TTNet Kullanıcılarının Dikkatine!

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba öncelikle,

Yaklaşık 3 yıldır TTNet lanetlisiydim. Hattımı 25 Mart 2016 tarihinde kapatmama rağmen hala faturalandırmalar, faizler ve bir ton ıvır zıvırla uğraşıyorum.

Hattımı 25 Mart 2016 tarihinde Türk Telekom müdürlüğünde "ıslak imza" vererek kapattırma talebinde bulundum. Hattıma ait tüm borcu "227 Lira 46 Kuruş" ödeyerek, makbuzla birlikte başvuruyu yaptım. Aradan 2 gün geçti beni aradılar TTNet'den.

"Gelin şu an kullandığınız paketi size yüzde 25 indirimli verelim. 24 ay taahhüt ile bizde kalmaya devam edin." dediler. Kesin bir dille "Hattımı kapatın, beni de bir daha aramayın." dememe rağmen 5 dakika sonra "... abone no'lu hattınız dondurulmuştur." mesajı geldi. Hattımı kapandığını düşünüp telefonu koydum kenara. 5 dakika sonra tekrar bir mesaj ;

"... abone no'lu hattınız, talebiniz üzerine tekrar açılmıştır." diye bir mesaj geldi.

Tekrar aradım ve n'oluyor diye sordum. "Az önce sizi aradık kampanyayı onayladınız." dendi. Ses kayıtlarını dinlemek istedim yok işte bunlar gizli cart curt dendi. Tekrar gittim tekrar imza verip "28 Lira 98 kuruş" açma kapama bedeli ödedim ve 2 gün sonra tekrar aradılar. Ana avrat küfür ne varsa saydım sövdüm ve kapattım telefonu. Hattım o an kapandı ve aboneliğim sona erdi.

Aradan 3 ay geçti ve bana şimdi ;

""175 lira 68 kuruş" borcun var bunu öde yoksa haciz memurlarıyla karşılacaksın." dediler. İçerik olarak da ;

PlayStore'da 18 taksitim olduğu, fatura tutarının 91 lira olduğu söylendi.

bbL7pj.png

db7gDn.png

5VG6Xd.png

Tekrar tekrar hesaplamama rağmen "3 oyunda toplam 6 Taksitim olduğunu görüntülüyorum ve toplam bedeli 50 Lira 21 Kuruş!"

Bunu bana 18 taksitiniz var diyip 91 lira olarak yansıtıyorlar. Sürekli bunun yanlış olduğunu bildirmeme rağmen robot gibi "Yok biz böyle görüyoruz. Biz böyle görüntülüyoruz. Yok işte sisteminizde yanlışlık var falan." böyle şeylerle uğraşıyorum.

TTNet'in Dolandırıcılık Örnekleri ;

-16 MBPS destekliyor altyapınız derler. İlk ay 16 kullanırsınız sonra ki aylarda bağlantınız sürekli kopmaya başlar. Ararsınız ; "Aa, altyapınız 15.5 destekliyormuş." derler ve hızınızı 8 MBPS'e kadar düşürürler.

16 Parasına 8 kullanırsınız.

-Hattınızın 2 faturası gecikir ; Normalde 40 gün olması gereken bekleme süresi 21. gününde son bulur ve hattınız kapanır. Hat açma kapama bedeli olarak 28 TL gibi faiş bir fiyatla karşılaşırsınız.

-Müşteri temsilcileri daima ilgisizdir. Hiçbirisi internetten anlamaz. Önlerindeki PDF dosyalara bakarak işlem yapar ve sizi sömürmek için firma adına elinden gelen her şeyi yapar.

-Sokağınızın 5 metre ilerisinde fiber vardır fakat siz bundan kattiyen faydalanamazsınız. Etrafınızdaki sanayi, lokanta, taksi durağı hatta ve hatta hurdacılar bile faydalanız ama siz asla.

-Arıza kaydı bırakırsınız gelir ankastreyi söker giderler. Arıza ankastrede derler modemi bozuk çıkar, kablosu kopuktur, ana bağlantıya su kaçmıştır vs.

-Aldığınız ürünlerin fiyatları diğer firmaların neredeyse 2 katıdır.

-Kampanya adı altında aldığınız ürün için 24 aylık taahhütname imzalarsınız. 24. ay bittiği an kampanyasız bir fatura gelir. Normalde 60 TL ise ay sonu 180 TL'dir o fatura ve sizi hemen ararlar "Yaa kanka senin taahhütname bitmiş gel şunu bi' yenileyelim." diye.

-İnternetin kalitesizliği, bağlantı sıkıntıları, saçma sapan durduk yere TTNET logosunun zırt pırt çıkması ve daha bir sürü şey.

Diyeceğim şu ki eğer Taahhütnamesi az kalan arkadaşlar kendilerine yeni bir firma arasın. Şu an Superonline kullanıyorum, TTNET'in 20 katı daha iyi belki. TTNet'den önce Dsmile-Net kullanırdım. Allah yukarıda şahidim ki "1" kere koptuğunu bilmem. Millet internetim kopuyor diyince "Ulan bu dandik firmada net gitmiyor bunlarda nasıl gidiyor?" derdim.

TTNET bugün sıkıntı çıkartmasa ertesi gün kesin çıkartıyor. Parası olan olmayan taahhütnamesi bitince hemen iptal etsin kafası rahat olsun.

Bu bir karalama kampanyası falan değil. Resmi soygunun yazılara dökülmüş hali. Ha, isterseniz karalama kampanyası olarak da görebilirsiniz sıkıntı yok. İleride sizde anlarsınız işkenceyi.

hocam, mahkemeye ver, hiç uğraşma, gerekirse ses kayıtlarını sunmalarını iste, fazlası ile tazminat al, biraz paran gider ama fazlasınıda kazanabilirsin, bunu yapmaları haksızlık...

kusura bakmayın ama hiç bir şey yapamıyorsunuz bu durumda. Bende bunun benzerini turkcell ile yaşadım.

devlet bizi korumuyor. Hukuk desen doğru düzgün işlemiyor. Devlet onu da kendi tekeline almış.

bu bizim saf halkımız ne zaman uyanacak çok merak ediyorum.

Ttnet pişmanlıktır kapattıramadım gittim vodafone net aldım ttnet öyle duruyo

superonline candır ya adamlar 2 ayda bir eleman yolluyorlar kapıya bir sorununuz varmı diye
arayıp indirim isteyincede güzel paketler sağlıyorlar

bunlar çok adi ********ler hocam geçen sene fatura ödedim işlem provizyonda bekledikten sonra ttnete düştü fakat ödeme bize gelmedi diyip hattımı kestiler geçikme bedeli faizler işledi faturalarıma ben tekrar ödemek zorunda kaldım bize paranız geçmedi diyen ttnet 1.5 ay sonra parayı iş bankası hesabıma iade etti böyle kalitesiz karektersiz bir firmadır ttnet uzak durun

Başımıza geldi kapattıktan sonra son fatura adı altına bir para çıkıyor o faturayı da internet bankacılığında filan göremezsiniz illa gidip telekom bayisine sorucaksınız. Tabi kimse faturam yok diye uğraşmadığı için bunlara yarıyor. Son fatura ve avukat masrafı toplamda 400 - 500 olarak bize bindiriyorlar.

adamlar netimi 21günde taşımıştı. 21gün boyunca internetim yoktu. müşteri hizmetlerini arayıp küfür ettikten 1gün sonra geldiler modeme k.adı şifre yazdı zaten onuda ben yapmıştım sonra birisini aradı şu aboneye onay ver dedi internetim geldi yani bir onay için 20gün bekletiyorlar

Karşında TTNET var şikayet etsen ne olur etmesen ne olur :) Ülkede adalet mi var sanki ?

3 ay önce internetim kesilmişti ttneti arayıp sorunu anlatmıştım ertesi gün teknik servis gelecek dediler ama aradan 1 hafta geçti geldikleri gün şansımıza elektrikler kesilmişti hani istanbulda bi ara sık sık kesinti yaşanıyordu tam o sıraya denk geldi neyse adamlar geldi dediler ki elektrik yok birşey yapamayız sorun devam ederse tekrar geliriz bende tamam dedim giderken sordum ücreti nedir adamlar aynen şunu söyledi servis ücreti almıyoruz bende içimden diyorum hayret bu soyguncular nasıl para almıyor neyse sorunumu kendi imkanlarımla düzelttim fatura geldi bi baktım normalde 60 lira olan fatura 97 lira gelmiş hemen aradım dediler ki servis gelmiş zart zurt dedim işlem yapmadılar elektrikler kesikti sordum ücret almıyoruz dediler vs. dedikleri tek şey yanlış bilgilendirmişler neyse lanet olsun dedim ödedim sonraki ay tekrar 97 lira geldi çıldırdım resmen aradım şaka gibi açıklama yaptılar servisimiz 2. kez tekrar gelmiş dediler hani elektrikler kesikti ya tekrar gelmişler sorunu düzeltmek için lan benim haberim yok nasıl oluyor ya resmen adamı ayakta... neyse temmuzda bitiyor ama korkuyorum bu konudaki olayı ben bir yerdede daha duymuştum bende ses kaydı alıcam konuşmaları elimde delil olsun yoksa dediğim gibi bu ********ler adam soymakta profesyonel olmuşlar

Edit: konuyu görünce dayanamadım döktüm içimdekileri oh be :D uydunet almayı düşünüyorum daha uygun hem daha hızlı

Son düzenleme:
Gerçekten firma rezalet. Ciddi anlamda bir soygun söz konusu ve bunun hakkında hiçbir şey yapamıyoruz. TTNet'den tam anlamıyla memnun olan bir kişi varsa lütfen +'ları yazsın. İçin için yanıyorum şu an.

Yaklaşık 7 yıllır TTnet müşterisiyiz ilk zamanlarda ufak tefek sorunlar çıktı ama 6 yıldır sorunsuzca kullanıyorum. 2 yılda bir tahattüt yapıyorum ve bitiyor bir daha ne arayan soran ve ne bir şey :D Ben verdiğim 59.90TL nin hakkını vererek kullanıyorum bana Mcaffe antivürüs veriyor 4 lisans :D ttnet wifi de 1200dk var her yerde kullanıyorum ben menunum :D

Yaklaşık 7 yıllır TTnet müşterisiyiz ilk zamanlarda ufak tefek sorunlar çıktı ama 6 yıldır sorunsuzca kullanıyorum. 2 yılda bir tahattüt yapıyorum ve bitiyor bir daha ne arayan soran ve ne bir şey :D Ben verdiğim 59.90TL nin hakkını vererek kullanıyorum bana Mcaffe antivürüs veriyor 4 lisans :D ttnet wifi de 1200dk var her yerde kullanıyorum ben menunum :D

Emre Abi yapmaya :) Tanıdık filan mı var TTNette yoksa oturduğun bölge çok mu elit :)

Ülkemizde malesef elektrik ve internet hizmetleri 1 firmanın tekelinde. Son zamanlarda 3 mobil operatörün rekabetinden bişeyler müşterilere yarıyor yoksa toz duman ortalık ( Onlarda aynı altyapıyı kullanıyor-Turkcell bazı bölgelerde kendi hattını çekmiş durumda) Malesef bu firmalar herşeyi kılıfına uyduruyor. Geçmiş olsun.

Bende şubatta sıkıntı yaşamıştım. Ne telefon ne internet hat komple gitmişti. O kadar aradım burdaki ttelekom merkezine hatta 2 sefer direk müdürün yanına çıktım. Her defasında ekip yollamadan arayıp bina içi tesisat dediler. Halbuki müstakil ev öyle ankastre felan yok sokaktan gelen bir kablo ucundada direk modem bağlı. 25gün uğraştım sonunda geldiler birkaç sokak ilerde ana kutuda sorun varmış 5dk sürmedi halletmeleri ama 25 gün bekledim ve faturasını ödedim mis gibi. Taahhüt önümüzdeki ay bitiyor.

Bu arada 16mbit ödüyorum ocak ayına kadar 16mbit alıyordum ama şuan 4mbit hattınız desleklemiyor deyip düşürdüler öylede kaldı.

Ttnetle rutin konuşmalarımız...

Ben : internette sayfa açamıyorum. Youtube da 144p video donuyo..haftanın sadece 1-2 günü sorunsuz ...
Ttnet : hemen kontrol edelim ... bi sorun görünmuyo
Ben : peki neden kaynaklı olabilir
Tt: virüs vardır pc de . Bide dns değişelim .
Ben : 3 farklı cihazda da aynı şekilde ,mobillerde dahil.
Tt: bu kadar çok cihazdan bağlanırsanız zaten yavaş olur.
Ben :aynı anda baglanmıyprum tek tek ... o zaman arıza kaydı bırakıyım incelesinler.
Tt:arıza yok kayıt bırakamazsınız. Herşey normal bizden kaynaklı değil
Ben : :D

80 tl fatura ödüyorum her ay bu internete

Superonline 1 yil bana hattiniz desteklemiyor diye 3 mbps neti kullandirdi. Ne hikmetse taahhüt bitince yenilemek için 8 e çıkardılar. Paket 16likti :mad:

4 g yi kabullendiremeyip 5 g olsun diyen cumhur başkanı bile bunlarla baş edemedi tutup 4,5 g yi cıkardılar milletle ve cumhur başkanıyla dalga gecergibi dediklerini birşekilde yaptırdılar. paranın gucu bu olsa gerek. bugun 78 000000 nufusun % 99 da telefon var her biri aylık 10 lira kar bıraksa 780 000 000 tl yapar aylık yılda 936 milyar tl yapar hangi ulkenin milli serveti bukadar? bir ulkenin telefon şirketlerinin yıllık kazancları ayrıca bu kardan devlete giden vergide yuksek olunca herkes onlerinde diz cokuyor.

Ttnet pişmanlıktır kapattıramadım gittim vodafone net aldım ttnet öyle duruyo ��

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] benımde bu ay TTNET taahhutum bitti , 1 ay sora yenı eve tasınıcam dıye acele etmıyorum ama Vodafone dusunuyorum ...

1 - Hangi tarıfeyi aldın? :confused:
2 - Hakkıyla memnunmusun? :o
3 - Ne oldu diğer program? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri