Tükeneceğiz yöntemi hakkında

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
dün briinci adsensemdeki 8 kanalım para kazanmaya kapandı
dün tükeneceğiz arkadaşımızın yöntemini uyguladım tüm kanalları kökten sildim
bugün geri getirdim kanalları
ilk 3 kanal hiç ünleme düşmedi
ondan sonraki 5 kanal full ünleme düştü

sizce bu işin hikmeti nedir
eğerki para kazanması kapanan kanalları geri açtırırsak ve bu kanallar ünleme düşüyosa neden ilk 3 kanalım ünleme düşmedi

ben olayı şuna bağlıyorum sizce doğrumudur
diyelimki bir kanalın para kazanması kapandı, bu kanalı sildik sonra geri getirdik
geri getirdikten hemen sonra videoları para kazanmaya açarsak, sanırım kanal ünleme düşmüyor
biraz zaman geçtimi kanal ünleme düşüyor
zira ilk 3 kanalımı kısa süre içinde videoları para kazanmaya açmıştım
diğer 5 kanalı daha geç videolarını para kazanmaya açmıştım
sizce bu yürüttüğüm teori doğrumudur

Denemeden bilemeyiz. Ben de dün bi kanalı deneme amaçlı sildim. Bugün geri açtım. İçindeki videoların hepsi dünya geneli engelleme yedi.

Hocam peki ünleme düşen ve düşmeyen kanalların kategorileri aynımıydı

arkadaşlar konuyla alakalı başka bir sorum vardı; kanalı kapattıktan sonra ne zaman tekrar açmamız gerekiyor? ben dün kapatıp hemen tekrar yeniden açmıştım otomatik eski google profiline bağlandı ve bugün hala bir değişiklik yok.

evet aynıydı
yani birtane mi dolar işareti yanmaz full 5 kanaldaki videoların tamamı ünlem oldu

Hocam benim ünlem konusunda bazı düşüncelerim var.

Mesela youtube videoları filtreye alırken belirli bir stratejiyi takip ediyor.

Önce bunu çözmemiz gerekiyor.

Bana göre youtube taki bir videonun kopya sayısı belirli bir seviyeyi geçtikten sonra filtreye düşüyor.

Ve aynı zamanda o kategordeki toplam videoların kopya sayısıda belirli bir seviyeye çıkınca çalışılan kategorlerde filtreye alınmaya başlıyor

Bu yüzden bana göre bir kanaldaki videoların ünleme düşme ihtimali başlangıçta kategorisi ile ilgili.

O yüzden en çok spam çalışılan kategorilere özgünde video yüklesenizde ünleme düşme ihtimali var.

Ama youtube taki belirli bazı kategorilerin video sayısı belirli bir seviyeyi geçmediği için kanaldaki bu kategorilerde toplu yüklenen videoların ünleme düşme ihtimali daha düşük oluyor.

Bunun için az kullanılan kategorilerde bazı çalışmalarım oldu.

Mesela youtube ta video sayısı az olan bir kategoride 500 videoyu botla bir kanala tek seferde yükledim. 500 videodan 15 tanesi ünlem düştü.

İkinci bir konuda eğer yüklediğiniz videolar tam oturmadan para kazanmayı aktif ederseniz yine ünlem ihtimali yüksek oluyor. Bunun için yükleme bittikten para kazanmayı aktif etmeden önce 24 saat beklersek ünlem ihtimali yine düşük oluyor.

Mesela youtube un ünlem için getirdiği yeni algoritma sisteme şu emirleri veriyor olabilir

(1) Kopya sayısı belirli bir seviyeyi geçtikten sonra yeni eklenen videolardan kanıt iste ve ünlem koy
(2) Kopya sayısıda belirli bir seviyeye çıkınca çalışılan kategorlerde filtreye al.
(3) En çok spam çalışılan kategorilere özgün video yüklensede kanıt iste.
(4) Video sayısı az olan bir kategorilerde yüklenen video kopya olmadığı sürece filtre uygulama
(5) Toplu video yüklenen kanallardaki videoların para kazanması en az 24 saat geçmeden aktif edilirsen o videolarıdan kanıt iste

Ve bu maddeler tecrübeler doğrultusunda dahada çoğaltılabilir

İşte devam edebilmek için bunları dikkate alarak bizimde belirli bir strateji oluşturmamız gerekiyor.

arkadaşlar konuyla alakalı başka bir sorum vardı; kanalı kapattıktan sonra ne zaman tekrar açmamız gerekiyor? ben dün kapatıp hemen tekrar yeniden açmıştım otomatik eski google profiline bağlandı ve bugün hala bir değişiklik yok.

En az 2 saat sonra acman gerekiyor. Konuda bi cok kez yazilmisti.

En az 2 saat sonra acman gerekiyor. Konuda bi cok kez yazilmisti.

baktığım yerde öyle bir şey yazmıyordu, teşekkürler bilgi için.
Ben şimdi kanalları 2 saat kapatıp tekrar açtım.
kanal açıldığında google+ hesabı da açıldı ama bu yine aynı hesap gibi, takipçiler ve görüntüleme duruyor ama postlar gitmiş.
Bu şekilde para kazanma açılır mı ?

Peki bir videoda $ aktifken 1 yada 2 hafta sonra neden ünleme düşüyor?

baktığım yerde öyle bir şey yazmıyordu, teşekkürler bilgi için.
Ben şimdi kanalları 2 saat kapatıp tekrar açtım.
kanal açıldığında google+ hesabı da açıldı ama bu yine aynı hesap gibi, takipçiler ve görüntüleme duruyor ama postlar gitmiş.
Bu şekilde para kazanma açılır mı ?

Senin google+ hesabinla isin yok. Google+ kes bagla yaparak acilan yontem farkli, gmail hesabini tamamen silip geri kurtararak acilan hesap farkli. Hangi yontemi kullandin sen? Eger hesabi komple silip geri actiysan yine google+ onemli degil onemli olan kanalin para kazanmasi geri geldi mi gelmedi mi? Actigin anda geri gelmis olmasi gerek, videolar ve aboneler gec geri gelebilir biraz.

Senin google+ hesabinla isin yok. Google+ kes bagla yaparak acilan yontem farkli, gmail hesabini tamamen silip geri kurtararak acilan hesap farkli. Hangi yontemi kullandin sen? Eger hesabi komple silip geri actiysan yine google+ onemli degil onemli olan kanalin para kazanmasi geri geldi mi gelmedi mi? Actigin anda geri gelmis olmasi gerek, videolar ve aboneler gec geri gelebilir biraz.
Google+ bağlantısını kesme özelliği yoktu ben de google+ hesabını sildim şurdaki yönteme göre : youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html
hesabı açtım ama para kazanma engelli gözüküyor hala.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri