CennetKapisi
Yasaklanmış
Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla
Videolarimdan kanalimi göre bilirsiniz diye düsünmüstüm bu yüzden kanalimi yazmadim
Link: https://www.youtube.com/user/cennetkapisinet
---------- Mesaj saat 17:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:14 civarında gönderildi. ----------
Benim niyetim yardim etmek, hic biriniz beni daha anlamadiniz kimseye bi zararim yok kimseye tartismadim etmedimki bana bir kötülügü olsun
---------- Mesaj saat 17:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:29 civarında gönderildi. ----------
Burda forumda rakam söylemek istemiyorum cünkü YouTube kazancini söylemek kurallara aykiri YouTube kurallarina göre ama üc haneli bu kadarini diyim ilk ay iki haneliydi
---------- Mesaj saat 17:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:45 civarında gönderildi. ----------
Kimse cesaret etmezse kimseyi özgünlüge tesvik edemeyiz...
---------- Mesaj saat 17:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:46:49 civarında gönderildi. ----------
herkese yardimci olacagim insaAllah skype'im suan kapali özellere yaziyorum bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemistim
Aynen hocam.bende görmek isterim.Eğer içinizde şüphe olupta göndermezsenizde canınız sagolsun.
kanalını bi pm atarmısın? inş. örnek olur
Videolarimdan kanalimi göre bilirsiniz diye düsünmüstüm bu yüzden kanalimi yazmadim
Link: https://www.youtube.com/user/cennetkapisinet
---------- Mesaj saat 17:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:14 civarında gönderildi. ----------
Böyle bir hataya düşüp videolarinizi paylasmayin! Özgun kanala bile telif atan kişiler var. Paylaştıktan sonra telif yeme ihtimali niz %100 !
Pewdiepie ye bile telif atmaya kalkarlar benden uyarmasi bi daha dusun
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim niyetim yardim etmek, hic biriniz beni daha anlamadiniz kimseye bi zararim yok kimseye tartismadim etmedimki bana bir kötülügü olsun
---------- Mesaj saat 17:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:29 civarında gönderildi. ----------
hocam örnek olması açısından soruyorum,spamden kazandığımızın daha fazlasını kazanırsınız demişsiniz?!
günlük kazancınız 3 hanelimi yoksa 4 hanelimi merak ettim açıkçası,sakıncası yoksa tabi ?
Burda forumda rakam söylemek istemiyorum cünkü YouTube kazancini söylemek kurallara aykiri YouTube kurallarina göre ama üc haneli bu kadarini diyim ilk ay iki haneliydi
---------- Mesaj saat 17:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:45 civarında gönderildi. ----------
Yazıktır be kardeşim çocukcağız yeniden kanal açmış.
Konu sahibi arkadaş emeğine sağlık.Yaptığın işi bende yapıyorum ama kanalını ifşa etmen iyi olmamış bence de.
Kimse cesaret etmezse kimseyi özgünlüge tesvik edemeyiz...
---------- Mesaj saat 17:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:46:49 civarında gönderildi. ----------
özgün çalışmak istiyorum . Skype adresinizi ekledim yardımcı olabilirseniz memnun kalırım. Teşekkürler konu içinde![]()
herkese yardimci olacagim insaAllah skype'im suan kapali özellere yaziyorum bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemistim