tüm kanallar kapatildi

kanal kapanmalarının çözümü yok galiba ,herkesin kanalı kapanıyor

kanal kapanmalarının çözümü yok galiba ,herkesin kanalı kapanıyor

Öncelikle geçmiş olsun. Bot mu kullanıyordun? Kullanıyorsa benim botumunu kullanıyorsun? Bende kanalı kapanan üye arıyorum nedenini bulmak için ama 3 gündür kimsede kapanmıyor. Olayı uzatmayacagım hiç değişmeyen aynı kişiler yeniden gelicektir.

benim kapandı hocam bu gün

Merhaba hocam,

acaba benim botumumu kullanıyordunuz? Eğer benim botumsa destekden yazabilirmisiniz? Günde 50 ve altına 1 kanala yükleme yapıyor ve dakika bazlı yüklemeyse hemen incleyelim ve sebebini bulalım hocam. 2 gün öncesinde sistemde yeni bir özellik ekledim. Artık kanala ait videoyapda yapılan her adımı logluyor ve görebiliyoruz.

@Web_Scripti
hocam mahsuru yoksa ve yer varsa bende calısmalarınıza kanal denemelerınıze katılmak ıstıyorum

Tabiki hocam, kanal kapanması yaşadığınız üyeliğinizden desteğe yazın gece başlıyalım denemelere. Önceden yaşadığınız kapanma sebebini bilemesekde yeni loglama alt yapımızla %90 dan yüksek oranda artık bilebiliyoruz

Öncelikle geçmiş olsun. Bot mu kullanıyordun? Kullanıyorsa benim botumunu kullanıyorsun? Bende kanalı kapanan üye arıyorum nedenini bulmak için ama 3 gündür kimsede kapanmıyor. Olayı uzatmayacagım hiç değişmeyen aynı kişiler yeniden gelicektir.

hayır hocam sizin botla alakası yok kendim normal yüklediğim kanallardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri