Tüm kanallarımın para kazanması kapatılıyor. Neden acaba?

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MtnOzd

Kayıtlı Üye
Öncelikler merhabalar arkadaşlar,

Benim açtığım yeni kanallar en fazla 2 gün sonra hiç uyarı veya ihtar olmadan kapatılıyor ve şu mail geliyor sürekli ne yapmam gerekli? Bu adsense'yi kullandığım bütün kanallarım kapanacak mı yani? Adsense'nin içinde de 50$ civarı birşey var. Bu adsense işe yaramaz mı artık? Biri açıklayabilirse sevinirim :)

MAİL:
Sayın ------,

-------- hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Kardeşim senin kapatılan kanalların para kazanamsı kapatılan kanalların filan hala adsense üstündemi o kanalları silmeden kurtulamazsın eğer link bulamıyorsan al benden sana bir kıyak..
ilk önce youtubeden kanalı aç sonra bu adrese git;

https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount

Yok adsense hesabım ayrı bi gmail hesabında. Açtığım kanallar başka hesaplarımda hepsinin mail adresleri farklı ama aynı adsense'ye bağlıyorum işte :/

Yok adsense hesabım ayrı bi gmail hesabında. Açtığım kanallar başka hesaplarımda hepsinin mail adresleri farklı ama aynı adsense'ye bağlıyorum işte :/

Yinede silmen lazım o banlanan kanalları para kazanması kapatılan her ne varsa işine yaramayan para kazandırmayan herşeyi silmen gerekiyor ondan sonra yeni kanal aç adsenseeye bağla spam veya teliften kapanmazsa kapanmaz o kanal sorgusuz sualsiz :)

edit: adsense hesabı silme sakın ha diğer hepsini sil eski olan..

Yinede silmen lazım o banlanan kanalları para kazanması kapatılan her ne varsa işine yaramayan para kazandırmayan herşeyi silmen gerekiyor ondan sonra yeni kanal aç adsenseeye bağla spam veya teliften kapanmazsa kapanmaz o kanal sorgusuz sualsiz :)

edit: adsense hesabı silme sakın ha diğer hepsini sil eski olan..

Bağladığım kanalların hepsini hatırlamıyorum onları nasıl bulabilirim desem çok mu garip olur hocam :) şu an 2 tanesini temizledim ama.

Bağladığım kanalların hepsini hatırlamıyorum onları nasıl bulabilirim desem çok mu garip olur hocam :) şu an 2 tanesini temizledim ama.

Şuan düştüğün sıkıntıya bir daha düşmemen için kulağına küpe olsun ,
Her açtığın kanalın ana adresi alt kanalı şifresi ile kayıt ederek hatırlamana gerek kalmadan hepsinden kurtulurdun ,

Şimdi senin bu durumun için ise bir çözüm yolu öneremem bunlar forumda çoook tartışıldı youtube ban adsense ban kısılarında bakarsınız siz yada başına gelmiş biri yazar şuraya ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri