Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok vallaha:)

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Selam ytpara.com üyeleri,

Az cok beni taniyorsunuzdur yazilarimi ve önelerimde hep özgün bir video hazirlamanizi tafsiye etmisimdir... zahmetli ama sizin iyiliginiz icin bunu tafsiye ediyorum.

Pek cok özel mesaj aldim Videolarin birtanesini örnek suna bilirmisin diye. Tabi birini örnek sunsam diger tümünü görecek :) ama benim icin sorun degil, videolar bana ait oldugu icin korkum yok ;)

Benim amacim sizlere örnek olmaktir! Lafi fazla uzatmiyacagim ve kendim hazirlamis oldugum videolari sizinle paylasacagim.

Bana destek olmak istiyorsaniz Videolari begenmeniz ve Abone olmaniz yeterlidir eger videolarimi gercekten begendiyseniz Videolarimi Facebook sayfanizda paylasa bilirsiniz.

YouTube Hesabim: Tek kanal calisiyorum Pinli onaylidir.

Videolari Camtasia programi ile hazirliyorum. Video özgün hazirlama dersi vere bilirim iletisim icin bana [email protected] dan mail yaza bilirsiniz veya sercank91 skype adresimden beni ekliye bilirsiniz.

Videolarim sadece size örnek olmak icin sunuyorum hic bir sekilde kopyalanamaz! Aksi taktirde bu iyi niyetimi kullanip arkamdan para kazanmak isteyenlere maalesef sikayet etmek zorunda kalacagim.

Bilmek istediginiz herhangi bir soru varsa konun altina veya özelden yaza bilirsiniz.

@Serk@nYT arkadas telif yersin, videolarini paylasma dedi, beni düsündügü icin ilk önce cok tesekkür ederim! Ben buna ragmen sizin iyiliginizi isteyerek yinede videolarimdan paylasim yapacagim.

http://www.youtube.com/watch?v=ydCeWzVECbQ

Para aktif etmedigim iki Videolarim:

1.)Çarpması - Nazar Boncuğu Deccalin Gözüdür! Onu Takan Cinlerle anlaşma yapmıştır!
((Bu Videoyu hit kazanmak icin yaptim 2 dakikalik bir bilgi sunmakta hem bu video'yu ben cekmedigim icin para kazanma hakkim yok lisans hakkim yok))
1.) http://www.youtube.com/watch?v=8QgpRPxznI8

2.) [HD] Kuran'i Kerim 20 Taha Suresi Türkçe Meal + Fon Müzik
(Ses bana ait olmadigi icin para aktif etmedim hakkim yok hem yasak olurdu...)
2.) http://www.youtube.com/watch?v=ZKlv2FKgW8s

NOT: Özgün Video'da kazanciniz cok fazla olacaktir!

Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

Doğru yoldasın devam et.

Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

Mesajını editledim üstad kusurabakma öncelikle.
Çünki özgünde çalışsan kanalına telif atan kişiler çıkacakdır bugüne kadar bu şekilde açılmış konulardada örnekleri mevcutdur.Mesajını buna göre yeniden düzenle bence.Ama ben olsun riskide vebalide kendime dersen yeniden video ve kanal ismini yazabilirsin.

Senin kanala daha önce bakmıştım zaten r10'dan.Gerçekden 10 numara kanalın var.Tecrübe bilgi yetenek dersen çok iyi zaten.

Bende düşünüyorum da böyle bir şeyler de kazanç bakımından tereddüt ediyorum günlük kazancınız ne kadar ?

Mesajını editledim üstad kusurabakma öncelikle.Çünki özgünde çalışsan kanalına telif atan kişiler çıkacakdır.Mesajını buna göre yeniden düzenle bence.Ama ben olsun rikide vebalide kendime dersen yeniden video ve kanal ismini yazabilirsin.

Ben burda emek veriyorum özgün calisiyorum spam olsa hadi neyse ama böyle bir konuda emek verdigim bir konuda ekmegimde gözü olacak bir kisinin cikacagini sanmiyorum.

Yinede beni düsündügünüz icin tesekkür ederim

özgün çalışmak istiyorum . Skype adresinizi ekledim yardımcı olabilirseniz memnun kalırım. Teşekkürler konu içinde :)

Ben burda emek veriyorum özgün calisiyorum spam olsa hadi neyse ama böyle bir konuda emek verdigim bir konuda ekmegimde gözü olacak bir kisinin cikacagini sanmiyorum.

Daha yeni yıllardır bu işle uğraşan kişinin kanalını kapattılar hatta nuri çelebi olması lazım kanalın ismi.

Bence çıkar hocam herkes sizin gibi düşünmez. İyilik yaparsınız kötülük bulursunuz. Ruhi çenet de özgün çalışıyordu ama forumda kanalı paylaşıldı ve adamın kanalı kapandı yanlışım yoksa 65000 abonesi vardı en son

Pm ile atabilirmisin linkleri.
Özgün videona bile onlarca telif gönderen olabilir çok az gözlü var bu konuda.:o

Serkan üstad burada doğru karar vermiş bence bir daha düşünün

Edit: Bu kanalı beğenmedim.

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

kanalını bi pm atarmısın? inş. örnek olur

Böyle bir hataya düşüp videolarinizi paylasmayin! Özgun kanala bile telif atan kişiler var. Paylaştıktan sonra telif yeme ihtimali niz %100 !

Pewdiepie ye bile telif atmaya kalkarlar benden uyarmasi bi daha dusun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam örnek olması açısından soruyorum,spamden kazandığımızın daha fazlasını kazanırsınız demişsiniz?!
günlük kazancınız 3 hanelimi yoksa 4 hanelimi merak ettim açıkçası,sakıncası yoksa tabi ?

cok fazla özel mesaj aldim herkese yazamiyorum

skype adresim sercank91 beni ekleyin herkese dönüs yapacagim.

Eger biri kötü düsünceli olursa ve kanalimi kapatirtmak isterse üc krusumda gözü varsa onuda hakkimi helal etmem yani sorun degil benim icin

kanalını bi pm atarmısın? inş. örnek olur

Aynen hocam.bende görmek isterim.Eğer içinizde şüphe olupta göndermezsenizde canınız sagolsun.

Bence çıkar hocam herkes sizin gibi düşünmez. İyilik yaparsınız kötülük bulursunuz. Ruhi çenet de özgün çalışıyordu ama forumda kanalı paylaşıldı ve adamın kanalı kapandı yanlışım yoksa 65000 abonesi vardı en son

Yazıktır be kardeşim çocukcağız yeniden kanal açmış.

Konu sahibi arkadaş emeğine sağlık.Yaptığın işi bende yapıyorum ama kanalını ifşa etmen iyi olmamış bence de.

harika bir kanal olmuş

Ruhi Çenetin kanalı bile kapandı hocam bu forumda bu tarz şeyler oluyor dikkatli olmak gerekir iyi niyeti anlamıyor bazı şahsiyetler.

HOCAM günlük izleniminiz ve kazancınız ne kadar ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri