tüm hesaplar kapaniyor dikkat kontrol edin

• Kullanıcı krebnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Her 15 dk da çerez temizlerim, Her saat modem resetlerim

Benim de bugün 3 kanalım aynı şekilde topluluktan gitti

3 ü de partnerdi. 3 aynı anda neye dayanarak gitti anlamadım

1 tanesi bomboş kanal idi.

Bundan 1 ay önce de aynı şekilde 50 kanalım birden kapandı topluluktan.

Çok şükür bu kez az zarar ile kurtardık.

Her 15 dk da çerez temizlerim, Her saat modem resetlerim

Benim de bugün 3 kanalım aynı şekilde topluluktan gitti

3 ü de partnerdi. 3 aynı anda neye dayanarak gitti anlamadım

1 tanesi bomboş kanal idi.

Bundan 1 ay önce de aynı şekilde 50 kanalım birden kapandı topluluktan.

Çok şükür bu kez az zarar ile kurtardık.

hocam sen çok takındı yapmışsın bence benım sabit ip girmediğim kanal yok hiç birşey başıma gelmedi ilginç :D ama bu konuyu görünce acayip tırstım yani bide o var

hocam sen çok takındı yapmışsın bence benım sabit ip girmediğim kanal yok hiç birşey başıma gelmedi ilginç :D ama bu konuyu görünce acayip tırstım yani bide o var

:D aynen iyice elim alıştı sürekli modem resliyorum :) çerez siliyorum.

Biliyorum gereksiz ama yapıyorum obsesif oldum galiba :)

arkadaslar bugün bu olaylar olmadan 2 saat önce dns değiştirmiştim sebep olabilirmi?
google ın dns ayarından(8884 lü olan), open dns ayarına değiştirdim.

arkadaşlar benimde bugün 5 tane kanalım gitti.Bende şöyle bir sıkıntı 5 kanal da aynı videolar yüklü.5 kanalın biri aktif adsense ye bağlı para kazanması açık. diğer 4 kanalın ise para kazanması açık ancak adsenseye bağlı değiller ve videolar gizli.

1 ) kapanan 5 kanalın 4'ünün video açıklamaları,başlıkları ve anahtar kelimeleri aynı idi diğer kanalın ise sadece video isimleri vardı ve onlarda fsnfsjdnfjsdn şeklinde sallama idi.

2 ) kapanan 4 kanalın açıklamaları spam şeklinde idi keyword,keyword,keyword diye

3 ) kanallar daki videolar anime idi.

4) adsense bağlı olan kanala bir videonuz topluluğumuz tarafından işaretlendi maili geldi diğerlerine ise videolar gizli olduğu için herhangi bir mail gelmedi.

5 ) Videoları botla yüklüyordum.

Sonuç olarak
ya spam açıklamadan kapandı kanallar,ya aynı video olmalarından dolayı kapandı diyecem ama elimde bir adet aynı videoların olduğu para kazanması kapatılmış olan kanal var videolar gizli olmakla beraber kanal hala sağlam.

Birileri flagladı desem diğer gizli videoların olduğu kanallar neden gitti?Spama düştüm desem belki 500 tane kanala girip çıkıyorum gün içinde ama gizliliğe çok önem veriyorum.Vpn kullanıyorum her hesaba girip çıkarken ip değiştirir çerezleri silerim.neden sadece bu 5 kanal.

Ben bu kanalların arasında bir çok ortak yön olmasına rağmen tam olarak neden kapatıldıklarını çözemedim.Çözebilen varsa beri gelsin.

Arkadaşlar sırf aynı ip diye sıkıntı yaşamazsınız

aynı ipde google chrome 7 user ve 7 adsense kontrol ediyorum çok şükür sıkıntı yok

ama bu şu anlama gelmiyor; bunlar artık güvende... eğer aynı ip'den giriş yapılan adsensede sorun oluşursa diğer alakalı adsenseler incelemeye alınır. adsense tarafında durum böyle

youtube kanallarına gelince; kanala sık sık giriş yapmak zaten mantıklı değil hele ki aynı ip üzerinden. ben kanala sadece bir açarken giriyorum birde adsense bağlayacağım zaman bir de telif topluluk geldiğinde onaylamak için. onun dışında kanallara girmek size bir şey kazandırmaz bilakis kayebttirebilir. (Sözüm benim gibi spammerlara Özgün çalışanlar hariç)

ip sizin kardaki ayak iziniz oluyor ve bir spammerın yapacağı en büyük hata karda ayak izini belli etmektir. İllaki kanallarımız kapanacak spamdan ama izinizi belle ederseniz diğer kanallarınızda kapanır. Mümkünse ayağınızı yere basmadan yürüyün :)

benimde aynı mesaj gelmişti bi hesaptan bi hesaba giriş çıkış yapıyodum ip çerez olayına dikkat etmiyodum hoop patladı hepsi :) titiz çalışmak gerekiyo mümkünse hesaplarınıza hiç giriş yapmayın. maillerinizi sık sık kontrol edin.

hesaplara girmeden maillere nasıl bakıcaz ben bot la çalışıyorum hiç girmiyorum ama maillere nasıl bakıcam?

8 ayrı partner kanalım dün aynı şekilde gitti. Bir iş var bunda.

farklı partnerler ve adsenseden gitmesi söz konusuysa aklıma spamdan başka bir şey gelmiyor

8 ayrı partner kanalı gitti. İp kontrolu olduğunu düşünsek adsensedeki kanallar duruyor. Başka bir şey var bu işte.

Arkadaşlar, ben şuna bağlıyorum. Son 1 haftadır İç Sunucu Hatalarını hepimiz alıyoruz. Sürekli bir hantallık var sistemde. Güncellemeler ve yeni algoritmalar geldiğide bariz bir şekilde aşikar. O halde bu ünlem olaylarının bu güncellemenin negatif bir getirisi olarak görüyorum. Yazılım güncellemesinin bitmesine müteakip ünleminde daha seyrek karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Ne bileyim yada öyle inanmak istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri