Tüm Kanallarımda Para Kazanma Devre Dışı Bırakıldı

Verywell

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, bugün tüm kanallarımın para kazanılmasının kapatıldığını görünce şok oldum. Çünkü hiç bir ihtar,topluluk,content id ihtarı almamıştım.

Adsense bağlı iki youtube hesabım var.1 hesabımda 6 kanal diğer hesabımda 2 kanal var. 2 hesabımdaki tüm kanalların ' para kazanılması devre dışı bırakıldı '
yaziyor.

Çok yüksek ihtimal adsense hesabımın engel yediğini düşünüyorum. Para kazanılması devre dışı bırakılan kanallardan sağladım kazancı alabilir miyim acaba google'dan ?

Alamazsın parayı geçmiş olsun 1 kanalın para kazanma özelliği devredışı bırakılınca o kanalın bağlı olduğu adsense hesabına bağlı olan diğer t üm kanallarınkide uçuyor geçmiş olsun

Alamazsın parayı geçmiş olsun 1 kanalın para kazanma özelliği devredışı bırakılınca o kanalın bağlı olduğu adsense hesabına bağlı olan diğer t üm kanallarınkide uçuyor geçmiş olsun

Tam olarak dediğiniz gibi gözüküyor, 4 yıl önce açmış olduğum kanalımın bile para kazanması devre dışı bırakıldı bu yüzden.

Hocam peki sonradan aktif edebilme imkanım var mı bu para kazanmayı çünkü özenerek uğraştığım kanalımı silmek içimden gelmiyor ?

para kazanmam 2 defa gitmişti bu da 3 oldu.2 sinde kazançları etkilemedi.15 günde bir o kapatıyor ben açıyorum...
artık sebepsiz kapatmaya da başladı..bugün temizlik var belli.

para kazanmam 2 defa gitmişti bu da 3 oldu.2 sinde kazançları etkilemedi.15 günde bir o kapatıyor ben açıyorum...
artık sebepsiz kapatmaya da başladı..bugün temizlik var belli.

Anladığım kadarıyla kanalı para kazanma için tekrar aktif edebiliyoruz hocam?
Ya da yeni kanaldan mı devam ediyorsunuz ?

Kanalların para kazanmasını tekrar açabilirsin hocam. Teamle bağlanıp yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar, bugün tüm kanallarımın para kazanılmasının kapatıldığını görünce şok oldum. Çünkü hiç bir ihtar,topluluk,content id ihtarı almamıştım.

Adsense bağlı iki youtube hesabım var.1 hesabımda 6 kanal diğer hesabımda 2 kanal var. 2 hesabımdaki tüm kanalların ' para kazanılması devre dışı bırakıldı '
yaziyor.

Çok yüksek ihtimal adsense hesabımın engel yediğini düşünüyorum. Para kazanılması devre dışı bırakılan kanallardan sağladım kazancı alabilir miyim acaba google'dan ?

Parayı alırsın

---------- Mesaj saat 15:36:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:21 civarında gönderildi. ----------

Kanalların para kazanmasını tekrar açabilirsin hocam. Teamle bağlanıp yardımcı olabilirim.

Alt kanaldan bahsetmıyorsun heralde ?

Eyvallah hocam sağolasın içimi rahatlattın. Şuanda iş yerindeyim o yüzden buradaki pcler üzerinden gerçekleştirmemiz mümkün değil hocam ben size akşam ulaşışırım özelden, sizinde müsait oldugunuz zamanda anlatırsınız.

An itibari ile benim de 1 kanal yüzünden adsenseye bağlı tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı. Alt kanallarım yok hepsi ana kanaldı. Sorunlu kanalı sildim. Şimdi diğer kanalları acaba nasıl tekrardan para kazanmaya açabilirim. Bilen arkadaşlar konu altına yazarsa sevinirim. Saygılar.

beyler sorunlu kanalı silen forumda '' 8 ocak sonrası google + kesme yöntemi'' konusuna gitsin...

Eyvallah hocam sağolasın içimi rahatlattın. Şuanda iş yerindeyim o yüzden buradaki pcler üzerinden gerçekleştirmemiz mümkün değil hocam ben size akşam ulaşışırım özelden, sizinde müsait oldugunuz zamanda anlatırsınız.

Ama kanalalrın silinmesine sebep olan kanalı, kanalın mailini silmek lazım. Yoksa tekrardan para kazanma gider.

---------- Mesaj saat 13:52:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:51 civarında gönderildi. ----------

Parayı alırsın

---------- Mesaj saat 15:36:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:21 civarında gönderildi. ----------

Alt kanaldan bahsetmıyorsun heralde ?

Alt kanal değil hocam ana kanal ve bu arada eğer para kazanması giden kanalları açmazsan parayı alamzsın. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. 2000 liraya yakın parayı alamamıştım daha önce.

Ama kanalalrın silinmesine sebep olan kanalı, kanalın mailini silmek lazım. Yoksa tekrardan para kazanma gider.

---------- Mesaj saat 13:52:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:51 civarında gönderildi. ----------

Alt kanal değil hocam ana kanal ve bu arada eğer para kazanması giden kanalları açmazsan parayı alamzsın. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. 2000 liraya yakın parayı alamamıştım daha önce.

Hocam bunu detaylı olarak anlatabilir misin anladığım kadarıyla ;

birinci @ gmail.com adresinde ki kanal yüzünden tüm hesaplarım gitti diyelim. Bu kanalı siliyoruz tamamen.

Daha sonra , bunun yüzünden kapanan ikinci @ gmail.com adresimdeki kanalın mailini değiştiriyoruz ? Daha sonra nasıl bir adım izliyoruz anlatma şansınız varsa , bende dahil forumdaki bir çok kişi yararlanır. Teşekkürler.

birinci @ gmail.com adresinde ki kanal yüzünden tüm hesaplarım gitti diyelim. Bu kanalı siliyoruz tamamen.

Daha sonra , bunun yüzünden kapanan ikinci @ gmail.com adresimdeki kanalın mailini değiştiriyoruz ? Daha sonra nasıl bir adım izliyoruz anlatma şansınız varsa , bende dahil forumdaki bir çok kişi yararlanır. Teşekkürler.
sorunlu kanalı gmaili sil.(adsense gmaili olmasın dikkat et)
http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...t=Ocak+sonrasi+Kesme+Islemi+(Resimli+Anlatim)
bunları uygula

Benim 17 Aralık Günü Kanallarımın Para kazanması kapatıldı.
Aynı Gün Yeni Kanallar Açarak aynı adsense ile devam ettim ve ödeme almaya da devam etmekteyim. Tekrardan başıma bir para kazanma kapatılması gelmedi.

Sanıyorum ki o sorunlu kanalı silmek şart değil hocam.
Tam emin değilim ama ben sorun yaşamamaktayım 2 aydır

Benim 17 Aralık Günü Kanallarımın Para kazanması kapatıldı.
Aynı Gün Yeni Kanallar Açarak aynı adsense ile devam ettim ve ödeme almaya da devam etmekteyim. Tekrardan başıma bir para kazanma kapatılması gelmedi.

Sanıyorum ki o sorunlu kanalı silmek şart değil hocam.
Tam emin değilim ama ben sorun yaşamamaktayım 2 aydır

Hocam bildiğim kadarıyla adsensede sıkıntı olmuyor fakat 1 kanal yüzünden tamamı kapanıyor bunun çözümünü arıyoruz.

Bende onu diyorum işte. Benimde bir kanal yüzünden tüm kanallarım gitti ancak, o SORUNLU OLARAK GÖZÜKEN KANALI silmeden aynı adsense hesabı ile devam ettim. sorun yaşamamaktayım

Bende onu diyorum işte. Benimde bir kanal yüzünden tüm kanallarım gitti ancak, o SORUNLU OLARAK GÖZÜKEN KANALI silmeden aynı adsense hesabı ile devam ettim. sorun yaşamamaktayım

Bu youtubedir ne yapsa yeridir. Keşke bizimkilerde sizinki gibi olsaydı.

---------- Mesaj saat 21:13:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:11:57 civarında gönderildi. ----------

Hocam drack nickli arkadaşın knusu vardı o konuyu bulup yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri