TTO Kanalı Ayyıldız Tim Tarafından Hacklenmiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet4226

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
TTO az kazanıyomuş hayret kanalı çalan çakal lamerler kanalla beraber parasını çalmamış gösteriş yapmayı hedeflemişler busefer :)

Lamer mi? Lamerlerin yapabileceği bir iş değil ayrıca bu çocuk haketti çok iyi yapmışlar.

çocugu tanımıyorum ama kuranı kerime laf ettiyse kanalın kökten silinmesi lazımdı amaç gösterişmiş demkki bu yalaklardan başka bişey beklemem zaten

Ayyıldızın resmi elamanı değildir bu kişi
Ayyıldız kanal reklamı yapmaz ihtiyacıda yok
He olay güzel bir olay videoda belirtmiş inanmıyabilirsin ama saygı duyacaksın

canlı kanal böyle oluyor demek ki 15 saniyede 60like 10 dislike geliyor kanala herkes oturmuş çocuğun video yüklemesini bekliyor herhalde

TTO denen kanali ilk defa duyuyorum ama Ay Yıldız Tim denen ergenlerin daha önce ne haltlar yedigini, kimlerden destek aldığını, kimlere hizmet ettigini iyi biliyorum.

kanalı ele geçirmişler eyvallahta kanalın hacklendiğini belirttikleri videoyu TTO'dan neden silmişler şu an göremiyorum biraz tuhaf

Keske kanalini komple kapatsaydi boyle serefsiz gencler yuzunden yeni nesillerin ahlakida bozuluyor yeni nesil artik alenen allaha kitaba peygambere rahat rahat kufur ediyor

Ayyildiz'in bu tarz bir reklam yapacağını sanmıyorum. Yakından takip ettiğim bir team. Başarılı buluyorum ve destekliyorum her hareketlerini.

ayyıldız tim resmi facebook sayfasında paylaşmış video ama benim düşüncem eski hacker kadro ile devam etmiyorlar çünkü saldırı sistemleri olsun görüşleri olsun son zamanlarda hep reklam yapmak üzerine önceden yok ederlerdi millet wow diyip reklamlarını yapardı şimdi yok etmek yerine korkutmayı tercih edip kendileri reklam yapıyor :)

lamer olsa hesabı ele geçiremezdi. videoları silse hakka geçerdi. insanları anlamak güç neyi yapsan onlara yaranamazsın her şeyin en iyisi olacak sizin için.

ayyıldıztim neler yapmış kaynaklarıyla paylaşında bizde görelim sallamayalım

O değilde çocuğun videoları 200-300k iken 500-600k ya çıktı :D

ayyıldız tim resmi facebook sayfasında paylaşmış video ama benim düşüncem eski hacker kadro ile devam etmiyorlar çünkü saldırı sistemleri olsun görüşleri olsun son zamanlarda hep reklam yapmak üzerine önceden yok ederlerdi millet wow diyip reklamlarını yapardı şimdi yok etmek yerine korkutmayı tercih edip kendileri reklam yapıyor :)

neden acaba? redhack gibi kıytırık bir grubun reklam yapıp ayyıldıztimin üzerine çıkmasından olabilir mi? mantıklı bir strateji ismini duyurmak ve büyümek destek almak.
tek sorun bir siyasi partiyi desteklemeleri

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

bu arada twitterde 47 hesabını kapattılar fetocuların twitter konuşmaları ve e-maillerini paylaştıgı için geçende youtube kanalını kapattırdılar canlarına tak etmiş ki kendiside twitterda twit atıp desteklediği siyasi partili yorumculardan destek istemiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri