Tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı ?

• Kullanıcı hilikkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

hilikkan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir alt kanal yüzünden tüm kanallarımın para kazanması gitti.Forumdaki konuları okudum ama gerçekten kafam çok karıştı.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.Yardım edecek bir arkadaş varsa skype'dan veya pm ile konuşabiliriz.Şimdiden teşekkür ederim yardım edeceklere...

kanal kapanmalarında en büyük faktör açılan kanala atılan videolardan sonra tekrar tekrar video atma işlemidir bu sayede spam algılıyıcalar size mail atarlar ve alt alta bunu liste olarak dökerler size bunu linkleri ile ıspat ederler bu olayda adsenseye baglanan veya baglanmayan kanallarla beraber hepsini kaybetmenize sebep olur.

Neden kapanır arkadaşlar hangi kategoride çalışıyordunuz, ihbar varmıydı kanallarınızda arkadaşlar...

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] teşekkür ederim deneyeceğim.

[MENTION=5323]kont2000[/MENTION] teşekkürler hocam inceliyorum.

---------- Mesaj saat 21:54:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:09 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=5323]kont2000[/MENTION] [MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocam bu (Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM! )
konudaki işlemi denemek istiyorum ama şöyle bir sorun var.google hesabımı youtube.vs silmek istediğimde adsense hariç yapınca silemiyorum.Adsenside silmemi istiyor bunu nasıl halledebilirim.

---------- Mesaj saat 21:54:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:09 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=5323]kont2000[/MENTION] [MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocam bu (Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM! )
konudaki işlemi denemek istiyorum ama şöyle bir sorun var.google hesabımı youtube.vs silmek istediğimde adsense hariç yapınca silemiyorum.Adsenside silmemi istiyor bunu nasıl halledebilirim.

Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

konusunu açan arkadaşımız online.. Özelden ulaşırsanız cevap verecektir. Adense mailini değişitirmeden ya da yönetici atamadan silmemek lazım. Kesin net bilgiyi arkadaşımız daha doğru verir sanırsam denemedim çünkü.

bazı maillere adsense bağlı olmasa da adsense kutucuğu çıkıyor.adsense bağlı değilse işaretleyip silin...eğer mail adsenseye bağlıysa ve girişi onala yapıyorsanız adsense ayarlarından boş bir maile yöneticilik yetkisi verip sonra silin.

Alt kanalı normal youtubeden silsem olurmu acaba,yada alt kanlı google + dan nasıl silecem off kafam karıştı,arkadaşlar alt kanalları +googlede silmek için link varmı yolu bi türlü bulamadım

Alt kanal açmanı tavsiye etmiyorum. Mümkünse ayrı ayrı hesaplar aç üstad

herkese teşekkür ederim yeni kanal açarak başladım tekrardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri