Tuğçe için yardım konusu.

KOLCAK

Kayıtlı Üye
çok iyi geri dönüşler aldık, nakit istemediğimiz halde nakit yardımı aldık, bez, giyecek,gıda yardımı aldık yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim, bu kadarının bu yıl için yeteceğini düşünüyorum ve bundan sonrasını halledebileceğimi düşünüyorum bu sebeple konuyu editliyorum, yardım gönderen kişilere pm. ve skype yolu ile yaptıkları yardımları yerine ulaştırdığıma dair mesajlar göndericem, çok teşekkürler ytpara ailesi..

Son düzenleme:
Öğrencinin ihtiyacı olanları bana özelden bildirir misin ?

3 aşağı 5 yukarı olanları söyleyin hocam konu altında.

Hocam aklıma ilk gelen mont ve ceket oldu ama erkek çocuk yaşına göre kilolu 13-14 yaşlarında ama 70 kilo civarında, ona yardım göndermek isteyenler beden ölçüleri en az XL olan şeyler göndermeli bu detayı unutmuşum

aylık düzenli yardım sözü veremem ama pazartesi ödeme bekliyorum gelirse maddi destek çıkabilirim.

İhtiyaç listesini konuya yazarsanız herkes elinden geldiğince alabileceklerini belirtir yardımı daha hızlı toplarsınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İhtiyaç listesini konuya yazarsanız herkes elinden geldiğince alabileceklerini belirtir yardımı daha hızlı toplarsınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısınız hocam konuya ekledim ama şuan bilgim yok neye ne kadar ihtiyaç var habersiz yapıyorum bu olayı ama yarın detaylıca konuşup ihtiyaçları belirlicem şuan için bebek bezini konuya ekleyebildim

Annesinin evine taşınıyorlarmış,annesinin küçük kıza bakma durumları yok sanırım öyle değil mi ?

Şimdi bunları yazacağım için günah keçisi ilan edileceğim muhtemelen ama yinede yazacağım.

Evlenirken mutlu olacaklarına inanıp üste çocuk yapıyorlar, sonra adam kumarbaz çıkınca boşanıyorlar.
Birde bu adamın böyle olduğunu bile bile çocuk yapıyorlar.
Evlilik büyük bir sorumlulukken üste çocuk yapmak neyin kafasıdır?
Her boşanan SORUNLU çift için forumda konu açmaya kalkılsa forumda hergün en az 5 tane konu açmamız lazım.
Birde 8. sınıfa giden abisi var, yani adam kumarbaz evlisin vede 2. çocuğu yapıyorsun.
Hmm kafalar çok iyi cidden.
Neyse butür konular görünce bendemi bir tuhaflık var yoksa yardım edenlerdemi bilemiyorum.
Ne diyelim Yardım edenlerin iyiliklerini Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
Şimdi bunları yazacağım için günah keçisi ilan edileceğim muhtemelen ama yinede yazacağım.

Evlenirken mutlu olacaklarına inanıp üste çocuk yapıyorlar, sonra adam kumarbaz çıkınca boşanıyorlar.
Her boşanan SORUNLU çift için forumda konu açmaya kalkılsa forumda hergün en az 5 tane konu açmamız lazım.
Birde 8. sınıfa giden abisi var, yani adam kumarbaz evlisin vede 2. çocuğu yapıyorsun.
Neyse butür konular görünce bendemi bir tuhaflık var yoksa yardım edenlerdemi bilemiyorum.

katılıyorum ama, asıl amaç Tuğçe ve konuyu o yüzden açtım, elimden geleni yapmak istedim en azından

kısmen doğru yazdıkların ama evlilik içi tecavüz olabiliyor

İnşallah hayatında asla zor duruma düşmezsiniz be diyelim.Düşene tekme biz mi atalım bir de ?
Evet sizde bir tuhaflık var hocam tek bir yorumunuzda iyi güzel birşey olmaz hep ya ülke kötülersiniz ya iyilik yapanları ya kişileri.Tamam her konuda iyi olabilirsiniz kendinizce ama en azından bakın en azından böyle bir konuda karşıt olmayın.Bizde güle oynaya değil biraz empati kurarak yardım etmek istiyoruz. Kim bilir birgün biz ne olacağız.İyilik yap denize at.Balık bilmezse Halik bilir.

bebeğin 6 aylık bez masrafını karşılamak istiyorum. skype dan bana ulaşırmısın ? ytpara.counter

Bez için adres alabilirmiyim. Yada diğer ihtiyaçlar için bilgilendirebilirsiniz

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri