Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok vallaha:)

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

Aynen hocam.bende görmek isterim.Eğer içinizde şüphe olupta göndermezsenizde canınız sagolsun.

kanalını bi pm atarmısın? inş. örnek olur

Videolarimdan kanalimi göre bilirsiniz diye düsünmüstüm bu yüzden kanalimi yazmadim

Link: https://www.youtube.com/user/cennetkapisinet

---------- Mesaj saat 17:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:14 civarında gönderildi. ----------

Böyle bir hataya düşüp videolarinizi paylasmayin! Özgun kanala bile telif atan kişiler var. Paylaştıktan sonra telif yeme ihtimali niz %100 !

Pewdiepie ye bile telif atmaya kalkarlar benden uyarmasi bi daha dusun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim niyetim yardim etmek, hic biriniz beni daha anlamadiniz kimseye bi zararim yok kimseye tartismadim etmedimki bana bir kötülügü olsun

---------- Mesaj saat 17:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:29 civarında gönderildi. ----------

hocam örnek olması açısından soruyorum,spamden kazandığımızın daha fazlasını kazanırsınız demişsiniz?!
günlük kazancınız 3 hanelimi yoksa 4 hanelimi merak ettim açıkçası,sakıncası yoksa tabi ?

Burda forumda rakam söylemek istemiyorum cünkü YouTube kazancini söylemek kurallara aykiri YouTube kurallarina göre ama üc haneli bu kadarini diyim ilk ay iki haneliydi

---------- Mesaj saat 17:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:45 civarında gönderildi. ----------

Yazıktır be kardeşim çocukcağız yeniden kanal açmış.

Konu sahibi arkadaş emeğine sağlık.Yaptığın işi bende yapıyorum ama kanalını ifşa etmen iyi olmamış bence de.

Kimse cesaret etmezse kimseyi özgünlüge tesvik edemeyiz...

---------- Mesaj saat 17:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:46:49 civarında gönderildi. ----------

özgün çalışmak istiyorum . Skype adresinizi ekledim yardımcı olabilirseniz memnun kalırım. Teşekkürler konu içinde :)

herkese yardimci olacagim insaAllah skype'im suan kapali özellere yaziyorum bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemistim

Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

güzel gidiyorsunuz umarım sonunuz özgünlük budur (türk) konusundaki elemana benzemez malum her türlü insan mevcut :)

Mesajını editledim üstad kusurabakma öncelikle.
Çünki özgünde çalışsan kanalına telif atan kişiler çıkacakdır bugüne kadar bu şekilde açılmış konulardada örnekleri mevcutdur.Mesajını buna göre yeniden düzenle bence.Ama ben olsun riskide vebalide kendime dersen yeniden video ve kanal ismini yazabilirsin.

Senin kanala daha önce bakmıştım zaten r10'dan.Gerçekden 10 numara kanalın var.Tecrübe bilgi yetenek dersen çok iyi zaten.

benim iyiligimi düsündügünüz icin tesekkür ederim Allah razi olsun. Sahte telif yersem tabiki mücadelemi birakmiyacagim itiraz edecegim bi kere telif yemistim itirazdan kurtardim yani bu yüzden korkum yok YouTube'dakiler iyi calisiyor.

Eger kanalim kapanirsa ne yapalim saglik olsun arkadaslara yardimci ola bildiysem bu yeter ben bunu hobby olarak yapiyorum bu arada Avusturyadan katiliyorum türkcem pek iyi degil

Bende böyel birşey yapmayı düşünüyordum elinize sağlık gerçekten çok güzel bir kanal ve yabancılarla diyaloglarınızda oldukça hoş :) umarım Allah helalinden kazanıp hrcamak nasip eder :)

güzel gidiyorsunuz umarım sonunuz özgünlük budur (türk) konusundaki elemana benzemez malum her türlü insan mevcut :)

Avusturyada Bilgisayar Mühendisligi okudum, Bilgisayar yazilim hakkinda cok bilgim var Video hakkindada bilgim var ama effekt konulari cok zamanimi aliyor bu yüzden simdi amatör takiliyorum ilerde profesyonel olur insaAllah.

Bu arada o arkadasa tekrardan gecmis olsun hasta olmasi büyük sansizlik itiraz dahi edememisti

Tebrik ederim hocam. En güzeli bu işte. "Azıcık aşım, ağrısız başım." :)

Güzel çalışmalar tebrik ederim. Kazancınız bol olsun.

Güzel çalışmalar tebrik ederim. Kazancınız bol olsun.

Tebrik ederim hocam. En güzeli bu işte. "Azıcık aşım, ağrısız başım." :)

Allah razi olsun tesekkür ederim,

Spam'de Video yükletiriyoruz ediyoruz yatirim yapiyoruz buna ragmen riske giriyoruz.

Zamanimiza yatirim yapalim, uzun vaadili kazanalim, bu arada reklam olmasin ama ben zaten birkere telif yemistim r10'da acmistim

2minf84s.png

Yani telif atsanizda itiraz ederim, hem kimin telif attig'da göründügü icin burda yayarim rezil olursunuz vallaha söylemedi demeyin ;)

3 gün sonra kanalım kapandı Allah belasını versin telif atanların diye başlık açarsın.

..........................

Yani telif atsanizda itiraz ederim, hem kimin telif attig'da göründügü icin burda yayarim rezil olursunuz vallaha söylemedi demeyin ;)

Hocam zaten telif falan atan olursa eyer direk serkan reize soyle. O bakar icabina .

Ruhi Çenetin kanalı bile kapandı hocam bu forumda bu tarz şeyler oluyor dikkatli olmak gerekir iyi niyeti anlamıyor bazı şahsiyetler.

vay be adamın kanalını kapatmışlar adamın kanalı iyiydi yazık olmuş

Burda forumda rakam söylemek istemiyorum cünkü YouTube kazancini söylemek kurallara aykiri YouTube kurallarina göre ama üc haneli bu kadarini diyim ilk ay iki haneliydi
hocam merhaba allah sabır versin gerçekten çok uğraştırıcı bir iş,ben de yapıyorum ama benim imkanlar çok kısıtlı(pc im yok ve internet sıkıntılı) haftada bir video dahi atamıyorum.arkadaş kullanmadığı zamanlarda onun pc sini kullanıyorum ama videolarınızı biraz inceleyim dedim çok kaliteli işler çıkartmışsınız.sadece camtasia kullanıyorsanız işiniz daha zor gerçekten.

yukardaki mesajınızda tam olarak siz aylık kazancınızdan bahsettiniz sanırım? arkadaş günlük sormuş da. yani videolarınız çok izlenmediği için soruyorum.toplamda 100000 bile yokken nasıl o kadar kazandınız yani aylık için bile söylediğiniz rakamlar fazla geldi bana.adsense mi partner mi? to % kaç? çok merak ettim.

hocam merhaba allah sabır versin gerçekten çok uğraştırıcı bir iş,ben de yapıyorum ama benim imkanlar çok kısıtlı(pc im yok ve internet sıkıntılı) haftada bir video dahi atamıyorum.arkadaş kullanmadığı zamanlarda onun pc sini kullanıyorum ama videolarınızı biraz inceleyim dedim çok kaliteli işler çıkartmışsınız.sadece camtasia kullanıyorsanız işiniz daha zor gerçekten.

yukardaki mesajınızda tam olarak siz aylık kazancınızdan bahsettiniz sanırım? arkadaş günlük sormuş da. yani videolarınız çok izlenmediği için soruyorum.toplamda 100000 bile yokken nasıl o kadar kazandınız yani aylık için bile söylediğiniz rakamlar fazla geldi bana.adsense mi partner mi? to % kaç? çok merak ettim.

Ben Aylik bahsetim evet günlük 3 oranli kazanmiyorum hayal gibi gelirdi bana ...

Bu arada camtasia cok basit bi program sadece konu üretmek zor

Ben Aylik bahsetim evet günlük 3 oranli kazanmiyorum hayal gibi gelirdi bana ...

Bu arada camtasia cok basit bi program sadece konu üretmek zor

Haklısın mesele video yapmak değil izletecek konu bulmak asıl mesele

Özel mesaj atmak için son bir mesaj yazmam lazımdı. Şu mesajı şuraya park edeyim.

Selam ytpara.com üyeleri,

Az cok beni taniyorsunuzdur yazilarimi ve önelerimde hep özgün bir video hazirlamanizi tafsiye etmisimdir... zahmetli ama sizin iyiliginiz icin bunu tafsiye ediyorum.

Pek cok özel mesaj aldim Videolarin birtanesini örnek suna bilirmisin diye. Tabi birini örnek sunsam diger tümünü görecek :) ama benim icin sorun degil, videolar bana ait oldugu icin korkum yok ;)

Benim amacim sizlere örnek olmaktir! Lafi fazla uzatmiyacagim ve kendim hazirlamis oldugum videolari sizinle paylasacagim.

Bana destek olmak istiyorsaniz Videolari begenmeniz ve Abone olmaniz yeterlidir eger videolarimi gercekten begendiyseniz Videolarimi Facebook sayfanizda paylasa bilirsiniz.

YouTube Hesabim: Tek kanal calisiyorum Pinli onaylidir.

Videolari Camtasia programi ile hazirliyorum. Video özgün hazirlama dersi vere bilirim iletisim icin bana [email protected] dan mail yaza bilirsiniz veya sercank91 skype adresimden beni ekliye bilirsiniz.

Videolarim sadece size örnek olmak icin sunuyorum hic bir sekilde kopyalanamaz! Aksi taktirde bu iyi niyetimi kullanip arkamdan para kazanmak isteyenlere maalesef sikayet etmek zorunda kalacagim.

Bilmek istediginiz herhangi bir soru varsa konun altina veya özelden yaza bilirsiniz.

@Serk@nYT arkadas telif yersin, videolarini paylasma dedi, beni düsündügü icin ilk önce cok tesekkür ederim! Ben buna ragmen sizin iyiliginizi isteyerek yinede videolarimdan paylasim yapacagim.

World War 3 Simulation 2014 - Russia vs USA Top 20 World - Military Army Strength - New World order - YouTube

Para aktif etmedigim iki Videolarim:

1.)Çarpması - Nazar Boncuğu Deccalin Gözüdür! Onu Takan Cinlerle anlaşma yapmıştır!
((Bu Videoyu hit kazanmak icin yaptim 2 dakikalik bir bilgi sunmakta hem bu video'yu ben cekmedigim icin para kazanma hakkim yok lisans hakkim yok))
1.) Dabbe Cin Çarpması - Nazar Boncuğu Deccalin Gözüdür! Onu Takan Cinlerle anlaşma yapmıştır! - YouTube

2.) [HD] Kuran'i Kerim 20 Taha Suresi Türkçe Meal + Fon Müzik
(Ses bana ait olmadigi icin para aktif etmedim hakkim yok hem yasak olurdu...)
2.) [HD] Kuran'i Kerim 20 Taha Suresi Türkçe Meal + Fon Müzik - YouTube

NOT: Özgün Video'da kazanciniz cok fazla olacaktir!

1. videoda hangi programlardan yararlandınız acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri