TTNET sorunu

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 1.5 aydır bir problem yaşıyoruz.Ay başı gelmesine rağmen AKK yenilenmiyordu.Hız hep 3 mbit 'di.Ama 15 16 mbit olması gerekiyor normal şartlarda.Arıyoruz ttneti arıza kaydınız oluşturduk diyorlar 5 6 defa yaptılar bunu.Son 1 2 haftadır da kesinti başladı.Hep kesiliyor yani şu anda foruma zor girdim öyle söyleyebilirim.1dk internet varsa en az 1 2 dk de yok.Bugün babam gitti TTNET'in bayisine konuştu.Bulundunuz bölgeye 1 2 ay içinde Fiber İnternet gelicek demişler.O yüzden kutuya falan bakamayız demişler.Ben sorunun altyapıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat 1 2 ay içinde fiber geleceği için gelemiyorlarmış buraya kutuya bakmak için.Arkadaşlar ne yapabilirim her yerden yazdım her şeyi denedim olmadı önerileriniz var mıdır?Eğer böyle devam ederse işler çok zorlaşacak.

Son düzenleme:
TTnet pişmalıktır varsa alın SuperOnline rahatınıza bakın.

Arkadaşlar 1 1.5 aydır bir problem yaşıyoruz.Ay başı gelmesine rağmen AKK yenilenmiyordu.Hız hep 3 mbit 'di.Ama 15 16 mbit olması gerekiyor normal şartlarda.Arıyoruz ttneti arıza kaydınız oluşturduk diyorlar 5 6 defa yaptılar bunu.Son 1 2 haftadır da kesinti başladı.Hep kesiliyor yani şu anda foruma zor girdim öyle söyleyebilirim.1dk internet varsa en az 1 2 dk de yok.Bugün babam gitti TTNET'in bayisine konuştu.Bulundunuz bölgeye 1 2 ay içinde Fiber İnternet gelicek demişler.O yüzden kutuya falan bakamayız demişler.Ben sorunun altyapıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat 1 2 ay içinde fiber geleceği için gelemiyorlarmış buraya kutuya bakmak için.Arkadaşlar ne yapabilirim her yerden yazdım her şeyi denedim olmadı önerileriniz var mıdır?Eğer böyle devam ederse işler çok zorlaşacak.

öyle bi dünya yok kardeşim yarın fiber gelicek olsa yine gelmek zorundalar aç ttneti sorunun 1-2 gün içerisinde çözülmediği taktirde iptal edip tüketici hakları mahkemesine başvuracağını belirt bak nasıl geliyorlar benim başımda hem ttnet hem digitürk hemde süperonline var bu konusmayı yaptığım anda ciddiye alınıp sıkıntım hemen çözülüyor bu ttnetle digitürkten benim kadar çeken yoktur he birde 1-2 gün içinde çözülmedimi git tüketici haklarına tıkır tıkır al paranı ttnetten

öyle bi dünya yok kardeşim yarın fiber gelicek olsa yine gelmek zorundalar aç ttneti sorunun 1-2 gün içerisinde çözülmediği taktirde iptal edip tüketici hakları mahkemesine başvuracağını belirt bak nasıl geliyorlar benim başımda hem ttnet hem digitürk hemde süperonline var bu konusmayı yaptığım anda ciddiye alınıp sıkıntım hemen çözülüyor bu ttnetle digitürkten benim kadar çeken yoktur he birde 1-2 gün içinde çözülmedimi git tüketici haklarına tıkır tıkır al paranı ttnetten
Tamam hocam babam oraya gittiğine anlatmış işte sorun çözülmez ise biz iptal ettiricez 2 hattı demiş bir de 1 hat daha bağlatmıştık eve 2 3 gün önce.Adam da iptal ettirin o zaman demiş.Yani hocam yine telefondan arayıp böyle mi konuşmak lazım ttnet ile?
Evet hocam gerektiriyor sizin bölgenizde yok mu?
Maalesef yok hocam konuda belirttim 1 2 ay içinde gelecekmiş fakat benim tüm işlerim yaz içinde olmak zorunda :/ Sıkıntı da burda.

Baskı yapman lazım , arızamız var efenim yardım edin diye yumuşak konuşursan laftan anlamıyorlar . Argo kelime kullanmadan biraz sert konuşun.

superonline hangi paketi kullanıyosun link atabilirmisin

Şuan Superonline kullanamıyorum çünkü Uydunet ile olan sözleşmem hala devam ediyor ancak apartmadaki ve arkadaşlarımın hepsi herkes superonline kullanıyolar ve çok memnunlar benim sözleşmem biter bitmez hemen geçeceğim.

dün ttnet bağlattım 16mbs 12 ay tahatüd ile hızın 14 15 e çıkıyor ve kesilme olmuyor. alt yapı çok kötü olabilir sizin.

evet aynı alt yapı :(
Sıkıntılar yine aynı kalır o zaman hocam değil mi? Bir de ben şimdi bugün arıycam dediğiniz gibi.Eğer olmassa iptal ettirtmem mi gerekecek bir de parasını almam mı gerekecek?

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

dün ttnet bağlattım 16mbs 12 ay tahatüd ile hızın 14 15 e çıkıyor ve kesilme olmuyor. alt yapı çok kötü olabilir sizin.
Doğrudur hocam bizim de öyleydi.O değerlere yakındı.Fakat son 1 2 haftadır böyle.Direkteki kutudan dolayı düşünüyorum.

upload hızı yüksek olan ve 70tl yi geçmeyen bir paket arıyorum.Şuan ttnet kullanıyorum 14mbit indirme 0.70mb upload var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri