TTNet'te Spama Başladı

valla ttnet yaklasık 2 yildir illallah etmistim etmedigim sikayet kalmadi sürekli net kopuyo yada sinyal düsüyodu belki günde 200 defa.. ama son 1 aydir naptılar ne ettilerse düzelme oldu hic kesilme olmuyo eskisi gibi bende sasirdim kafalarina tas mi düstü ne..

Bazı aboneleri fark etmiyorlar. Görseler bir problem olmadığını müdahale edip arada bir bağlantınızı keserler ses etmeyin. :)

lanet olsun ıkı gundur 50den fazla mesaj ve mail attılar arayacam sövecem en sonunda

Olabilir, ama sağlamdır TTnet gibi 8 mbit alınca 5 mbit gelmiyor.

Yanlışınız olmalı, ben d-smart net kullanıyorum 16 mbps olanında ve bana 12 çok nadir 13 geliyor. İlk geçtiğim günler 15 geliyordu. Defalarca aradım söyledim itiraz ettim bi yükselttiler bi düşürdüler. Bahaneleride var hemen: "hatta problem var" Ayrıca bir çok çalışanı net konusunda deneyimsiz insanlar, yardımdan çok zararları dokunacak şekilde. A diyorum b konusunu anlatıp oraya yönlendirtip o konuda destek veriyorlar. Özellikle bayanlar..

Kısaca D-Smarttan aşırı şekilde bıktım, biter bitmez süper online'a geçmeyi düşünmekteyim ve ya TTnet hipernet'e

Bu arada TTnet hipernet kullanıp bin pişman olan arkadaşlarımız var mı?
Maalesef oturduğum yerde fiber yokta?

Yanlışınız olmalı, ben d-smart net kullanıyorum 16 mbps olanında ve bana 12 çok nadir 13 geliyor. İlk geçtiğim günler 15 geliyordu. Defalarca aradım söyledim itiraz ettim bi yükselttiler bi düşürdüler. Bahaneleride var hemen: "hatta problem var" Ayrıca bir çok çalışanı net konusunda deneyimsiz insanlar, yardımdan çok zararları dokunacak şekilde. A diyorum b konusunu anlatıp oraya yönlendirtip o konuda destek veriyorlar. Özellikle bayanlar..

Kısaca D-Smarttan aşırı şekilde bıktım, biter bitmez süper online'a geçmeyi düşünmekteyim ve ya TTnet hipernet'e

Bu arada TTnet hipernet kullanıp bin pişman olan arkadaşlarımız var mı?
Maalesef oturduğum yerde fiber yokta?

Doğru bayanlar biraz acemi. Ama suana kadar hat konusunda hiçbir sıkıntı çıkmadı arada ping oldu oda benim pc den kaynaklı modem felan değiştiniz mi ?

ttnet oldukça iyi ama akn çok sıkıntı ben burda 13-14 mbıt hız alıyorum ama akn olunca bi halta yaramıyor.

Adsense hızını alamadı tahminimce gun icinde ttnetide banlar az sabret :D

TTnet bazen cidden güldürüyor beni , gerçi kendisiyle çalışmıyorum artık ama göreceli bir geçmişimiz var sağolsun

Son düzenleme:
Tipik QuizGroup taktiği bi üst pakete geç,elinde ne var ne yoksa geç, kapanan kesilen internet için para almayız derler ama alırlar bunlar böyledir :D

Başladılar 2 sms daha geldi şimdi

444 1 444 Ara üstad halletsinler sorununu. TTnet candır boşver kal gitsin geçme baska yerlere.Ayrıca Net ile ilgili bir problemin olduğunda 1 pm kadar uzağındayım az çok hatırlarsın beni.

Son düzenleme:
444 1 444 Ara üstad halletsinler sorununu. TTnet candır boşver kal gitsin geçme baska yerlere.Ayrıca Net ile ilgili bir problemin olduğunda 1 pm kadar uzağındayım az çok hatırlarsın beni.

ttnet ile bir problemim yok zaten şuanda ama mesjaalr bıktırıyor

TTNet can falan değil.16 mbit net alırsın 8 mbit verirler bide 50 gb akk den sonra 3 e düşürürler.Reklamlarda yok fiber ağlarla sardık falan diye reklam yapıyorlar daha ben fiber yer görmedim.

TTNet can falan değil.16 mbit net alırsın 8 mbit verirler bide 50 gb akk den sonra 3 e düşürürler.Reklamlarda yok fiber ağlarla sardık falan diye reklam yapıyorlar daha ben fiber yer görmedim.

Ben memnunum diye söyledim.Sizin orada varmı yokmu bilemem tabiki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri