Tüm Kanallarımın Para Kazması durduruldu

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önce aşağıdaki mail geldi ,daha sonra tüm kanalların para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı..

-------------------------------------------------------------------------
hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------

Sorularım ;

1-Kanalların para kazanmasını nasıl tekrar aktif hale getirebilirim ?

2- Adsense hesabımda ki parayı alabilirmiyim ?

Teşekkürler

buyuk bir ihtimal sorunlu kanalda dunya engeli video vardır. adsensede kesinleşmiş parayı alabilirsin g+ kes bağla yöntemi var onunlada para kazanmayı acabilirsin tabi sorunlu kanalı sildikten sonra

her ayın 19'unda kanallar para kazanmaya kapatılıyor bunu tecrübe ettim

hocam aynısı başıma geldi google+ ve kanalları sildim paranın kesinleşmesini bekliyorum.

Arkadaşlar bu mail alt kanalımın gmail ismiyle adsense hesabımın bağlı olduğu mail adresime geldi..

Adsense hesabımda ki para henüz kesinleşmedi ..

Bu işe başlayalı 40 gün oldu ve bu durum ilk defa başıma geldi ..

Şimdi ne yapıyım ..bu mailin geldiği hesabı silip , g+ kes bağla yönetimini mi uygulayım ?

Bende ayrı bir konu içinde sormuyayım izninle bir soru sormak istiyorum,

Adsense de para kazanması gitmeden, sadece spam, telif ve ya topluluktan kapanan kanalları, onaylamayla uğraşmayıp tekrar açıp silmesek de bir sıkıntı olmaz demi diğer kanallar için ?

Bende ayrı bir konu içinde sormuyayım izninle bir soru sormak istiyorum,

Adsense de para kazanması gitmeden, sadece spam, telif ve ya topluluktan kapanan kanalları, onaylamayla uğraşmayıp tekrar açıp silmesek de bir sıkıntı olmaz demi diğer kanallar için ?

Hayir olmaz. Teliften yada topluluktan kapandiginda zaten kanaliniz teliften yada topluluktan kapandi diyor sadece. Eger olurda para kazanma gidecek olursa gelen mailde xxxxx adli kanalinizdaki problemleri cozmezseniz adsense hesabiniza bagli butun kanallarinizin para kazanma ozelligi devre disi kalacak diye yaziyor.

Arkadaşlar bu mail alt kanalımın gmail ismiyle adsense hesabımın bağlı olduğu mail adresime geldi..

Adsense hesabımda ki para henüz kesinleşmedi ..

Bu işe başlayalı 40 gün oldu ve bu durum ilk defa başıma geldi ..

Şimdi ne yapıyım ..bu mailin geldiği hesabı silip , g+ kes bağla yönetimini mi uygulayım ?
Hocam yanlış anlamadım demi. Adsense için kullanmakta olduğunuz maile alt kanal açtınız. Yani videoları adsense mailine yüklediniz.
Ve bu mail bu hesaba geldi?

Hocam yanlış anlamadım demi. Adsense için kullanmakta olduğunuz maile alt kanal açtınız. Yani videoları adsense mailine yüklediniz.
Ve bu mail bu hesaba geldi?

Adsense hesabımada ki youtube hesabımda hiç video yok hocam,alt kanallardaki youtube hesaplarıma video yüklüyorum

Adsense hesabımada ki youtube hesabımda hiç video yok hocam,alt kanallardaki youtube hesaplarıma video yüklüyorum
Hocam anlatamadım.
Şimdi adsense gmailiniz farzedelim
ahmetmehmet @ gmail . com olsun. Siz alt kanallarınızı bu gmail altınamı açtınız?
Yoksa farklı gmail hesapları alarakmı alt kanal oluşturdunuz.

Farklı gmailler ile açtım hocam
Tamamdır hocam :)
O zaman altın kuralı biliyorsunuz, adsense gmailine video atılmaz, alt kanal açılmaz :)

Şimdi gelelim sizin konunuza kanallarınız alt kanal olduğu için açmanız biraz zor olacaktır. şurayı inceleyin :
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18294-alt-kanal-para-kazan-acma-resimli-anlatim.html

Dahada yapamassanız bir daha alt kanal ile çalışmayın hocam. Benim önerim budur. Çünkü ana kanal g+ kesme işlemi daha kolay.
Haydi Kolay Gele :)

Düzeltme:

Hocam yukarıdaki linkteki yöntemde bir işe yaramıyormuş, alt kanalları kesmek için :(
Size tavsiyem kanallarınıza elvada deyin. Yen adsense, yeni ana kanalla bu işe tekrar başlayın.

Tamamdır hocam :)
O zaman altın kuralı biliyorsunuz, adsense gmailine video atılmaz, alt kanal açılmaz :)

Şimdi gelelim sizin konunuza kanallarınız alt kanal olduğu için açmanız biraz zor olacaktır. şurayı inceleyin :
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18294-alt-kanal-para-kazan-acma-resimli-anlatim.html

Dahada yapamassanız bir daha alt kanal ile çalışmayın hocam. Benim önerim budur. Çünkü ana kanal g+ kesme işlemi daha kolay.
Haydi Kolay Gele :)

Yardımınız için Çok teşekkür ederim hocam :)

Yardımınız için Çok teşekkür ederim hocam :)
Sağolunda üzülere belirtmek isterimki:
Düzeltme:
Hocam yukarıdaki linkteki yöntemde bir işe yaramıyormuş, alt kanalları kesmek için :(
Size tavsiyem kanallarınıza elvada deyin. Yen adsense, yeni ana kanalla bu işe tekrar başlayın.

arkadaşın anlattığını sanırım bazıları yanlış anlamış.

adsense bağlı olan youtube hesabında hiç video yok.

farklı gmail hesapları ile youtube kanalları açmış ve o hesapları adsense hesabıyla ilişkilendirmiş. bu şekilde yardımcı olursanız onun daha çok işine yarayacaktır.

Kanalı direk sildim arkadaşlar, doğrumu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum , adsense hesabımda ki kesinleşmemiş olan kazancı alabilir miyim aceba ? Tecrübesi olan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri