Tüm Kanallarımda Para Kazanma Devre Dışı

ferhatizma

Kayıtlı Üye
Evet arakadaşlar tüm kanallarımın para kazanmaları devre dışı kaldı fakat hangi kanalımın sorunlu olduğunu bilmiyorum. Şimdi nasıl hareket etmeliyim o kanalların üstüne bi bardak soğuk su mu içeyim yoksa bi çözüm yöntemi var mı ?

Sanırım alt kanaldı o kapananlar. Bu yüzden hiç uğraşma hepsi aynı gmailde ise. Gmail'i komple sil. Yeni bir mail ile devam et derim ben..

Evet arakadaşlar tüm kanallarımın para kazanmaları devre dışı kaldı fakat hangi kanalımın sorunlu olduğunu bilmiyorum. Şimdi nasıl hareket etmeliyim o kanalların üstüne bi bardak soğuk su mu içeyim yoksa bi çözüm yöntemi var mı ?

sorunlu kanalını bulmaya çalış komple sil ..Diğer kanallarını g+ ile açmaya çalış forumda konusu mevcut..

Kapanan tüm kanalların mailine gelmiştir hangi kanaldan dolayı kapandığı hocam.

bir çoğu alt kanaldı kanallarımın fakat bir tanesi ayrı gmailde idi. Şimdi maillerimi inceledim fakat herhangi bir bildirim maili gelmemiş bana başka nereden öğrenebilirim hangi kanalımda sorun olduğunu bu arada sadece 1 kanalımda telif hakkı ihtarı var o da zaten daha onceden olan tek bir ihtardı diğerlerinde her hangi bir şekilde telif durumu da söz konusu değil. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

artık google + ile de açılmıyor en azından bende öyle oldu sorunlu kanalı gmail ile silsem de dier kanallları google + bağlantı kes bağla hiçbi işe yaramadı artık youtube ordada uyandı galiba

Ben herseyi gectim neden para kazanma gitti onu anlamaya calisiyorum. Zaten cok da gosterim almiyordu kanallarim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri