yeni bir net bağlantısı yaptırıcam. konuyu görünce bilgi almak istedim kullanıcılardan...

şu an hali hazırda kullandığım ttnet.

yalın paket hocam .. evde ev telefonu yok hocam . sadece net ödüyorum içindfe telefon var mı tam bir bilgim yok :)

ttnetin alt yapısını kullanıyor hocam binada zaten ttnet fiber kutusu var hocam.

55.95 tl mi ne ödüyoruz . Kotayı aşınca direk ttnet gibi düşmüyor bazen çok geç düşüyor bazen hemen düşüyor internet hızı . Ama hız 3mbit düşmüyor kesinlikle 5-6-7-8 bu aralarda hep hız hocam ortalama 6-7 mbit civarı . Ttnet rezillik hocam orda superonline kullanınca anladım :)

bizim eve yıllardır 7 mbs verdikleri interneti alt yapı yetmiyor diye 3mbs ye düşüren bir firmadan ne beklersin teknoloji geliştikçe tersine gidiyorlar kapattırdık kurtulduk

akk den kafamızı kaldıramıyoruz ki. ayda 3-5 gün 24 mbt geri kalan günler 3 mbt .

5140293215.png

Ya bu nedir ya? Ben bunlara ayda 75 TL ödüyorum günü gününe geciktirmeden. Şimdi açıp küfür etsem tehdit etsem suçlu ben olurum!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri