Tüm Sorunlu Kanallarımı Sildim Para Kazanması Devre Dışı Kaldı

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Tüm Sorunlu Kanalımı Sildim Dün Kanal Açtım 2 Tane Video Yükledim +70k Hit Aldım İyide Kazanç Geldi Bu Sabah Baktım Para Kazanması Devre Dışı Kalmış 1 Tane Topluluk İhtarı Gelmiş o Yüzdenmi Acaba ? Nerde Hata Yapıyorum Anlamadım.

Not: Not 1 Tane Topluluk İhtiyarı Para Kazanması Devre Dışı Kalma İhtimali Varmı ?

Benimde iki ayrı kanalıma birer telif geldi para kazanma açıktı sadece telif kırmızıydı, ondan sonra eski bir video üçüncü taraf verdi ve bum tüm kanalların para kazanma gitti . Yani çok çeşitli nedenlerle gidebiliyor para kazanma .

Benimde iki ayrı kanalıma birer telif geldi para kazanma açıktı sadece telif kırmızıydı, ondan sonra eski bir video üçüncü taraf verdi ve bum tüm kanalların para kazanma gitti . Yani çok çeşitli nedenlerle gidebiliyor para kazanma .

ACaba Adsenseyimi değiştirsem tekrarmı başvuru yapayım

Adsenseyle alakalı olduğunu zannetmiyorum öyle olsaydı direk adsense giderdi.
Temiz gmail açıp öyle deneyin , mümkünse farklı IP den açılmış olsun gmail.

Bu aralar herşeye para kazanma kapanıyor.

Sabah 1 telif geldi 1 saat sonra para kazanma gitmiş ne yapalım abiler bi şey önerin emin olun soru işareti çıkan videoları bile anında siliyorum risksiz olması için ama yine de kapanıyor ya sinir ediyor ne yapalım yani.

mail.google.com daha önce kullanmadıysan sebep olan kanal burda yazar.

evet hiç bir uyarı maili gelmeden, hatta telif bile yemeden yada topluluk ihtarı bile çekılmeden, direket olarak apza kazanma özelliğini kapatıyorlar. yenı uygulama bu yonde arakdaşlar... itirazlarda cevapsız kalıyor...kanal abonesi yada izlenmesi önemli değil...bu ayın 15 den sonrakı sıstem bu.. ama eski kapanma taktıklerıde var bildiklerimiz. bu yazdıgım bilmediğimiz yenı uygulama...
--

Topluluk geldi demişsin zaten. Ondan gitmiştir muhtemelen para kazanması.

[email protected] hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Sorun Çözüldü Bu Kanal Yüzünden Kapanmış Anlaşılan

Anladığım tüm 3. eşleşenli, dünya engelli videoları anında silseniz bile, yt onları kanal karnesine Trafik ceza puanı gibi yazıyor ve belli bir limite gelince de aracınızı trafikten men ediyor telif yememiş olsanız bile:)

Aşağıda kanalımın para kazanmasına kapatılan durumları tek tek not etmiştim.belki faydası dokunur.

12 adet anında silinen 3. taraf eşleşeni
2 adet anında silinen dünya engeli
1 adet abone kastırdığı için silmediğim yaş kısıtlamalı
1 adet abone kastırdığı için silmediğim 3. taraf eşleşenli bir video.

Telifi atlatsanız yt yi atlatamıyorsunuz bunun için en iyi çözüm başka kanalda videoları deneyip temiz olanları adsense bağlı olan kanala atmak.

Not: 2. dünya engelini yedikten 12 saat sonra, para kazanmaya kapatıldı kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri