Tüm Videolarım İndexten Düşüyor!

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam yeni değilim bu işte.Ben de anlamadım neden düşüyor.Etiketleri vs değiştiriyorum yok yok.Bazen özelden herkese acınca tekrar index alıyor ama bazen.Neye göre oluyor anlamadımç
Videoları özel`den yükleyip tekrar genel yapıyorsan indexten ya düşüyor yada index almıyor.Ben genelde toplu etiket ve toplu açıklama giriyorum yükleme varsayılanlarından sonra atıyorum toplu olarak 1,2 dk sonra index alıyor genelde ama sizin sorununuza anlam veremedim.Siz bir yerde yanlış yapıyorsunuz ve google botları indexten düşürüyor olabilir.

Site seosu neyse youtube seosuda aynıdır googlenin gözünde. Bi site aktif işliyorsa. Eski içerikler diğerleriyle rağbet görüyorsa. Takip Edilip Yorumlar beğeniler aktif olarak geliyorsa. Şöyle de düşünmeyin videom izleniyor hep üstte kalıcak tabiki de kalmaz. Abone,yorum,paylaşım olmalı ki Videolarınızı google botunun beğenip üstte tutması gerekli.
Not olarak Backlink İşe Yarar derim.

Hocam 1 saatte 301 e gelip onlarca beğeni yorum alan videolarıma da oluyor aynısı.
Site seosu neyse youtube seosuda aynıdır googlenin gözünde. Bi site aktif işliyorsa. Eski içerikler diğerleriyle rağbet görüyorsa. Takip Edilip Yorumlar beğeniler aktif olarak geliyorsa. Şöyle de düşünmeyin videom izleniyor hep üstte kalıcak tabiki de kalmaz. Abone,yorum,paylaşım olmalı ki Videolarınızı google botunun beğenip üstte tutması gerekli.
Not olarak Backlink İşe Yarar derim.

eğer abone olduğun yada kendi kanalından bakıyorsan hep üst sırada gözükür video. Başka temiz ipden aradığında normal sıralama görülür. Buda bir etken. Öyle yapıyorsan tabi...

Farklı iplerden bakıyorum hocam.İşin tuhaf tarafı dedicated kullanıyorum hangi kanalıma hangi videoyu atsam bu oluyor.Bu aralar hemen hemen bütün videolar oluyo
eğer abone olduğun yada kendi kanalından bakıyorsan hep üst sırada gözükür video. Başka temiz ipden aradığında normal sıralama görülür. Buda bir etken. Öyle yapıyorsan tabi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri