Tüm Spamcı kardeşlerime Tavsiyelerim

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Ben yutubun iş ortağını herkese açtığından beridir bu işteyim(2012)
3 yıllık tecrübe zarfında gördüm ki, spamın kesinlikle ne bir güvencesi var nede bir geleceği. Sanıyorum bu konuda hem fikiriz,
2012 den bu yana size çıkan tüm güncellemeleri tek tek sayabilirim, 50 den fazla yeni politikalar güncellemeler çıkarttı google amcamız,
Yani hepimiz artık şunun farkındayız ki, spam şuanda can çekişikiyor, Ancak spamın şu haliyle bile evinizi geçindirebilecek kadar paralar kazanabilirsiniz. Tahminim Can çekişen Spam yine 2016 nın sonu 2017 nin başında ruhunu Allaha teslim edip öteki aleme göçecektir
Bu kanıya nerden varıyorum, 2012 den bu yana yutub habire spamı kademe kademe zorlaştırmak için habire güncellemeler çıkartı, her çıkan güncelleme bir önceki güncellemeyi aratır oldu.
Ve iki gün önce partnerler için gelen güncelleme( tek telif yada toplulukta para kazanmanın askıya alınması) Sanıyorum en geç 2017ye kadar Adsenseye de gelicektir. Hatta sizi temin ederim sadece bununla yine kalmazlar. Bundan daha ağır güncellemeleri yine devreye sokacaklar ilerleyen zamanlarda, ve bu döngü habire devam edecektir.

Gel gelelim konunun açılış sebebine, biz şimdi burda iyisiyle kötüsüyle bir aileyiz, söyleyeceklerim sizlerin iyiliği içindir. Benim gibi birkaç yıldır rahata kavuşmuş olanlarınız varsa, reelde dışarda çalışmak bize ağır gelicektir hemde üç kuruş parayla çalışmak, bu saatten sonra, bizim napıp edip başka alternatifler üretmemiz gerek.
benim sizlere tavsiyem bugün yada hemen başka alanlara yönelmek için kollarınızı sıvayın.
Bu alanlar nelerdir: CPA, PPD, Affiliate marketing, Website, Mobilprogramlama, Normal Programlama(java php vs), Borsa, Forex, Affekt ve Animasyon programlar, Grafikerlik gibi örnekler çoğaltılabilir,

Hangi alan size kolay geliyosa hemen şimdi başlayın, atıyorum 1 sene sonra spam tam bittiğinde yada içinden çıkılamaz hale geldiğinde elinizde elle tutulur bişeyler olsun, yoksa zor durumda kalırsınız.

Söyleyeceklerim bukadar, Şu sözleride hiçbir zaman unutmayın;

'Başlamak Bitirmenin Yarısıdır

Dehanın 10'da biri Yetenek 10'da 9u Çalışmaktır(Albert Einstein)

Tarih Hayal Edenleri Değil, Gerçekleştirenleri Yazar.

Son düzenleme:
Spama bel bağlanmaz bencede ben çoktan başka alternatiflere yöneldim hayırlısı olsun bakalım. kazanırken 78 kiloydumm şimdi kazanamıyorum 72 düşmüşüm :D

Kesinlikle Katılıyorum... 2013 eylül ayında başladım.. hey gidi günler :) türk dizileri ile 2 ev geçindirecek para kazanıyordum..

askerden geldikten sonra hiçbirşey yapamaz oldum 3 aydır boştayım askerde android telefonumla ayda 4 hane kazanıyordum. . şuan ise elde avuçta ne kanal kaldı nede para alternatif arıyorum aynı dediğiniz gibi 3 kuruşa çalışmak zoruma gitti şuan çalışmıyorum ki bulunduğum yerde ekmek aslanın ağzında :) Hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
ben eylülden beri bu işlerin iyice pisleşeceğini anladığımdan beri başka alanlara yatırım yapmaya başladım. Umarım bikaç ay içinde meyvelerini toplamaya başlarım. Ayrıyetten büyük bir e-ticaret sitesi satın almayı düşünüyorum. Artık biraz temiz çalışmak gerekli.

Benimde spamcı arkadaşlara artık videolarımı çalmaktan vazgeçmeleri konusunda tavsiye vereceğim.Kapattır kapattır bitmedi kanallar (sadece benim özgünleri çalanlar)

Arkadas guzel konusmus. olgunluk gosterip gerceklerle yuzlesmis.

Bildiğim kategoride bir site aldım hocam. Mesela moda olsa batirirdim. Site bilgim senin neyse benimde o hocam. Ben sadece konu giriyorum. Gerisini pek bilmiyorum.

Ben de yakında site işlerine başlayacam
Her yt güncellemesinden sonra Hayatım film şeridi gibi Gözlerimin önünde geçiyor :D

spam gündemini çok güzel anlatan bir yazı,şimdi kimse çıkıpta SPAM ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR demesin-adamı hasta etmesin ))..İki seçenek var,ya farklı internet kazanç sektörlerine yöneleceğiz yada yt'de bütçeli-profesyonel özgün kanal yapacağız...Herkes yolunu çizsin yavaş yavaş :)

spam gündemini çok güzel anlatan bir yazı,şimdi kimse çıkıpta SPAM ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR demesin-adamı hasta etmesin ))..İki seçenek var,ya farklı internet kazanç sektörlerine yöneleceğiz yada yt'de bütçeli-profesyonel özgün kanal yapacağız...Herkes yolunu çizsin yavaş yavaş :)

Gel senle özgün funny - car crash videoları cekelim ?

site alanına yöneliyorum yavaş yavaş birde yavaşca özgüne yönelicem ilerisi için belki 1,2 sene sonra benim için çok iyi olur şimdi kazanamasam bile bu işlerde en önemlisi sabırdır sabrı olmayan insan hiçbir şey yapamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri