Tüm Ytparadaki arkadaşlara selamlar olsun.

huseyin23

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sigaraa.net
Ben Hüseyin.

İnternet ile ilgili kendimden bahsetmem gerekirse söyle anlatabilirim.

Askerliğimi Ankara 'da jandarma er olarak yaptıktan sonra mail adresime sosyal medya uzmanı olmak ister misiniz? Şeklinde bir mail aldım.

Tabi ki daha uzun açıklamaları vardı. Neyse okudum Sosyal medya, internet ile ilgili olması bana çok mantıklı geldi. İlk başlangıçtaki seminerine gittim. İyi ki yağmur çok yağıyor dedikten sonra ertelememişim. Yoksa oraya seçilemeyeceğimi oraya gittikten sonra anladım.

Eğitime başladıktan sonra olaylara biraz bakış açım değişti. Ne oldu farklı bir Dünya'ya mı gittin? diye sorular gelmeden cevaplayayım. İnternet aleminin çok geniş kanalları olduğu gördüm. 6 ay süren eğitimlerde html, photoshop, sem, sosyal medya vb konular anlatıldı.

Okumaya devam edin. Asıl olay buradan başlıyor. Neyse eğitimin bitmesine yakın zaman kala arkadaşımın arkadaşından Google seminerinin olduğunu isterse gelebileceğini söyledi. Ne yaptım? Kaçırır mıyım? Seminere gittim. Google seminerdeki kişilere nasıl dikkat çekileceğinin eğitimini başta vermiş haberim yokmuş.

Girişte bir çanta içinde defter, kalem, tshirt vb. verilmesi, açık büfede sınırsız seçenekler, dev ekranda Google uzmanlarının verdiği eğitimler gerçekten takdir etmemek elde değildi. Bu çok iyi bir tanıtım lansmanıydı.

Bu arada sürekli etrafı gözlemliyorum. Herkes sanki bir baloya gelmiş gibi giyinmiş :) Neyse oradaki kişileri tanımayı ve iletişim kurmam gerekliydi. Çünkü oradaki kişiler internet aleminde iyi pozisyonda olan insanlardı. Zaten lüks araçlarından bunları görebiliyorsunuz. Neyse Allah (cc) haklının yanında, dürüst insanlara daha çoğunu versin.

Arkadaşımın da baskısıyla (ona da selamlar olsun) Seo, sem konularında şirketi olan patronla tanıştım. Kendisi bana içten ve samimi yaklaştı. Sonra 6 aylık bir çalışma şansım oldu.

Bu arada temiz, program vb. hiçbir şey kullanmadan yapılan Seonun göründüğü gibi kolay olmadığını ciddi bir emek vermek gerektiğini yavaş yavaş öğrendim. Sonuç olarak internet piyasası ile ilgili 6 aylık bir tecrübem oldu.

Şimdi youtube ile para kazanmayı Uzman olan Serkan Bey ve diğer uzman olan arkadaşların paylaşımlarından yavaş yavaş sindire sindire öğrenme zamanım geldi.

Tüm ytparadaki arkadaşlara selamlar olsun.

Saygılar

Hüseyin

Hoşgeldin,bol kazançlar. Seo,sem ve sosyal medya konularında paylaşımlarını bekleriz. Bence geleceğin işi bunlar.

hoşgeldin bol kazançlar seo, photoshop,html gibi paylaşımlarınıda ayrıca bekleriz :)

Aramıza hoşgeldiniz. Forumdaki ilk önce sabit başlıklardan başlayarak tüm konuları ve mesajları (mesajları tek tek okuyun çok faydasını göreceksiniz) okumanızı tavsiye ediyorum.
Kazanmak için formülüm:
1- Hangi kategori
2- 10+ dk video ( video içi reklam)
3- Özgün kanal + abone

İşiniz rast gelsin diyor bol kazançlar diliyorum.

yazılarınızı okumaya başlarken dolandırıldığınızı falan düşündüm :D
hoşgeldiniz.

İçten selamlarınız için teşekkürler. Aleykum selam arkadaşlar. Yarışmaya başlamadan önce kişiler müthiş bir gösteri ve sov sunacağım diyor ve ondan sonra görüyoruz ki çok vasatın altında kalıyor ya İşte bende şuanda kimseye şu konuda müthiş kaynaklar sunacağım. Dünyayı yerinden oynatacağım, Google'in şifreleri elimde gibi kelimeler kullanmayacağım.

Ancak forum kurallarını dikkatli şekilde okuyup öğrendikten belli bir zaman sonra bildiğim konulardan paylaşmak isterim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri