Tüm hesap gitti

yklmzomer

Yasaklanmış
Arkadaşımın bütün YT hesaplarındaki bütün kanallarındaki tüm videolara para kazanması devre dışı bırakıldı. Tüm hesaplardaki tüm kanallardaki sebep tek bir kanalına gelen ihtar...

Adsenseye hala giriş yapabiliyor.

Bu durum nedir? Tek bir kanal diğer yt hesaplarını ve bütün kanalları nasıl devre dışı bırakıyor? Sadece ihtar gelen kanal kapanıyor diye biliyorum.

Edit : Ayrıca adsensedeki parasına da el konuldu. Para kazanması kapanmış kanallara ödeme yapılamacağını belirtiyorlar. Normalde vur - kaç taktiğiyle ihtar gelen arkadaşlar, sonunda kesinti de olsa para almıyor mu?

Son düzenleme:
Arkadaşımın bütün YT hesaplarındaki bütün kanallarındaki tüm videolara para kazanması devre dışı bırakıldı. Tüm hesaplardaki tüm kanallardaki sebep tek bir kanalına gelen ihtar...

Bu durum nedir? Tek bir kanal diğer yt hesaplarını ve bütün kanalları nasıl devre dışı bırakıyor? Sadece ihtar gelen kanal kapanıyor diye biliyorum.

para kaznamasından adsensesini değiştirebiliyorsan tüm kanlları başka adsenseye cek

sanırım o kanalı silince düzeliyordu tam emin olmamakla beraber.

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun. Ben yardımcı olacağım fakat, aramış olduğunun sorunun cevabı forumumuz da bol miktarda bulunmaktadır.

Para kazanmasına neden olan kanalı bul ve imha et. Diğerleri ile ilgili olarakta adsense ilişkisini kesmelisin. Sebebi ise, yeni açacağın kanallarında bu konuda biraz yanabilir.

Edit : Ayrıca adsensedeki parasına da el konuldu. Para kazanması kapanmış kanallara ödeme yapılamacağını belirtiyorlar. Normalde vur - kaç taktiğiyle ihtar gelen arkadaşlar, sonunda kesinti de olsa para almıyor mu?

O giden kanalı kökten gmailiyle sil kalan kanalları google+ yöntemiyla açarsın hocam forumda var konuları.

sanırım o kanalı silince düzeliyordu tam emin olmamakla beraber.

Sildik bekliyoruz. Teşekkürler.

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun. Ben yardımcı olacağım fakat, aramış olduğunun sorunun cevabı forumumuz da bol miktarda bulunmaktadır.

Para kazanmasına neden olan kanalı bul ve imha et. Diğerleri ile ilgili olarakta adsense ilişkisini kesmelisin. Sebebi ise, yeni açacağın kanallarında bu konuda biraz yanabilir.

Teşekkür ederim hocam, baktım foruma ama tüm kanallar gidince paniğe kapıldık kusura bakmayın. Sildik kanalı bekliyoruz şuan. Ancak diğer kanallarda adsense ilişkisini kesemiyoruz. Para kazanma butonunda şu yazdığı için adsense ilişkisi kısmına giremiyoruz. Sanırım kanalın silinmesini algılandığında gelecek?

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya Dizi Var Film Var isimli kanalınızda bulunan dünya geneli CONTENT ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

para kaznamasından adsensesini değiştirebiliyorsan tüm kanlları başka adsenseye cek

Sildik bekliyoruz. Teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam, baktım foruma ama tüm kanallar gidince paniğe kapıldık kusura bakmayın. Sildik kanalı bekliyoruz şuan. Ancak diğer kanallarda adsense ilişkisini kesemiyoruz. Para kazanma butonunda şu yazdığı için adsense ilişkisi kısmına giremiyoruz. Sanırım kanalın silinmesini algılandığında gelecek?

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya Dizi Var Film Var isimli kanalınızda bulunan dünya geneli CONTENT ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.
Öyle bir durum yok hocam. Eskiden silip tekrar açınca işe yarıyordu ama artık yaramıyor diye biliyorum.

O kanalı komple silin, 6 ay sonra diğer kanalların para kazanması açılır anca.

Google + bağlantı kesme deneyebilirsin. Fakat yeni açtığım hesaplarda bu bağlantı kesme hiç yok. Bunu da çözemedim doğrusu. Onun dışında içeride paran varsa ve ihtarsız kanallarından kazandıysan 6 ay sonra ödemeni yapıyorlar. Kendi başıma geldi ordan biliyorum.

Bunun dışında keşke mailleri bağlasaydın 1 mail adresine. İhtar dışındaki kanalları farklı adsensenle eşleştirirdin. En azından onları kurtarırdın.

вαттυѕαу;420749' Alıntı:
Anladım 1 telifle tüm kanalların kapanamsına şaşırdım sadece

Sanırım ilk bizim başımıza geldi :/

Google + bağlantı kesme deneyebilirsin. Fakat yeni açtığım hesaplarda bu bağlantı kesme hiç yok. Bunu da çözemedim doğrusu. Onun dışında içeride paran varsa ve ihtarsız kanallarından kazandıysan 6 ay sonra ödemeni yapıyorlar. Kendi başıma geldi ordan biliyorum.

Bunun dışında keşke mailleri bağlasaydın 1 mail adresine. İhtar dışındaki kanalları farklı adsensenle eşleştirirdin. En azından onları kurtarırdın.

Sağolasın hocam, söylediğin gibi 6 ay sonra yapacaklarını yazıyorlar adsense'de

Paraların kesinleşmesine saatler kala başına gelmesi gerçekten çok üzücü. Geçmiş olsun.

Sağolasın abicim. Ve gelecek olan paraya bel bağlamıştı arkadaş. Sıkıntıya düştü yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri