Tüm telefonlar daha önce kullanılmış ?

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
3-4 gün önce tüm hesaplarım toplu olarak kapanmıştı 15 adet.Şimdi kategorilerle felan biraz araştırma yaptım yeni kanallarla tekrar başlayacağım fakat başlamadan önce kapanan kanallarla yeni açacağım kanallar aynı adsensede olacağı için 2 si içinde risk olabileceğini düşünerek önceden kapanan 15 kanalı kökten silmeye çalışıyorum.2 adet sildim 3.de tüm 3cx den aldığım telefonlara daha önce kullanılmış dedi.Yaklaşık 30 adet numara denedim sonuç aynı.Çerezleri vs. temizliyorum.Sorun nedir sizce ?

Bu konuda sizin öneriniz nedir ? Eski kanalları kapatmaya gerek olmadan devam et mi dersiniz bu sorun devam ederse ?

Aynı durum benim bi kanalımdada mevcut dostum kanal spama düşmüş hiç bir şekilde 2 haftadır kanala girip silemiyorum adsense'de bağlı şimdilik yeni açılan kanallarda bi sıkıntı çıkartmadı bakalım.

tüm numaraları sıra ile hem arama hem mesaj denedin mi kanallarda. bende de bazen oluyor hem mesaj hem arama olarak denediğimde arada tutturuyorum bi numara ile bazen 5-6 kere açtığm oldu.

tüm numaraları sıra ile hem arama hem mesaj denedin mi kanallarda. bende de bazen oluyor hem mesaj hem arama olarak denediğimde arada tutturuyorum bi numara ile bazen 5-6 kere açtığm oldu.

Hocam zaten 3cx de mesaj şansın yok seçsen bile yollamıyor google.Onun dışında k7 ve pinger ı da denedim sorun devam ediyor arkadaşlar.

Yunan numaralari veren site var forumda var arastirin adini hatirlamiyorum virgindi galiba.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunan numaralari veren site var forumda var arastirin adini hatirlamiyorum virgindi galiba.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ülkelerden kaynaklandığını düşünmüyorum bu sorun ingilteredede var amerikadada.

K4yW6G.jpg

Özgün çalışmak adına kanal açtım içine özgün 2 video yükledim. Kanalı düzene koyunca spam çalıştıklarımı diğer adenseye özgünü de kendi adenseme bağlama planındaydım. Ama spam sebep gösterilerek bir sürü kanal kapatıldı. İp veya videoyap botu ile yükeyip kanl konrlüdür vs vs her neyse sonuç özgün kanal dahil hepsi kapatıldı. ÖZgün kanal videoyapta ayarlı değildi ve adenseye bağlı değildi. Benim fikrim telefonla onayladığım kanalın spamla kapanması özgün kanalımında kapanmasına sebep oldu çünkü aynı telefondu.. www.youtube.com/fullteknohd bu kapanan özgün kanalım. bir intro bir özgün ekran çekiminin kapatılması böyle uyarı vermeside saçmalık..

Arkadaşımızın dediği gibi bende numaralar denedim ama sonuç başarısız. Kullanıldı diyor. Hiç kullanılmamış internetin i sinden haberi olmayan ananemin nosu bile bu uyarıyı aldı :D

ana kanal çalışsak sorun alt kanal çalışsak sorun.. Adenseye bağlasam ve spam kanal olsaydı kara kara düşünürdüm heralde..

K4yW6G.jpg

Özgün çalışmak adına kanal açtım içine özgün 2 video yükledim. Kanalı düzene koyunca spam çalıştıklarımı diğer adenseye özgünü de kendi adenseme bağlama planındaydım. Ama spam sebep gösterilerek bir sürü kanal kapatıldı. İp veya videoyap botu ile yükeyip kanl konrlüdür vs vs her neyse sonuç özgün kanal dahil hepsi kapatıldı. ÖZgün kanal videoyapta ayarlı değildi ve adenseye bağlı değildi. Benim fikrim telefonla onayladığım kanalın spamla kapanması özgün kanalımında kapanmasına sebep oldu çünkü aynı telefondu.. www.youtube.com/fullteknohd bu kapanan özgün kanalım. bir intro bir özgün ekran çekiminin kapatılması böyle uyarı vermeside saçmalık..

Arkadaşımızın dediği gibi bende numaralar denedim ama sonuç başarısız. Kullanıldı diyor. Hiç kullanılmamış internetin i sinden haberi olmayan ananemin nosu bile bu uyarıyı aldı :D

ana kanal çalışsak sorun alt kanal çalışsak sorun.. Adenseye bağlasam ve spam kanal olsaydı kara kara düşünürdüm heralde..

Peki hocam onu silmeden diğer kanalları açtınız mı ve açtıysanız sorun çıktı mı onlarda hiç ?

Peki hocam onu silmeden diğer kanalları açtınız mı ve açtıysanız sorun çıktı mı onlarda hiç ?

Amacım silmek değil itiraz etmekti pek umudum olmasada.. Şimdi hocam bu ayrı bir gmail ve ana kanaldı. Adenseye bağlamamıştım henüz 2 günlük özgündü. Silmek istesemde itiraz etmek istesemde hiç bir şey yapamıyorum. Resimdeki uyarıyı alıyorum. Aynı sorunu yaşıyoruz fark bu,sen temiz olsun sıkıntı çıkmasın adına silmek istiyorsun haklısında ama denemediğim yol kalmadı açamıyorum. böyle kaldı.. Benim için sorun yaratmaz malum ama senin için yaratır mı benim fikrim hayır çünkü o kanal köten kapatıldı varsayılıyor. Google artısı duruyor mu onu bilemiyorum.

---------- Mesaj saat 22:06:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:58:19 civarında gönderildi. ----------

ABD den numara denedim yine aynı kullanılmıştır dedi.. Şifremi unuttum kısmından yeni kod göndettirmeyi başardım ama sonuç yine aynı ekran.. Ben vazgeçip yeni özgün kanal çalışmasına başladım umarım bir yolunu bulur o kanalları silersin ya da sorun teşkil etmez inşallah

Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Tüm numaralarda kullanılmış hatası alıyordum. Sonradan farkettim ki o hatayı aldığım tüm maillerde "Bir Google ürününe erişilemiyor" uyarısı aldım. Yani kanallar spama düşmüştür. Vazgeç o maillerden zaman kaybı olur.

Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Tüm numaralarda kullanılmış hatası alıyordum. Sonradan farkettim ki o hatayı aldığım tüm maillerde "Bir Google ürününe erişilemiyor" uyarısı aldım. Yani kanallar spama düşmüştür. Vazgeç o maillerden zaman kaybı olur.

Hocam zaten vazgeçtim ben kanallardan :) Amacım girip kanalları kökten silip adsenseye risk yansıtmamak.Bu yüzden hesabın içine girmem lazım :S

Hocam zaten vazgeçtim ben kanallardan :) Amacım girip kanalları kökten silip adsenseye risk yansıtmamak.Bu yüzden hesabın içine girmem lazım :S

Hocam youtube hesabına giremezsin ama mailine girip hesap ve verileri sil diyerek kökten silebilirsin. Ben bunu uygulamıştım :)

Hocam youtube hesabına giremezsin ama mailine girip hesap ve verileri sil diyerek kökten silebilirsin. Ben bunu uygulamıştım :)

İşte hocam ana maillerini kaydettiğim txt yi silmişim.Acaba alt kanal mailinden bulabilme imkanım var mı :S Yoksa bunlara hiç giremeyecek miyim ?

Alt kanala erişimin var mı ?

Oda yoktu hocam.Sorunu çözdüm Allaha çok şükür :) Tüm kanallar videoyap a bağlıydı kanallarım kısmında ana mailleri önceden kaydetmişim ordan girip teker teker sildim hepsini rahatladım :) Teşekkürler genede üstad iyi akşamlar.

Oda yoktu hocam.Sorunu çözdüm Allaha çok şükür :) Tüm kanallar videoyap a bağlıydı kanallarım kısmında ana mailleri önceden kaydetmişim ordan girip teker teker sildim hepsini rahatladım :) Teşekkürler genede üstad iyi akşamlar.

Hayırlı olsun :) iyi akşamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri