Tüm Video Boyunca Reklam Ama Nasıl ?

Videoyu izlediniz mi ilk reklamdan sonra 5dk falan reklam çıkmaz sarı çizgi çıksa da reklam çıkmaz ve ödeme alabiliyor mu acaba yoksa partner dashboardında "pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks." böyle bir uyarımı alacak :)

hocam simdi izledim basindan baslayarak, video oncesi reklam cikmadi ama 1 saniyeden itibaren reklam var su anda 3 dk 25 saniyede ve hala reklam var... Uyari falan yok

yoo bende 1-2dk sonra otomatik kapaniyor normalde ama bu oyle degil :x
valla ben reklam çıkar çıkmaz kapattığım için bilmiyorum kaç dakika kadar gidiyor. siz videoyu yeniden başlatın ilk çıkan reklamı kapatın diğer reklam 7dk sonra açılacaktır veya hiç açılmayacaktır. eminim.

7:15dk kadar izledim. 00:01 den 07:13 e kadar hep ayni reklam cikti sonra 07:13 den sonra baska reklam cikti, 3.dk dan sonra reklam soldu ama hep vardi reklam hic kaybolmadi. 2 yildir youtubeyle ugrasiyorum boyle birsey ilk defa gordum :D Izlemeye devam ediyorum...

Böyle bişeyi olduki yaptık tıklama sayısında nasıl bir artış olur bide youtube yada adsensenin ceza verme gibi bir durumu olur mu ?

Tarayıcı ile alakalı bug gibi gözüküyor videoda da belli oluyor ara ara video ortası reklamların olduğu dakikalar gelip gidiyor.

arkadaşlar , bunu özel bir tarafı yok .. sizde yapabilirsiniz benimde bi ara tüm uzun videolarım öyle oldu , sorun uzun videolarda girdiğiniz zaman dalgasıyla alakalı , video ortası reklamların zamanlarında ilk reklam zamanını eğer 0 (sıfır) lı bişey yaparsanız ( örneğin ilk reklam zamanı 0:11 filan olursa ) sizde de aynısı olur ama bunun hiç bir faydası yok aksine T.O yu düşürüyor

Bende geçen gün böyle bir şey gördüm.
Adam videoya 20'ye yakın reklam koymuş.

Adam tam işsiz arkadaş nasıl uğraşmış saniye saniye eklemekle.

saniye saniye eklenmemiş.arkadaş yanlışlıkla erken reklam koymuş.ben video içi reklam koyarken 00:25 den başlarım böyle sorun olmaz.15+ videolarda 00:01 den başlayın reklam ekleyin bu sorunla karşılaşırsınız.bir karı yok,sadece izleyiciyi bıktırırsınız kimse izlemez. denemek isteyenler için 00:01,7:02,14:03 ekleyin deneyin.

yok kardeşim anlamadın sen. Örnek vereyim 00:01,00:02,00:03 şeklinde kendisi 1 saatlik videoya nasıl girmiş çok zahmetli yani :D

Heyacan yapmayın . tüm video byunca reklam cıkmıyor zaten videoyu ileri alın ve görun. sadece sarılar en basta kalacak . yani her video için reklam gösterim limiti var.

bugun yanlislikla vds de video ortasi reklam acarken basima gledi bu durum 0:30 ile baslamisim tek sifir ile bi saat ugrastim niye boyle oldu diye sonradan fark ettim 00 yapinca duzelmisti bir deneyin suan deneme imkanim yok olsa tam net konusabilirdim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri