Tüm Forum Ahalisinden Özür Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye de ADALET kelimesi sadece bir yazıdan ibaret diye boşuna dememişler.

Son düzenleme:
Sen iyi birisin bu belli. Tekrarlamazsan sıkıntı olmaz, dikkatli ol. :)

Bu sabah bütün kanallarımın fl.g dan kapandığını gördüm.. Pişmanlık güzel ama böyle bişi yapmanın sebebi bence bu pişmanlığın önüne geçiyo.. Bi anlam veremiyorum hangi amaçla anlayamıyorum..

Bak güzel kardeşim, flag atmak ile şikayet etmek arasında ince bir çizgi var. Diğer flag atanlar program, boot ve ekib ile herhangi bir kanala saldırıyordu bu arkadaşı tanımam etmem fakat bu arkadaş bir video yu normal bir şekilde youtube şikayet etmiş bunu da videosunda açıklamış bu hakkı zaten youtube veriyor ama araya ekip, boot, yazılım girseydi emin ol sınırsız banlınırdı..

aynı şekilde bir şekilde diye birşey yok
arada ince çizgi var
bu ince çizgileri görebilirseniz hayatı daha güzel yaşarsınız emin olun

hocam flag olayını ve şikayet etme olayı arasındaki farkı emin olun bende biliyorum.
o konuda hiç şüpheniz olmasın...
ama şunu da hatırlamanızı isterim ki, bu şikayet etme konusu yüzünden bile banlananlar oldu..

benim sitemim o yüzdendir.. yoksa bunu niye banladınız, bunun banı niye açıldı diye sorgulamam.. beni ilgilendirmez.
artı olarak işin arka planında - ayrıntısında ne var onu da bilemem, sadece gördüğüm-tespit ettiklerim üzerinden konuşuyorum..

neyse ben sadece fikrimi dile getirdim.. demek bu şekilde olması uygun olduğu için böyle yapıldı.. sonuçta ilgim ve alakam olmayan bir neden yüzünden kimseyle tartışıp ceza almaya gönüllü değilim..

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri