tüm hesaplar kapaniyor dikkat kontrol edin

• Kullanıcı krebnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

krebnac

Kayıtlı Üye
3 hesabim uctu suan biri adsense biri zoomin biri awe.alayi dizi kanaliydi.arkadasinda cogu hesap uctu.biseyler oluyor bugun.su uyari geliyor

........... hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

arkadasin fullscreen e bagli hesapta gitmis

bu gün olacak hocam büyük şeyler hissediyorum 100 tane video attım 100 tane ünlem aldım

bu kadar dikkat çekici ne yüklüyordun ki...
normal spam mıydı yoksa

---------- Mesaj saat 02:00:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:11 civarında gönderildi. ----------

edit:diziymiş ok

hesaplarına youtube üzerinden sık sık giriş yapıyor mudun?
yapıyorsan çerezleri vs. siliyor muydun?

'' konusuna dikkatimiz çekildi.''
flag yiyince böyle yapıyor olmasınlar artık...
malum diziymiş kanal da...

hocam hesaplara giriş çıkışlarda dikkat etmezseniz
bir adsenseye birden fazla ip ile sıkı sık giriş çıkış yaparsanız
çok abartı olacak şekilde spam yaparsanız
+++ dizi çizgi film tarzı çalışırsanız

bunların olması muhtemel

son günlerde kanal sayısı artmıstı aynı ip den girip cıkıyodum.haftada 3 4 kere cerez temizlerim .ip den gitmis olabilir.arkadasin da cogu hesabi gitmesi genel inceleme mi sorusunu aklima getirdi

benimde aynı mesaj gelmişti bi hesaptan bi hesaba giriş çıkış yapıyodum ip çerez olayına dikkat etmiyodum hoop patladı hepsi :) titiz çalışmak gerekiyo mümkünse hesaplarınıza hiç giriş yapmayın. maillerinizi sık sık kontrol edin.

oha valla yüreğim ağzıma geldi inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz

Tırstttttttttım valla :( :D

benimde aynı mesaj gelmişti bi hesaptan bi hesaba giriş çıkış yapıyodum ip çerez olayına dikkat etmiyodum hoop patladı hepsi :) titiz çalışmak gerekiyo mümkünse hesaplarınıza hiç giriş yapmayın. maillerinizi sık sık kontrol edin.

1. Farklı tarayıcı açarak kaç hesaba girdiniz 1 k mı ? Çerez ile alakası yok.

Mail satan arkadaşlarımıza bu konuda fikirlerini sorun diyecekleri tek şey. Farklı tarayıcı ile tek ip'den istediğiniz kadar kanala girin sorun yaşamazsınız. Çünkü yaşamazsınız yani en azından bugüne kadar şuana kadar yaşamadık.

Arkadaşın başına gelen olay farklı bir durum. Çerezler ile alakalı kanala giriş çıkıştan alakalı olduğunu sanmıyorum. Dizi kanalı büyük ihtimal de ünlem + sürekli de flag yiyordur. Bundan dolayı olabilir. Veya farklı bir şeyler oluyor olabilir.

sorma bende şuan geçmiş filan temizlemiyorum ulan bak şimdi içime kurt düştü ya 4 5 hesap girerim 2 adsense vs. :S

---------- Mesaj saat 01:20:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:43 civarında gönderildi. ----------

Mail satan arkadaşlarımıza bu konuda fikirlerini sorun diyecekleri tek şey. Farklı tarayıcı ile tek ip'den istediğiniz kanala girin sorun yaşamazsınız. Çünkü yaşamazsınız yani en azından bugüne kadar şuana kadar yaşamadık.

Arkadaşın başına gelen olay farklı bir durum. Çerezler ile alakalı kanala giriş çıkıştan alakalı olduğunu sanmıyorum. Dizi kanalı büyük ihtimal de ünlem + sürekli de flag yiyordur. Bundan dolayı olabilir. Veya farklı bir şeyler oluyor olabilir.

aynen bende öyle düşünüyorum ama gel görki insanın içine kurt düşüyor :D arkadaş tam detaylı açıklama yaparsa çok iyi olur

haklisiniz sanirim kendi hatam aylardir hic bu sekilde bi problem yasamadigim icin cok rahat davraniyodum.hatta hesap ekle yerine 5 6 hesabimi eklemistim chrome da.arkadasimin cogu kanalinin bugün uçması benimkilerle ayni anda endişelendirdi beni.insallah zoomin paranin üstüne yatmaz tek düsündügüm sey bu

haklisiniz sanirim kendi hatam aylardir hic bu sekilde bi problem yasamadigim icin cok rahat davraniyodum.hatta hesap ekle yerine 5 6 hesabimi eklemistim chrome da.arkadasimin cogu kanalinin bugün uçması benimkilerle ayni anda endişelendirdi beni.insallah zoomin paranin üstüne yatmaz tek düsündügüm sey bu

Hocam aylardır bu şekilde devam ettiyseniz ve hiç arada da olsa kendi sağlınız (internette rahat gezme) açısından hiç çerez temizleyip ip res atmadıysanız çok normal. Ayrıca 2 adsense giriyorsanız buradan uyarayım herkesi (bence) en azından haftada 2 kere modeme res atıp çerez temizleyin.

Şuan chrome tarayıcımda 11 farklı user ve her userde girişi yapılı 4 kanal var sıkıntı yok

Mail satan arkadaşlarımıza bu konuda fikirlerini sorun diyecekleri tek şey. Farklı tarayıcı ile tek ip'den istediğiniz kadar kanala girin sorun yaşamazsınız. Çünkü yaşamazsınız yani en azından bugüne kadar şuana kadar yaşamadık.

doğru olabilir ama ben çerezleri saklı tutmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. sonuçta bikaç saniyenizi alır. yaklaşık 7 yıldır siteleri olan ve youtube ile uğraşan bir arkadaşım uyarmıştı beni bu konuda. kendisi hele adsense konusunda çok daha fazla titiz davranıyor kaç aydır adsenseye bile girmiyor :D aylık 15k civarı aldığı için riske almak istemiyor :)

Hocam aylardır bu şekilde devam ettiyseniz ve hiç arada da olsa kendi sağlınız (internette rahat gezme) açısından hiç çerez temizleyip ip res atmadıysanız çok normal. Ayrıca 2 adsense giriyorsanız buradan uyarayım herkesi (bence) en azından haftada 2 kere modeme res atıp çerez temizleyin.

Oneriniz icin tesekurler hocam. sabit ip olanlara tavsiyeniz nedir?

hesaplarına youtube üzerinden sık sık giriş yapıyor mudun?
yapıyorsan çerezleri vs. siliyor muydun?

Arkadasin degindigi cok önemli bir ayrinti.

son günlerde kanal sayısı artmıstı aynı ip den girip cıkıyodum.haftada 3 4 kere cerez temizlerim .ip den gitmis olabilir.arkadasin da cogu hesabi gitmesi genel inceleme mi sorusunu aklima getirdi

arasıra ccleaner'i kullanın.

Arkadaşlar, bu dediklerinizle hiç bir alakası yok. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyin. ;)

----------

Şuan chrome tarayıcımda 11 farklı user ve her userde girişi yapılı 4 kanal var sıkıntı yok

Kesinlikle hocam ip çerez ile olsa bende sıkıntı olurdu çok şükür yok. :)
Aynı tarayıcı aynı ip 1 dk arayla kanalları kontrol etme vs. Sorun yok çok şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri