TTnet kullananlar Dikkat !!!

wildwood

Kayıtlı Üye
TTnet Kullanıp adres değiştirecekler ( nakil yapacaklar ) dikkatli olun...

Yaklaşık 2 ay önce , ttneti aradım ve taşınacagım adreste internet durumunu sorgulattım. Bana fiber olmadıgını ancak dsl kullanabilecegimi söylediler ( müşteri hizmetlerinden bir abla )

Taşındıktan 3 gün sonra nakil talebinde bulundum ve bana dairemde altyapı olmadıgını o yüzden nakil talebi alamayacaklarını söylediler ( yine müşteri hizmetleri )

Türktelekoma gittim , 10 gün icinde gelecek - 1 haftaya ordayız - yav biz oraya gelmemişmiydik ... siz ttneti bi arayın ... (şimdi geliyoruz , yarın ordayız dedikleri icin interneti dondurmadım )

TTnet : Siz bi türktelekoma gidin ...

Son 2 ayım bu şekilde gecerken ttnet kullanmadıgım internetin 2 aylık faturasını da paşa paşa çıkardı... Bari bu faturayı ödetmetmeyin ayıp dediğimde de nakil talebiniz olsaydı ödetmezdik dedi.

internet var diye kandırdınız , sonra nakil talebi yapamazsınız alt yapı yok dediniz, nasıl talepte buluncam şimdi bulunayım o zaman diyorum. Bulunamazsın alt yapı yok diyor. O zaman faturayı ödetmeyin yazık bana diyorum , ama nakil talebin yok diyor....

Ses kayıtlarımı dinleyin beni yanılttınız diyorum , Kasım ayında hic ses kaydınzı yok diyo ... İşlerine gelmiyo ya bulamadılar ...

Mahkemeyle uğraşır çatır çatır fazlasıyla alırım o parayı da , beni yanıltan kızcağızın canını yakarsınız onu da biliyorum ... Asgari ücret maaşından kesersiniz...

İşte ttnet işte kalite .Bu dünyada tekel olcan. İstersem bağlarım istersem bağlamam sus otur ,faturanı öde sesini cıkarma dicen ... Hayat sana güzel ttnet. :D.

Size söylenecek çoook şey var , ama sadece flagçılara ve sahte telifçilere gelen şarkılar size de gelsin diyorum ... Başka sözüm yok .

hocam bende işte ttnetten bıktım dsmartnete geçtim amam beterin beteri varmış dedim türkiyede toplamda 175 tane İSS var İnternet servis sağlayıcıalrı hiçbiride işini layıkıyla yapmıyor ya türk telekomu suçluyorlar yada çevresel şartları sorun sanki bizdeymiş gibi davranıyorlar devlet vermiş ellerine bunların imkan ve yetkiyi oynatıp duruyorlar amam şahan gökbaharla yok hızlı internet yok fiber interent falan uzay teknolojisi diye reklamalr dönüyor daha nakil işlemi yapamaıyorlar . ben bulunduğum ilde ilk VDSL2 ye ben başvurdum adamalr 1 ay uğraştıalr 32 mgbit altyapı olduğu halde yok diyip bağlamadılar en sonund ankarayı aradım :) türktelekomdan bi yetkiliuye anlattım dururmu sonra o telefondan hangi portlara bağlıycanı anlattı adamda benim yanımd abağladı bu çalışmaz ya hadi hayırlısı dedi sen bağla boşver dayı dedim :) 32 gbit interneti aldım ama malsef altyapı yetersizliğinden 3 ay sonra kapattırdım :)

Üçkağıtçı bunlar hep, adres değişikliği yapacam bende kısa zamanda bunu görmem çok iyi oldu başkan ses kaydı vb alırım artık. EyvAllah bilgilendirme için.
Tavsiyem ise söyle onlara güvenlik için ses kaydı alıyorsunuz dinleyin o zaman çıkarın kayıtları var dediniz başta şuan yok diyorsunuz de

Üçkağıtçı bunlar hep, adres değişikliği yapacam bende kısa zamanda bunu görmem çok iyi oldu başkan ses kaydı vb alırım artık. EyvAllah bilgilendirme için.
Tavsiyem ise söyle onlara güvenlik için ses kaydı alıyorsunuz dinleyin o zaman çıkarın kayıtları var dediniz başta şuan yok diyorsunuz de

Habersiz ses kaydı alman yasal değil , kendini yakma :D . hizmet kalitemiz icin görüşmemiz kayıt altına alınıyor dediginde, bende daha iyi hizmet almak icin görüşmelerimizi kayıt altına alıyorum diye bildirmen lazım :)

Aynisini superonline ile yasadim. Turk telekomun web sitesinde 14 mbps hiza kadar internet kullanabilecegim yazmasina ragmen ayda 109tl odeyip sadece 5mbps kullanabiliyordum. Aradim bagirdim cagirdim en az 10 defa modemi resetlediler her gun baska bir bahane buldular sonuc? hic bir sey degismedi. Burada ise krallar gibi 60mbps down-up internetimi kullaniyorum ve ne zaman aklima gelse Turkiyedeki internet saglayicilarinin en yakin aile fertlerini saygiyla aniyorum.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/27786-8mbps-internete-5mbps-hiz.html

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/28045-internet-baglantimi-iptal-ettirmeden-once.html

Son düzenleme:
hocam öncelikle gecmiş olsun
bu sorunları bende yaşadım yanlız ben biraz hızlı çözüm buldum bu konuda.
taşındıgın bina yeni yapıldı sanırım binada ankastre kutusu yoktur.
türktelekomun ankastre kutusunu 1 2 senede getirdiğini sikayetvar a bakarsan görürsün.
sana tavsiyem sana en yakın bina gecekondu daire ne bulursan artık git konus rica et türktelekoma bu adres üzerinden basvur sonra ordan evine kablo cek
en kestirme ve kalıcı yöntem şimdilik budur.
binaya ankastre gelince nakil yaparsın.

2 defa yaşadım aynı sorunu en son tatilde dondurmuştum geldiğimde başka eve geçtim altyapı yokmuş geldik gelecez diye diye en son yeni bina hat yok dedi birdaha ev değiştirdim hattı da değiştirdim başkasının üstüne aldım diğer hat için talep oluşturdular ödemeyeceksiniz diye cevap bekliyorum . eğer altyapı yoksa imkanı yok oyle kısa surede hat gelmez tabi iyi bir bağlantın yoksa.. ben inşaat bittiği gün interneti açık teslim eden müteahhitte gördüm 4 yıldır internet olmayan binada herkez için değilde benim gibi öğrenciler özellikle geçmeden önce dairedeki interneti muhakkak sorgulatmalı yoksa baş ağrısı çok oluyor.

özellikle geçmeden önce dairedeki interneti muhakkak sorgulatmalı yoksa baş ağrısı çok oluyor.

Hocam daha önce [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] nin basına geldigi icin tecrübeliyim. O yüzden özellikle sorgulattım ttnete sonra daireyi satın aldım zaten. ama 1 kere sorgulatmak yetmiyor cünkü yanlış yönlendiriyorlar. Defalarca kez sorgulatmak lazım :)

Hocam daha önce [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] nin basına geldigi icin tecrübeliyim. O yüzden özellikle sorgulattım ttnete sonra daireyi satın aldım zaten. ama 1 kere sorgulatmak yetmiyor cünkü yanlış yönlendiriyorlar. Defalarca kez sorgulatmak lazım :)

aynen hocam bende sordurmuştum var demişlerdı sonra ankastre yok takılınca hallolur dediler onuda taktırttık tekrar gelip hat çekilmemiş henüz dediler bende evden çıktım :)

TTnet Kullanıp adres değiştirecekler ( nakil yapacaklar ) dikkatli olun...

Yaklaşık 2 ay önce , ttneti aradım ve taşınacagım adreste internet durumunu sorgulattım. Bana fiber olmadıgını ancak dsl kullanabilecegimi söylediler ( müşteri hizmetlerinden bir abla )

Taşındıktan 3 gün sonra nakil talebinde bulundum ve bana dairemde altyapı olmadıgını o yüzden nakil talebi alamayacaklarını söylediler ( yine müşteri hizmetleri )

Türktelekoma gittim , 10 gün icinde gelecek - 1 haftaya ordayız - yav biz oraya gelmemişmiydik ... siz ttneti bi arayın ... (şimdi geliyoruz , yarın ordayız dedikleri icin interneti dondurmadım )

TTnet : Siz bi türktelekoma gidin ...

Son 2 ayım bu şekilde gecerken ttnet kullanmadıgım internetin 2 aylık faturasını da paşa paşa çıkardı... Bari bu faturayı ödetmetmeyin ayıp dediğimde de nakil talebiniz olsaydı ödetmezdik dedi.

internet var diye kandırdınız , sonra nakil talebi yapamazsınız alt yapı yok dediniz, nasıl talepte buluncam şimdi bulunayım o zaman diyorum. Bulunamazsın alt yapı yok diyor. O zaman faturayı ödetmeyin yazık bana diyorum , ama nakil talebin yok diyor....

Ses kayıtlarımı dinleyin beni yanılttınız diyorum , Kasım ayında hic ses kaydınzı yok diyo ... İşlerine gelmiyo ya bulamadılar ...

Mahkemeyle uğraşır çatır çatır fazlasıyla alırım o parayı da , beni yanıltan kızcağızın canını yakarsınız onu da biliyorum ... Asgari ücret maaşından kesersiniz...

İşte ttnet işte kalite .Bu dünyada tekel olcan. İstersem bağlarım istersem bağlamam sus otur ,faturanı öde sesini cıkarma dicen ... Hayat sana güzel ttnet. :D.

Size söylenecek çoook şey var , ama sadece flagçılara ve sahte telifçilere gelen şarkılar size de gelsin diyorum ... Başka sözüm yok .

Senin gene iyi bana yaptıkları daha berbat

http://www.ytpara.com/konu-disi/38837-kablolu-nete-kacak-girme.html

Ben mahkemeye verdim ttneti anca aradılar beni geçen gün bu konu hakkında ilgileniyoruz v.s diye mahkeme kağıdı anca geçmiş heralde ellerine

bunları buraya değil şikayetimvar a yazın sıkıyorsa ilgilenmesinler.

2 senedir ttnet faturasını ödemiyoruz evdende çıktık. 2 senedir fransadayım. ttnet e selam olsun

fransaya gidiceğimiz zaman kapttıramadık sorunlar oldu öyle 2 senedir devam ediyor bakalım ne olcak

şikayetvar yada Donanımhaber TTnet-Forum'u var arıza kaydı için bu 2 kere yazarsan daha hızlı sonuç alırsın.

Suç ne sizde nede TTnet de asıl suç müteahhit de arkadaşlar. Bina hazır olduğunda alt yapının çoktan hazır olmalı teslim edildiğinde tüm sistem aktif olarak teslim edilmeli. müteahhit bina bitmeden 2-3 ay önce başvurur türk telekom gelir bakar ayar çeker , sonra müteahhit 1 yıl ruhsat alamazsa o binada sıraya girer. O işler biraz uzun.

Eğer öne çıkmak istiyosanız bölgenizin Türk telekom bayisine gidip müdürü ile görüşceksiniz. Ayrıca Tüketici hakları bu konuya bakmıyor. Sizi türk telekoma yönlendirirler tekrar. TT ile görüştükten sonra internetten BTK ya şikayet edin bilgilerinizi doğru girin. Zaten size geri dönüş yapıyolar. Gelip bağlıyolar.

Ben TT net den çok memnunun 32 mbit internetim var 7 aydır 1 dk kesilmedi. Fiber neti de kendim bağlattım çabalayarak.

peder 25 yıldır türk telekomda çalıştığı için öyle bir sıkıntım olacağını sanmıyorum :)

bunları buraya değil şikayetimvar a yazın sıkıyorsa ilgilenmesinler.

şikayetvar a yazdım hocam ama şikayetvar ı kime şikayet edicez ? Mesajı begendiremiyorsun. Yayınlamamak icin ellerinden geleni yapıyolar.

ilgilenme dedigin , otomatik bi msj geliyo sonra kayıt olusturuyolar... 12 tane kayıt olusturuldu bana zaten.. HEpsine aynı olayı anlatmaktan sıkıldım... en son vardıgımız nokta , ''nakil talebiniz bulunmuyor '' oldu. defalarca telefon görüşmesi sonunda altyapı yüzünden nakil talebinde bulunamadıgımı , yanlış yönlendirildigimi anlatamadım.

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Suç ne sizde nede TTnet de asıl suç müteahhit de arkadaşlar.

Hocam tam okumamışsın :). Burda suç tamamen ttnette . Ben ''neden binada altyapı yok'' demiyorum , neden bana ''binada alt yapı var'' dediniz. Ben daireyi aldıktan sonra yok diyorsunuz '' diyorum :)

Hocam tam okumamışsın :). Burda suç tamamen ttnette . Ben ''neden binada altyapı yok'' demiyorum , neden bana ''binada alt yapı var'' dediniz. Ben daireyi aldıktan sonra yok diyorsunuz '' diyorum :)

yok hepsini tam okudum kardeş.Sen bidaha oku benim yazdıklarımı. Ben işin en başındayım. Müteahhit binanın tüm alt yapılarını yapmakla hükümlü bir kere yoksa ruhsatı alamaz. ttnet e soruyosun ya alt yapı varmı diye , bakar binanın ruhsatı varsa sana alt yapı var fiber yok der.. orayı sen ikametgahını gönderene kadar kontrol edemezler onlarda sistemden gördüklerini söyler.. Sonra sen nakil istersin onlarda yapmak ister bakarlar aslında yokmuş. Yani o işlerin ana sebebini anlatıyorum sana ben , neyse Sen Btk tüketici şikayetleri ne internetten başvur ve takip et. Gerisi hikaye.

yok hepsini tam okudum kardeş.Sen bidaha oku benim yazdıklarımı. Ben işin en başındayım. Müteahhit binanın tüm alt yapılarını yapmakla hükümlü bir kere yoksa ruhsatı alamaz. ttnet e soruyosun ya alt yapı varmı diye , bakar binanın ruhsatı varsa sana alt yapı var fiber yok der.. orayı sen ikametgahını gönderene kadar kontrol edemezler onlarda sistemden gördüklerini söyler.. Sonra sen nakil istersin onlarda yapmak ister bakarlar aslında yokmuş. Yani o işlerin ana sebebini anlatıyorum sana ben , neyse Sen Btk tüketici şikayetleri ne internetten başvur ve takip et. Gerisi hikaye.

bende turktelekoma gittigimde bana bunu soylediler mütahit imar projesiyle gitseydi 8 - 10 daire olcak diye hemen yaparlardı .
ama 1 tek senin icin gelmezler yada binada 8 - 10 kişiden imza topla gel dediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri