Tugayyalinc İle Video Yükleme Hizmeti (Manuel & Botsuz)

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Editörlük İşleri

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Uyarı Ve Kurallarımız ;

- Bazı Kanallardaki Videolar Oynatılabilir İken O Videoyu İndirip Kendi Kanalınıza Attığınızda Dünya Engeli Vb. Uyarılar Vermekte.. Bu Durumda O Ana Kadar Yaptığımız Yüklemelerin Ücretini Alır, İstek Halinde Başka Kanala Kalan Haklarınızı Tamamlarız..

- Videolarınızı En Geç 3 Gün İçinde Yüklemekteyiz..

- Eğer 3 Gün İçinde Videolarınızı Yükleyemez İsek 7 Gün İçinde Paranız İade Edilecektir..

- Hizmetimizde Öngörülen Yüklenecek Video Sayısının %50'sinden Fazlası Yüklendiğinde Para İadesi İsteme Hakkınız Yoktur.. Başka Kaynak Verip O Videoları Yüklememizi İsteyebilirsiniz..

- Ödeme Yapıldığı Andan İtibaren 3 Gün İçinde Kaynak Verilmelidir.. Kaynağın Geç Verilmesi Durumunda Hizmet Verenin Yükleme Yapmayıp Para İadesi Yapmama Hakkı Vardır..

- Hizmet Veren Yukarıdaki Uyarı Ve Kurallar Üzerinde Değişiklik Yapma Hakkına Sahiptir..

Hizmetlerimiz ;

Kanalları Sizden Alıyoruz.. Kanal Açma Hizmetimiz Yoktur..
Kanallara Yüklenecek Videoları Siz Belirleyip Bize Gönderiyorsunuz..

1) 20 Video (0-15 Dakika Arası) = 5₺
2) 20 Video (15-45 Dakika Arası) = 10₺
3) 50 Video (0-15 Dakika Arası) = 10₺
4) 50 Video (15-45 Dakika Arası) = 20₺
5) 50 Video (45+ Dakika) = 50₺ (Hizmetimiz Şuanda Aktif Değildir..)

ÖNEMLİ : Hizmet Fiyatlarımızı Fazla Bulan Kişilere Bir Örnek Vermek İstiyorum..

4 Numaralı Paketimizi Aldığınızde 15-45 Dakikalık Videolar Yüklemiş Olacağız Ve Bu Videolara Minimum 2 Reklam Ekleyebileceksiniz..

50 Video x 2 Reklam = 100 Reklam Demektir.. (Tüm Videolarınız 1 Kere Görüntülendiğinde)

Video Kaynağı Sizde Olduğundan Bu Görüntüleme Size Aittir Fakat Örnek Olarak Yüklediğimiz Videoların 100er Kere İzlendiğini Düşünürsek Günlük 10 Bin İzlenme Almış Olduğunu Göreceğiz..

Şimdi Fiyatlarımız Uygun Gelmiş Olmalı :)

Referanslarımız ;

Yakında Eklenecektir..

Ödemeler ;

Paypal Ve Akbank

İletişim ;

skype üzerinden : live:tugayyalinc_tr (bulamayanlar için : [email protected])
website : Youtube Video Yükleme Hizmeti « tugayyalinc.com.tr
mail : [email protected]

Arkadaşlar Video Yükleme Hizmeti Vermeyi Düşünüyorum Ve Yukarıdaki Fiyatları Uygun Gördüm.. Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim..

Hizmetimiz Aktiftir.. Görüşleriniz Doğrultusunda Fiyatlarda Değişiklikler Yapılabilir..​

Son düzenleme:
Arkadaşlar Video Yükleme Hizmeti Vermeyi Düşünüyorum Ve Yukarıdaki Fiyatları Uygun Gördüm.. Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim..

Hizmetimiz Aktiftir.. Görüşleriniz Doğrultusunda Fiyatlarda Değişiklikler Yapılabilir..​
Neden VDS almayip sizden video yükleme hizmeti alalim ?
Hayirli isler

Bitane bot alir binlerce video yuklerim . Sizin yuklediklerinizin bi farki olmasi lazim .

tugay fiyatlarda yüzde 85 yüzde 90 arası indirime gitmen gerekiyor..

mesela 10 video 0.50 kuruş ..

10 video 45 dakka 20 ytl yerine 2 tl olabilir ..

50 video 45+ için 100 tl çok ama çok fazla bunun için max 5 tl istemen lazım ..

bana lazım filan olduğundan yazmadım sadece görüş belirtin demişsin

aslında çabuk index alıp izlenme sağlayacak 10 dakikanın üzerinde videolarsa düşünülebilir, pratik yöntem. ayrıca yeşil yandı tamam ama sonradan ünleme düşmeme garantisi varmı? fiyatlarda biraz daha indirim olabilir..

Son düzenleme:
fiyatlar çok ama sizin dediğiniz kadar da düşük olmaz bu işler.
100 video 10tl ideal ,profil,kanal resmi,+10dk gibi ayrıntılarla 15 e çıkabilir.

Para kazanma aktif edilecek mi? Para kazanma aktifleştirilmiyorsa fiyatlar çok uçuk.

Görüşleriniz İçin Teşekkürler..

Neden VDS almayip sizden video yükleme hizmeti alalim ?
Hayirli isler

Alltaki yorumda Belirttim :)

Katılıyorum. Kimse 10 videoya 5 lira vermez hele de 15 dkdan düşük videolara. Vds daha avantajlı.

Fiyatlar Güncellendi.. Görüşünüz İçin Teşekkürler..
VDS Daha Avantajlı Olabilir..
Belki Hız Açısından Veya Herkes Evde Oturup VDS Kullanmıyor..
Çalışanı Var.. Okuyanı Var..
VDS İle Günde Ne Kadar Video Yüklüyorsa Bizden Hizmet Alarak Bu Video Sayısını Da Arttırmış Olur..

Bitane bot alir binlerce video yuklerim . Sizin yuklediklerinizin bi farki olmasi lazim .

(Şahsi Görüşümdür)
Bot Kullanarak Banlanma Riskiniz Aşırı Yüksektir..
Botsuz Bir Şekilde Yükleme Hizmeti Veriyoruz..

tugay fiyatlarda yüzde 85 yüzde 90 arası indirime gitmen gerekiyor..

mesela 10 video 0.50 kuruş ..

10 video 45 dakka 20 ytl yerine 2 tl olabilir ..

50 video 45+ için 100 tl çok ama çok fazla bunun için max 5 tl istemen lazım ..

bana lazım filan olduğundan yazmadım sadece görüş belirtin demişsin

Görüşün İçin Teşekkür Ederim..

Bu Fiyatlarda Hizmet Veren Varsa Bana Önerin..

Kaynak Sorun Olmaz.. Google'ye 1 Harf Yazınca Size Bir Sürü video Çıkarmakta..

Hepsini Yükletirim =)

Fiyatları Güncelledim..

aslında çabuk index alıp izlenme sağlayacak 10 dakikanın üzerinde videolarsa düşünülebilir, pratik yöntem. ayrıca yeşil yandı tamam ama sonradan ünleme düşmeme garantisi varmı? fiyatlarda biraz daha indirim olabilir..

Bana Hiç Bir Zaman Yeşil Yandıktan Sonra Ünleme Düşme Olmadı.. Sizlere De Olmaz Diye Düşünüyorum.. Garanti Derken Ünleme Düşen Videolarını Tekrar Yükleyip Tekrar Yeşil Yakmaya Çalışırız..

Fiyatlarda %50 İndirim Yapıldı..

fiyatlar çok ama sizin dediğiniz kadar da düşük olmaz bu işler.
100 video 10tl ideal ,profil,kanal resmi,+10dk gibi ayrıntılarla 15 e çıkabilir.

Fiyatları %50 İndirdim..

Para kazanma aktif edilecek mi? Para kazanma aktifleştirilmiyorsa fiyatlar çok uçuk.

Para Kazanmalar Aktif Edilecektir.. Uğraşıp Yakamadıklarımızı Müşterilere Bildirip Başka Video Vermesini İsteyeceğiz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri