TTNET Limitsiz İnternet Fiyatları Açıklandı

geçenlerde ttnet pazarlama müdürünün röportajını izlemiştim. fiyat artış olmayacak diyordu.

upload hızlarıyla ilgili herhangi bir paket olacak mı yeni yılda

Yanlış bilgilendirme. AKN kalkıyor fakat kotalı sisteme geçiliyor. Aynı şeyin farklı adı örneğin 100 gb akn'm değilde artık 100 gb kotam var denilecek. 100 gb sonrası hızım yine düşecek bu paketler limitsiz olarak geçiyor senin yazdıkların ise FULL-LİMİTSİZ yani kota yok hız düşmeyecek. Bu fiyatlar hep böyleydi yeni olan bir şey değil insanları kışkırtmaya gerek yok.

Google gibi internet firmalari uzaya uydu yollayip yuksek hizda interneti bize ucuza sundugu an bu telekomun devri kapanir. Kimse ev telefonu kullanmiyor artik herkes cep telefonuna gecti ayni mantik uydu uzerinden ucuz internet olayina donerse elveda ttnet 😂

Az önce TTNET tarafından arandım. Paket sundular 35mbit aknsiz telefon ücreti içerisinde 80 tl fiyat verdiler uygun geldi bana kabul ettim :)

Bu mbps rakamları yalan. Türkiyenin %90 3 mbps ile bağlanıyor

geçen hafta türk telekomla bir röportaj yapıldı. Dikkatimi çeken 2 cümle oldu.
1. Türkiyenin %80i fiber altyapıya sahipmiş dünyada en iyi seviyelerden biriymişiz :D
2. fiyatlarda artış olmayacağını söylediler.

bazı arkadaşlar Turknet demiş ama iyi düşünün size bir problemimden bahsedeyim türknette.

24 hız alıyordum ilk aylarda hiçbir sıkıntı yoktu arada sorun yaşıyorum desteğe yazıyorum çözüyorlar vs vs. 2-3 ay önce bir sorun yaşadım ve hızım 5e düştü. desteğe yazdım onlarda saha ekipleri yani telekoma yönlendirdi. telekomun bana dediği şu sizin bölgeniz vdsl desteklemiyor sizi adsl geçirecez :D ben tabikide hayır dedim 4 yıldır vdsl kullanıyorum nasıl desteklemez vs. şuan bana verilen hız 12 sürekli destek kaydı oluşturup bildiriyorum 12 benim için yeterli ama tek sorun bu değil arada net hızı düşüyor ve ulaşacak kimse olmuyor misal cuma günü net hızım düşüyor desteğe yazıyorum bana pazartesi günü dönüş oluyor oda bakıyorlar benim netim düzelmiş destek bildirimini kapatıyorlar. şuanda destek beni asla aramıyor :D yani biliyorlar sert bir tepki alacaklarını. yani demek istediğim türknet bir kumar ilk başlarda iyiydi şuanda pişman gibiyim.

dusuk paketemı gecsek zaten hepsı sınırsız olacak 2 yıl elleşmezler bize :):

turknet lanet fırmayla calısıorm malesef

vodafone net 100mbps 100gb kota 76 tl ödüyorum. Kota aşıncada 24 mbps düşüyor. 6mb/s indirme hızlarını gördüm. uploadda 9-10mbps sabit hep. Ttnet kazıktır cidden. Süperonline da dolandırıcı firmadır iptal ettirmemek için bin türlü şey yaparlar borçlu çıkarırlar veya icraya verirler.

Batırılan TT'dan ne beklenir.Bankalar el koymuş durumda zaten nasıl çıkaracaklar paralarını başka türlü...

turktelekom dışındakilerin çoğu gene turktelekom altyapısın kullanıyor nasıl olacak bu iş vay arkadaş ya zaten satıldı Turktelekom yahudilere bütün bilgilerimiz onlarda biizm millete sudilere satılmış olarak bilsinler.

Bugün gelen mesaj ;

Degerli musterimiz , 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, paketinizi limitsiz internete donusturuyoruz. Gule gule kullanin.

Mevcut kullananların da interneti limitsiz olacakmış demek ki

Bugün gelen mesaj ;

Degerli musterimiz , 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, paketinizi limitsiz internete donusturuyoruz. Gule gule kullanin.

Mevcut kullananların da interneti limitsiz olacakmış demek ki

cep telefonuna mı geldi?

vodafone net 100mbps 100gb kota 76 tl ödüyorum. Kota aşıncada 24 mbps düşüyor. 6mb/s indirme hızlarını gördüm. uploadda 9-10mbps sabit hep. Ttnet kazıktır cidden. Süperonline da dolandırıcı firmadır iptal ettirmemek için bin türlü şey yaparlar borçlu çıkarırlar veya icraya verirler.

paketiniz cok iyiymiş vodafone da olmasına ragmen. kota az tabii hiz yüksek olunca cbk biter.

Ulan O değilde az önce bir video izledim, 50 Gb oyunu 50 dakikada indiriyor. Biz internet paketlerimiz 'e! kadarlar ile satın alalım, 50 mbps internet 8 çıkınca adamların biz 'e! kadar demiştik 7 de çıkabilir diye saçma sapan şeyler ile karşılaşıyoruz. Tama eskiden internet çok fazla kullanılan bir iletişim ağı değildi ama şuan bu internetin ülkemizde hem hızlı hemde sınırsız olması gerekiyorken, şuan hem yavaş hemde dünyanın en pahalı interneti.

türknetten ben memnun değildim müşteri desteği vs sıfır. Netspeed'e geçtim araştırmanıza bunları da ekleyin kesinlikle fiyatlar uygun ve müşteri desteği var

74,99tlye 100mbs vodafone net var bendede bu turk telekom 336tl para bicmiş yuh ya herkes iptal etsin bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri