Tükeniyoruz..

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Adsensesi birden çok banlananlar: "Bu iş bitti"
Adsensesi spama düşüp banlananlar: "Temiz çalışırsak olur"
Adsensesi henüz banlanmayanlar: "Ben bitti demeden bitmez"
Adsensesi spama düşmesi için gerekenler: 1 adet fla. 1 adet De 1 adet ünlem. Kapalı 3,5 kanal
Adsenseyi banlayan yapı youtube bot.
Nezaman banlar: Canı isterse.
Sonuç: Herkez kendine göre haklı

şunu unutmayın eger spamı bitirseydi gugil amca buna emin olunki KANAL BİLE AÇAMAZDINIZ

Googleın amacı spamı bitirmek değil, kazançlarımızın üstüne konmak. %55pay aldıkları yetmiyo %100 istiyolar.

Son düzenleme:
Googleın amacı spamı bitirmek değil, kazançlarımızın üstüne konmak. %55pay aldıkları yetmiyo %100 istiyolar.
Hocam koca şirket bu kadar düştü mü gerçekten. Tüm spaamcıların kazancını toplasan kaç para edecek. Emin olun spamı bitirmek için yazdıkları robota bile daha fazla para harcamışlardır :D

Hocam koca şirket bu kadar düştü mü gerçekten. Tüm spaamcıların kazancını toplasan kaç para edecek. Emin olun spamı bitirmek için yazdıkları robota bile daha fazla para harcamışlardır :D
Arkadaşında dediği gibi spami bitirmek isteseler kanal açmamıza bile izin vermezler. YTnin %90ı spam, yani karının yaklaşık bu kadarı spamdan geliyo. Kabataslak şuan spamcıların %50si adsenseden kazanç sağlamaya çalışıyosa, adsenselerin yarısını banlasa karı en az 2 kat artıcak demek oluyo.

biz doğdumuzdan beri yağ bal içinde yaşamadık, bir çoğumuz bende dahil yt sayesinde aylık normalde kazanacağı paranın on katını kazandı. ceplerde marlboro en kral mekanlarda yemekler 5 yıldızlı otellerde tatiller gözde gece kulüplerine akmalar ve altlarımıza güzel arabalar aldık, genç olanlarımız yiyici diye tabir ettiğimiz kızlara yazdı yedirdi içirdi karşılığını aldı ya da alamadı :) kısacası ben son iki senede bir gencin yaşayabileceği en iyi hayatı yaşadım ama günah ama sevap orası ayrı. bu saatten sonra yt kökten bitse bana google'a en fazla teşekkür etmek yakışır şu saatten sonra gider bir iş güç bulur aç kalmayız orası kesin. bu arada böyle yazdım diye veda sanıp pes etmesin kimse etmiycezde bilinki birileri spamdan bi şekilde bişeyler alıyorsa hala umut vardır ;) gelecek perdede görüşmek üzere unutmasın kimse akmasada 4 s kuralı hükmünü gösterecek ve ya ss ya ss damlayacak :)

Arkadaşında dediği gibi spami bitirmek isteseler kanal açmamıza bile izin vermezler. YTnin %90ı spam, yani karının yaklaşık bu kadarı spamdan geliyo. Kabataslak şuan spamcıların %50si adsenseden kazanç sağlamaya çalışıyosa, adsenselerin yarısını banlasa karı en az 2 kat artıcak demek oluyo.
Haklısın spamı bitirmek isteseler engellerler ama bu spamcıların kazancına göz diktiler demek değil. Şöyle düşün hocam forumda 8600 civarı üye var. Hepsinin bir kanal açıp içerisine 50 video attığını düşünsen bu youtube 1-2 sunucu daha ekleme yükü doğurur. Her spamcının 30-40 kanalı olduğunu düşünsen sunucu masrafı bir o kadar artar.
Birde o açılan kanalların %80 inin ölü kanal olduğunu düşünürsek youtube boşa sunucu masrafı yapmış olur.
Bu sadece sunucu üzerinden değerlendirme. Daha önce arkadaşlar da demişti. Youtube spamı bitirmek değil kaliteli spam istiyor. bi kanala 1k video devrinin bittiğini gözümüze sokuyor açık açık

Son düzenleme:
nekadar çok kişi bitti derse bitecek. evrene sinyal gönderiyoruz ASDFG. Niye heyecan yapıyorsunuz yav bitmedi diyorsan herkese de öğret herkes faydalansın. öğretmeyeceksen korkma bitti demekle bitmez. yt tamamen bitmedi eski günler geri gelecek gibi gözükmüyor çünkü yt nin geçişleri hep sert oldu hiçbir zaman getirdiği bir kuralı esnettiğini veya geri çektiğini hatırlamıyorum. aksine artarak devam etti.

Kaliteli çalışan kazanır diyen de bi bitsin artık. Benden kaliteli çalışan yoktur ama 3 gün önce açtığım kanallar daha bi yere bağlamadan 1 gün arayla kapanıyor. Yani ne yaparsan yap yt istedimi saniyesinde kapatıyor.

şans yoktur kader vardır kaderinde varsa kazanmak başarmak her zorluğa karşı ona ulaşırsın

Quiz olaylarından beridir 50 günü geçti tek 1 kanal yapmadım. Belki 50 den fazla içerik bulup vds lerde render aldım stokladım ama kanal yapmadım. Yaklaşık 7 vds'de 2 aydır içerik üretmediğim halde boş boş duruyorlar. Biraz sessizlik şart. Bugun yt toplu kıyımla 30 kanalını kapatıyor sen gaza gelip 50 kanal acıyorsun. Bu devir bitti işte. Adamlarla inatlaşıp durduk 2 aydır Türkiye üzerine kilitlendi resmen botları. Bunu yapanda biziz onlarda suç yok.

Adsensesi birden çok banlananlar: "Bu iş bitti"
Adsensesi spama düşüp banlananlar: "Temiz çalışırsak olur"
Adsensesi henüz banlanmayanlar: "Ben bitti demeden bitmez"
Adsensesi spama düşmesi için gerekenler: 1 adet fla. 1 adet De 1 adet ünlem. Kapalı 3,5 kanal
Adsenseyi banlayan yapı youtube bot.
Nezaman banlar: Canı isterse.
Sonuç: Herkez kendine göre haklı

Yanlış düşünüyorsun 5 adsensem banlandı..

4 kanal bağlı günde 3 hane gelir getiren adsensemde banlandı.Her hangi bir ihtar uyarı hiçbir şey yoktu

Arkadaşlar Youtube mevzusu kapanmıştır. 230 TL film sitesi almayı düşünüyorum .

Arkadaşlar buradaki çoğu kişi kendini kolaya alıştırdığı için şimdi çalışmak zor geliyor ben bu işe ilk girdiğimden beri sabit bir kazancım var ne çok nede az şükür en fazla 2 kanalım oldu bir arkadaşın ısrarıyla spam işine girdim ondada kanallar 1 hafta içinde kayboldu bir daha bulaşmadım az olsun öz olsun, hem beyniniz yorulmaz hemde kendinize zaman kalır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri