Tüm kanallarımın para kazanması kapalı ?

• Kullanıcı Berkt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Berkt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün kanalımın birinin para kazanması kapanmış ve haliyle diğerleride etkilendi bundan. Ben o kanalı komple sileyim mi yoksa g+ bağlantısını kapasam yeterli olur mu ? Birde g+ bağlantısı kesilince videolar silinir mi ? forumda okuduğum kadarıyla komple silmek gerekiyormuş ?

sorunlu kanalı kökünden sil diğer kanalları g+ yöntemiyle acmaya calıs

Şimdi sorunlu kanalı silince diğerleri otomatik olarak açılmayacak mı ? Diğerlerininde g+ açık. o zaman hepsini silmek zorunda kalacağım doğrumudur hocam ? Peki her kanala bir adsense bağlasam olurmu ?

Şimdi sorunlu kanalı silince diğerleri otomatik olarak açılmayacak mı ? Diğerlerininde g+ açık. o zaman hepsini silmek zorunda kalacağım doğrumudur hocam ? Peki her kanala bir adsense bağlasam olurmu ?

her gün böyle konular açılıyor ve cevab veriliyor..Bak yanlış anlamışsın işte bütün kanalları silmeyeceksin.

1-Sadece sorunlu kanalı sileceksin..
2-1 Kanal yüzünden sebep gösterilip kapanan diğer kanallarıda google + kesip yada bağlayacaksın..Google + açık diye bir şey yoktur sen gene kesecen yada bağlayacan..

bende de aynısı oldu sorunlu kanalı sildim. dier kanalları ın google + bağlantısını kestim tekrar bağladım 2 gun oldu hala açılmadı dier kanallar. bakalım ne olacak... beklemedeim

benimde saat 2 de gitti google+ bağladım bekliyorum açılmazsa bittik

musait bi gunde bunu anlatacam para kazan neden devre disi kaliyo nasil kalmaz kesin cozum uolunu g+ falan ugrasmiyacaksin

Devre dışı kalması çok saçma 1 tane bile telif yiyen videom yoktu geldiği gibi de bot ile hemen siliyordum. Hevesim kaçtı çok pis ya. Tamda videolardan biri patlamıştı 25k izlenim gelmişti :'(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri