Tuncay Şahin Videoları

• Kullanıcı bLueworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Aynen devam et kardeşim. Yaptığın içeriğe orjinal telif gelmesi imkansız. flaglanırsa burda paylaştığın içindir itiraz edersin.. Bu konseptte sesli anlatım veya altyazıyla anlatım olduğu sürece adil kullanıma girer klipleride 15snden kısa seçersen senin için daha iyi.
Buna özgün değil diyenler ya çok cahil yada çok kıskanç benzer şekilde kendi kanalım var 1,5 yıllık. Özgün demek komple yeni bir içerik yaratmak demek. sadece kamerayla çekilen içerikler özgündür diye bişey yok. "HeilRJ03" "Watchmojo" "Alltime10s" gibi yüzbinlerce aboneli birçok kanal var piyasada. Benden sana tavsiye Birdahada burda kanalını paylaşma.

Dostum aynı şekilde devam et https://www.youtube.com/user/peradze94/videos bu gibi kanalları bi incele derim nasıl yapmışlar vs kalitede önemli videoların ve müzik güzel birşey tercih etmelisin

bildiğiniz telifsiz müzik sitesi var mı hocam ve teşekkür ederim

Aynen devam et kardeşim. Yaptığın içeriğe orjinal telif gelmesi imkansız. flaglanırsa burda paylaştığın içindir itiraz edersin.. Bu konseptte sesli anlatım veya altyazıyla anlatım olduğu sürece adil kullanıma girer klipleride 15snden kısa seçersen senin için daha iyi.
Buna özgün değil diyenler ya çok cahil yada çok kıskanç benzer şekilde kendi kanalım var 1,5 yıllık. Özgün demek komple yeni bir içerik yaratmak demek. sadece kamerayla çekilen içerikler özgündür diye bişey yok. "HeilRJ03" "Watchmojo" "Alltime10s" gibi yüzbinlerce aboneli birçok kanal var piyasada. Benden sana tavsiye Birdahada burda kanalını paylaşma.

doğru söylüyorsunuz hocam teşekkürler

Bende güzel bi kanal açıp 5 büyük ligin takımlarının transfer haberlerini yapmak istiyodum, bi türlü nasip olmadı. Şimdi bide 16 sında tatile gidicem yapmaya başlarsam iş yarıda kalıcak o yüzden hiç bulaşmadım. Bence sen devam et. Çok abone çekiyo bu tarz kanallar, ama profesyonel çalışıyomuş gibi görün. Spor videolarıyla ilgili daha önce çok çalıştım özellikle futbolla, şuan bile bi kanalımda 100 den fazla 4-5 dakikalık maç özetleri falan var hiçbirinde de bi telif veya dünya engeli olmadı. Yüklerken 5-6 tanesine geldi hemen sildim sonra sorun olmadı. Dünya engeli yersin vs. diyen arkadaşlar olmuş haklılar ama bi zamandan sonra işi çözüyosun. Yani devam et o yüzden pes etme.

Sana tavsiyem Türkçe içerik ile çalışma. Kanalın bi şekilde büyürse flag yeme ihtimalin çoğalır, hem de getirisi bi İngilizce kanal kadar olmaz.

Ayrıca başka bi kanal açarak devam etmen lazım. Burada paylaşılan kanallar özgün dahi olsa bi kaç ahlaksızın saldırısına uğruyor ve kapanıyor.

Başarılar.

Bende güzel bi kanal açıp 5 büyük ligin takımlarının transfer haberlerini yapmak istiyodum, bi türlü nasip olmadı. Şimdi bide 16 sında tatile gidicem yapmaya başlarsam iş yarıda kalıcak o yüzden hiç bulaşmadım. Bence sen devam et. Çok abone çekiyo bu tarz kanallar, ama profesyonel çalışıyomuş gibi görün. Spor videolarıyla ilgili daha önce çok çalıştım özellikle futbolla, şuan bile bi kanalımda 100 den fazla 4-5 dakikalık maç özetleri falan var hiçbirinde de bi telif veya dünya engeli olmadı. Yüklerken 5-6 tanesine geldi hemen sildim sonra sorun olmadı. Dünya engeli yersin vs. diyen arkadaşlar olmuş haklılar ama bi zamandan sonra işi çözüyosun. Yani devam et o yüzden pes etme.

Haklısın hocam bende senin gibi düşünüyorum

Sana tavsiyem Türkçe içerik ile çalışma. Kanalın bi şekilde büyürse flag yeme ihtimalin çoğalır, hem de getirisi bi İngilizce kanal kadar olmaz.

Ayrıca başka bi kanal açarak devam etmen lazım. Burada paylaşılan kanallar özgün dahi olsa bi kaç ahlaksızın saldırısına uğruyor ve kapanıyor.

Başarılar.

Teşekkürler hocam yabancı da çalışmayı düşünüyorum

video yu hangi programlarla yaptın hocam ?

Wondershare hocam

hocam eline sağlık güzel olmuş. böyle devam et youtube kapatacak olsa hellrj kanalını kapatırdı. hatta bi ara kapandı geri açıldı :D

şöyle karma derleme yaptığın zaman telif riski olmuyor. Devam et kardeşim.

[MENTION=11916]confusio_on[/MENTION] terimleri kendi çıkarınıza göre yorumlamayın.bu video da adil kullanımın A sı yok.özgün olmadığını bilsin diye özgün değilsin demişler.bunda laf edecek bir durum yok.siz de buna benzer videolar yapıyorsanız bilin ki siz de özgün değilsiniz ve adil kullanımdan bahsedemezsiniz.adil kullanımın çerçevesi bellidir.

4. Efsane: Başka birinin telif hakkıyla korunan eserine kendi oluşturduğum orijinal bir içerik eklersem kullanımım adil kullanım olur.

Özellikle sizin oluşturduğunuz içerik orijinal içeriğe yeni bir ifade biçimi, anlam veya mesaj kazandıramazsa başka birinin içeriğine kendiniz de az çok bir şeyler eklemiş olsanız bile adil kullanım savunmasından yararlanamazsınız. Burada tartışılan diğer tüm olaylarda olduğu gibi mahkemeler kullanılmış orijinal içeriğin miktarı da dahil olmak üzere adil kullanım testinin tüm dört etmenini de dikkate alır.

sadece bu paragraf da yazanlar bile adil kullanımdan bahsedilemeyeceğini açıklıyor.geri kalanlar için biraz okuyalım;
https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-myths

[MENTION=11916]confusio_on[/MENTION] terimleri kendi çıkarınıza göre yorumlamayın.bu video da adil kullanımın A sı yok.özgün olmadığını bilsin diye özgün değilsin demişler.bunda laf edecek bir durum yok.siz de buna benzer videolar yapıyorsanız bilin ki siz de özgün değilsiniz ve adil kullanımdan bahsedemezsiniz.adil kullanımın çerçevesi bellidir.

sadece bu paragraf da yazanlar bile adil kullanımdan bahsedilemeyeceğini açıklıyor.geri kalanlar için biraz okuyalım;
https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-myths

Alıntı yaptığın yerde yazanı biraz daha detaylı okumalısın ve Aynı sayfadaki "The four factors of fair use" es geçtiğini varsayıyorum.

arkadaşın yaptığı videoyu özetlemek gerekirse ;

1)Video yeni bir hitap şekliyle bilgi verme amacıyla yapıldığı için o alıntı yaptığın yerin hiçbir önemi yok.(ister para kazansın ister kazanmasın)
2)Telif hakkı sahibinin herhangi bir market sahasına ve "Potansiyel Piyasa" değerine gram zararı yok.
3)Ortada tamamen yeni bir kurgu yeni bir başlık var. Demek istediğim diğer compilation videolarından farkı var misal VitalyzdTV nin tüm videolarını birleştirip "VitalyzdTV Best Pranks" diye video yapsa tabiki fair use olmayacak. çünkü ortada yeni bir ürün yeni bir başlık yok.

Az araştırmayla bu şekilde binlerce onaylı kanal bulabilirsin.

ayrıca Tek Syndicate fair-use'un tüm olasılıklarını değerlendirmiş incelemelisiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=iJoKsQf90yQ

Yani bi sakınca yok diyorsun değil mi hocam . Denemeden bilemeyiz ben böyle devam edeyim Allah kerim göreceğiz

Bu alanı iyi inceledim denedim, eğer amacın paraysa bu içerikte şimdiden çok uğraşma yada çoook profesyonel uğraş.

Sonunda Dan Bilzeryan'ın mesleğini öğrendim eyvallah :D

3.cü video için mi diyorsunuz hocam

Genel olarak

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

Sonunda Dan Bilzeryan'ın mesleğini öğrendim eyvallah :D

Yok hocam yok, öyle gösteriliyor ama kumarbazlıkla olacak iş değil o. O herifin direk ince işlerle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Kumarbazların öyle hep uç hayatlar yaşayacağına inanmıyorum, biraz da şans işi sonuçta. O herif bir amaçla bu kadar ünlü ediliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri