Tuncay İle Oyuna Geldik

• Kullanıcı bLueworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Sahte tıklamayla kapatılmış kim sahte tıklama yaptıysa onu Allah'a havale ediyorum

Son düzenleme:
Merhaba hocam, ses falan güzel beğendim fakat biraz daha enerjik olabilirsiniz. Çok ciddi anlatıyorsunuz birde sisteminizden sanırım oyun kasıyor rahatsızlık veriyor. Oyunu tam bilmiyorum, belki oyun öyledir. :)

kamera yan duruyor onu bir dahaki çekiminizde düzeltin başarılar

başlığı görünce dolandırıldınız sandım

Merhaba hocam, ses falan güzel beğendim fakat biraz daha enerjik olabilirsiniz. Çok ciddi anlatıyorsunuz birde sisteminizden sanırım oyun kasıyor rahatsızlık veriyor. Oyunu tam bilmiyorum, belki oyun öyledir. :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam . ilk videom olduğu için insan biraz geriliyor :) camtasia ile çektim hocam sanırım onda bir anormallik var

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

kamera yan duruyor onu bir dahaki çekiminizde düzeltin başarılar

Dikkat edeceğim hocam teşekkürler

başlığı görünce dolandırıldınız sandım

Madem eğlenmek için açtık bu kanalı eğlenelim bizde diye böyle bir başlık seçtim di hocam :)

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar özgünleğe ilk adımı Allahın izniyle bende atmış bulunmaktayım ve ilk video mu hazırladım sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz arkadaşlar eksiklerim hatalarım var ise yada önerileriniz belirtirseniz çok memnun olurum . Ek olarak arkadaşlar çektiğim videoların boyutu fazla olduğundan bu boyutları küçültmemi sağlayan program var mı bir de vds ye atarken torrent yapamıyorum bunun içinde kullandığınız program var mı ? Şimdiden herkese teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=3gs-BK9W-Os

işinizde başarılar dilerim hocam oyunda kasmalar var kamera tam size bakacak şekilde düz olsaydı bide eğlenceli hatta bunlardan önce ilk videonuzu kendinizi tanıtıp başlayaydınız daha güzel olabilirdi bir sonraki videolarınızda başarılar dilerim

işinizde başarılar dilerim hocam oyunda kasmalar var kamera tam size bakacak şekilde düz olsaydı bide eğlenceli hatta bunlardan önce ilk videonuzu kendinizi tanıtıp başlayaydınız daha güzel olabilirdi bir sonraki videolarınızda başarılar dilerim

Öyle bir video çekeyim hocam madem hem de kanal fragmanımız olur . Pc 4 4 lik bir pc değil malesef hocam kamerayı da başka sefere artık :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam

Bastan kaybettin hocam oyun.pek sarmadi dedigin zaman eglenebildigin oyunlari cekmelisin

tapatalktan takla atilarak yollandi

Facecam için hangi programı kullanıyorsunuz?

tuncayla birlikte dolandırıldiniz zannettim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bastan kaybettin hocam oyun.pek sarmadi dedigin zaman eglenebildigin oyunlari cekmelisin

tapatalktan takla atilarak yollandi

Deneme videosudu hocam bu oyununun boyutu düşük diye yükledim oynadım :)

Facecam için hangi programı kullanıyorsunuz?

Bandicam hocam

profil resmi veya kapak fotosu eklemeyi düşünmüyormusun?

En kısa sürede o işleri de halledeceğim hocam
tuncayla birlikte dolandırıldiniz zannettim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maksat eğlenmek :)

Biraz daha enerjik olun hocam sanki zorla yaptırıyorlar gibi ( izlediğim kısma kadar sonrasını bilmiyorum ). Bakın Aras Karafil'e adamın enerjisi o kadar yüksek ki videolarında.(Çoğu kişi sevmese de , severim kendilerini :) )

Biraz daha enerjik olun hocam sanki zorla yaptırıyorlar gibi ( izlediğim kısma kadar sonrasını bilmiyorum ). Bakın Aras Karafil'e adamın enerjisi o kadar yüksek ki videolarında.(Çoğu kişi sevmese de , severim kendilerini :) )

Teşekkürler hocam o arkadaşı izlemedim ama bi bakayım videolarına :)

Arkadaşlar sadece bu kanalın olduğu adsensem kapatılmış itiraz ettim bu tür konular da tecrübeli olan arkadaş var mı acaba ?

Allah razı olsun hocam saolun . Arkadaşlar videolarınızı paylaşmadan önce düşünün bu sitede .... çok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri